Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.602
Cevap
157
Favori
521.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 28.12.2024)
Giriş
    Bu mu hocam? En ucuz bunu bulabildim.
    https://www.sinerji.gen.tr/corsair-850w-rm850x-shift-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-45647?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Shift ne ben shifti ilk defa gördüm

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    RMx Shift serisi de varmış.

Valla shifti hiç bilmiyorum hocam fspciyim ben zaten yarı modüler de olsa gidip onu aldım.

FSP bakayım o zaman. RM850, RM850e var ama X olan da zar zor çıkıyır ona da 20bin lira yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 8 Temmuz 2024; 18:9:58 >
    850e de tercih ediliyor yani tam modüler kriteriniz varsa ona da bakabilirsiniz. Ama ben çok Corsair marka hakkında bilgi sahibi değilim.

x olanın kapasitörleri daha iyiymiş ama e olan da uzak durulması gereken bir güç kaynağı sayılmazmış. Akşam tekrar bir araştırayım muhtemelen FSP'de karar kılarım 😁

Şimdiden hayırlı olsun hocam

FSP 850w Seasonic arasında 1000 tl fark var ben olsam zorlar Seasonic alırdım 

www.hepsiburada.com
    Fsp Hydro GT Pro HGT-850W 80+ Gold Atx3.0 Gen-5 (Pcıe5.0) Fiyatı
    https://app.hb.biz/C5Ui2o4Qnm67

www.hepsiburada.com
    Seasonic Focus GX-850 Atx 3.0 850W 80+ Gold Pcıe 5.0 12VHPWR Fiyatı
    https://app.hb.biz/YaCZ2w8QrWF6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Temmuz 2024; 21:49:8 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Bonus kullanabiliyor muyum hepsiburadada? 1000 liram var.

• O kart yok hiç bilmiyorum araştırmak lazım 

RM850e için ne dersin?

RM850e modelinde düz Rm'den farklı olarak Tayvan malı kapasitörler kullanılmış deniyor gerçi rm olanda öyleymiş seasonic de Japon kapasitörler var  RM850X daha iyiymiş kapasitörler Japon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2024; 2:0:7 >
    İşte RM850X de bulamadım hep 20bin civarı yazmışlar. Senin dediğini almak isterim ama Teknobiyotik denen yerden bir şey almaya tövbe ettiydim onlarla muhatap olmak istemiyorum 😁 Bir de teknoloji marketlerden alınsa teknik bir sorunda yardımcı olurlar. Satanlar da hep bilmem ne elektrik garip garip satıcı isimleri var güvenemedim. Vakit var araştırayım iyice.

Kullanabilirsiniz ancak bonus yüklü kartın bilgilerini girmeniz gerekiyor. Yoksa bonus gözükmez.

3 ay önce Seasonic Focus GX 850'i aldım. Üst düzey bir psu. Her yerinden kalite kokuyor.

• 200 lira N11 kuponu ve 1000 lira bonus ile Seasonic Focus GX-850 5400 liraya sipariş verdim. Reddit forumunda MSI A850GL de çok iyi bir cihazmış ama bana da arızalısı denk geldi güzelim cihazdan olduk.

10 numara 5 yıldız, ömürlük PSU. hayırlı olsun hocam.

Teşekkür ederim hocam. Bir gelsin bakalım  

Aynen aman teknobiyotik e bulaşma iyi yapmışsın Amazonda yok olsa o linki verecektim zira 2 yıl önce teknobiyotik 750w seasonic psunun yeni model kablolarını parasıyla bile satmayınca bende 300 tl fazla verip amazondan 850w seasonic almıştım kutusu bile jelatinliydi sende dediğimi aldıysan süper olmuş hayırlı olsun  Artı arkasında bir tuş var ona basarsan fan hep çalışıyor basmazsan yüzde 40 civarı yüke girerse çalışıyor ben hiç basmadım gerek de yok fan tertemiz kalıyor yüke göre çalıştığı için  güle güle kullan 

• 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.