Şimdi Ara

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU] (779. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.596
Cevap
157
Favori
521.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Radeon RX 6000 Serisi [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 4.12.2024)
Giriş

Estetik duruyor ya o yüzden hoşuma gidiyor yoksa cidden arıza yokken sıcaklık sorunu olmuyordu özellikle CBP, PBO'yu otomatiğe aldıktan sonra oyunda 55 dahi görmez olduydu.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz tabii hocam. Özellikle akvaryum kasada iyi duruyor cidden
  • 6700XT ile 4k monitör kullanan var mıdır? Fsr+ Afmf2 ile oyunlarda nasıl performans gösteriyor?

Güncelde kullandığım monitör 1080p. Monitörünü kardeşime vericem. Almışken 2k değil de 4k alayım diyorum. 3A oyun pek oynamam. Tecrübesi olan var mı bu konuda? 1 yıl içinde rx8000 & rtx5000 serisine geçebilirim.

Onu da söyledik diye hatırlıyorum ama sen yok deyip kestirip atıyorsun  

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ya ben onda sorun olsa hiç çalışmaz gözüyle bakıyordum. Ne bileyim ara ara durup böyle bir şeye yol açacağını 😁

Pompa bu bazen tam durmaz ama yarım basar ve soğutmaz. kısaca sıvı her an bela açabilen bir zımbırtıdır görsel için uğraşılmaz

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını da yakında değiştirecekseniz 4k monitör alıp en azından 1440p oynarsınız. Ya da fsr ile upscale ile idare edersiniz kartı değiştirene kadar. 2.5 sene önce ilerisini düşünmeden 1080p monitör aldım şimdi keşke en azından 1440p alsaydım diyorum. Bende de 6700xt var fakat 1080pde kullanıyorum.
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Red devil kullanıyorum korozyon vs hiç yok elden iyi bir fiyata çıkarabillirsem 8700xt,5060ti-5070 almayı düşünüyorum. Tabi bu kartların piyasaya çıkması ve fiyatlarının oturması 2025 sonunu bulur diye 4k konusunda ikilemde kaldım. VSR ile 4k yapay çözünürlük oluşturup bir kaç oyunda denedim fsr quality+ fg 60-80fps arası kullanılabiliyor. Muhtemelen gözü karartıp 4k alacağım. Teşekkürler. 

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. En azından 1440p alırsınız monitörü. Size kalmış yalnız ben çözünürlükten ziyade boyutu arttırmaya öncelik veriyorum. İmkanınız varsa 27-32 inch alın. Çok fark ediyor.
  • Merhabalar, Ryzen 5600 + 6800 XT için kaçlık psu almalıyım? Şuan kasada 600W takılı ,12v den 550w veriyor ve 3060Ti için yeterli oluyor. ancak 6800xt için yeterli olmayacak sanırım.

750w bakayım diye düşündüm ancak bazıları min 850 olmalı diyor.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

Ben 750 watt ile kullanıyorum, bendeki evga b2. Oyunda taş çatlasın 300 watt çekiyor ekran kartı, işlemci de 70 watt. Diğer bileşenlerle beraber 500 watta kadar çıkabilir. En az 750 şart gibi

bende RX 6800 XT var, 5700X3D ile kullanıyorum. 500W PSU yetiyor. kullandığım model be quiet pure power 11, bunun gibi kaliteli bir modelse 600W çok rahat yeter. kapasite konusunu abartıyorlar genelde. hatta kaliteli, yetecek kapasitede ürün yerine yüksek kapasiteli diye dandik modeller tercih edenler var.

• StG 44 kullanıcısına yanıt

Her ne kadar psu konusunda teknik detaylara uzak olsam da ben de sizin gibi bazen abartıldığını düşünüyorum hocam. Ama kartı aldıktan sonra da sorun yaşamak istemem açıkçası  

Psu modelim aero cool vx-600

sizce yeterli kalır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Her ne kadar psu konusunda teknik detaylara uzak olsam da ben de sizin gibi bazen abartıldığını düşünüyorum hocam. Ama kartı aldıktan sonra da sorun yaşamak istemem açıkçası  

Psu modelim aero cool vx-600

sizce yeterli kalır mı?

sizdekiyle sorun yaşarsınız hocam büyük ihtimalle.

cultists network
    PSU Tier List rev. 17.0g - Cultists Network
    https://cultists.network/140/psu-tier-list/

şu listeden tier b altına düşmemeye çalışın.

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    500watt ile biraz riskli olmuş birazcık sanki... Psu sürekli limitlerde.. Sizin tercihiniz tabiki.

Örnek kart bilgisinde minimum 850w diyor, yani bazıları değil üretici bilgisi bu niye abartsın Ki zaten satıcı kafadan yazamaz bunu  sorun yaşamamak için uyulması gerek bence 

www.hepsiburada.com
    Sapphire AMD Radeon RX 6800 XT 16GB 256Bit GDDR6 PCI-E 4.0 Fiyatı
    https://app.hb.biz/6dHxsTc87Ukh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Aralık 2024; 19:51:24 >

Evde de sorun yaşamamak için yenge ne isterse alıyon dimi  .

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Bende 2 ayaklı soba yok olum evde kaldım ben free yim  En büyük aşkım anam var sadece  

O vakit dh evde kalmışlar diğer adıyla tencere tava değil pc ye parça alanlar kulübüne hoş geldin. Şimdilik sen, ben varız zamanla büyür heralde  .

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Aynen 2 ayaklı sobası olmayanlar kulübü konusu aç da üye olalım 

• 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.