Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ragyukoseer , SpeedTwelve Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.078
Cevap
139
Favori
148.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün 36'ya aldım. Sapphire Pure 9070 XT

• cato16 kullanıcısına yanıt
    Dün stokta yoktu hocam. Önceki gün geldi. Ben de tamamen beyaza dönmek için niyetliydim bitti, sonra 5080'e yöneldim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt

Dün saat 12:30 gibi sipariş verdim. Ben sipariş verdikten kısa bir süre sonra stok bitti. Bugün de teslim edilecek hocam.

• cato16 kullanıcısına yanıt
    O saatlerde baktığımda görünmüyordu hocam. Sipariş iptali yapanlar olmuş olabilir belki, doğrudur.

• Az önce geldi yine HB'ye ama sepete ekleyemedim, hata verdi sonra kaldırdılar yine.

• İyi günler arkadaşlar . AMD kart hiç kullanmadığım için bir sorum olacak. 9700 XT Pure ile Pulse versiyonların ne gibi bir farkı var ?

• ss1984 S kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar daha önce paylaşmıştı. Genel olarak Nitro+ > Pure > Pulse diyebiliriz. Ek olarak Pure beyaz bir kart.

Buradaki linkte modellerin detayları var: https://www.sapphirenation.net/sapphire-rx-9070-series?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• ss1984 S kullanıcısına yanıt
    Pure soğutma bloğu bir tık daha kalın gibi. Nitro'nunki de hepsinden kalın ve pin girişi-malzeme farkı var.
    Sıcaklık olarak deneyimlere bakınca Pure ve Pulse GPU max. 59-62 derece, memory 90 derece olarak görünüyor, soğutma performansları garip bir şekilde tamamen aynı gibi yani, aynı fan devrinde.
    Nitro birkaç derece daha serin.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cevaplarınız için.

• Sapphire RX9070 XT Pure 1 adet stokta.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000
    AMD RDNA™ 4 - RX 9000www.hepsiburada.com
    Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı Fiyatı
    https://app.hb.biz/AvHLETzRp9cw

• QuasarFX kullanıcısına yanıt

Hocam NVIDIA kısmında ki eksik rop sayısından bahsediyorsanız buna katılıyorum ki bunu zaten bilen kullanıcılar ücretsiz bir şekilde değiştirebiliyorlar Türkiye de bildiğim kadarıyla RTX 5090 için sadece 2 kişi de oldu bu sorun ve bir tanesini direkt ASUS aynı modelle sıfır bir şekilde değiştirdi. Eğer yanma sorunundan bahsediyorsanız düzgün güç kaynağını takamazsanız başınıza gelebilecek bir olay burada suçlu NVIDIA diyemezsiniz buradaki sorun tamamen kullanıcı kaynaklı bir durum. Ekran kartlarının güç tüketimi arttığı için eğer düzgün bir montajlama işlemi gerçekleştiremezseniz başınıza gelebilecek bir sorun burada firmaya suça atamayız.

Aynı durum kaldı ki yıllardır WAttman hatası, siyah ekran ve donanım hızlandırma problemleri yaşayan AMD kullanıcıları içinde geçerli o zaman.

O sebeple milyonlarca ürün satan hiçbir firma %100 müşteri memnuniyeti sağlayamaz, bunu bekleyemezsiniz.

Böyle değerlendiriseniz size AMD kısmında bir reddit postu atayım. Asrock anakartlarda Ryzen 9800X3D işlemci kullanan insanların bu anakartlar yüzünden işlemcilerinin yandıklarını belirtiyorlar. Asrock bununla alakalı sorun yaşayan kullanıcıdan anakartı alıyor ve yanmış olmasına rağmen tüm testlerden geçiyor ve sorunun kullanıcı kaynaklı olduğunu anakart ile alakalı olmadığını bildiriyor.

İncelemek isteyenler için gerekli linkler aşağıda mevcut;

reddit
    From the ASRock community on Reddit: 9800X3D Failures/Deaths Megathread
    https://www.reddit.com/r/ASRock/comments/1iui7lx/9800x3d_failuresdeaths_megathread

reddit
    From the pcmasterrace community on Reddit: So this just happened
    https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/1in28ni/so_this_just_happened

Son olarak şunu belirteyim; kendim eski bir AMD bir ekran kartı kullanıyorum ve hiçbir şekilde farklı bir firma fanı değilim.

• lazye kullanıcısına yanıt

Asrock bir tek 7800x3d'yi deyil, 7600 işlemciyide yakmaya çalıştı, giriş seviyesi bir anakart olduğunda dolayı işlemciden önce kendisini yaktıda kurtulduk, şimdi dolabın üstünde ebedi istirahatgahında duruyor.

• AMD 7600 işlemci için Asrock A620M pro anakart aldım pişmanım.
    Wifi çekimi rezalet telefonun ful 5ghz de çektiği yerde anakart hiç görmüyor. Masanın içinde kalıyor diye düşünerek uzatma aldım 8db anten taktım değişiklik yok. Keşke başka marka alsaymışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazye kullanıcısına yanıt

Bu paylaştıklarınızla ne ispatlamak istediğinizi anlamadım. Sorunsuz dediğiniz serinin birçok kronik ve yazılımsal sorunu olduğunu Nvidia bile kabul etti. Tasarım hatası güç soketi, eksik roplar gibi.

Wattman hatası aldım diyen arkadaşlar ekran görüntüsü paylaşırlarsa yardımcı olmaya çalışalım, zira Wattman hatası ekran kartı ve sürücüleri kadar sistemdeki bellekler ve PSU ile de ilgilidir.

Bu arada ben RTX 4080S ve 7900XTX kullanıyorum.

• ByAdmin kullanıcısına yanıt
    Bios güncellerken dikkat et, ben yeni bios yükledikten sonra işlemciyi saniyesinde 90 üstü yaptı, a620m anakart.

• Hepsiburada'dan 6 mart tarihinde ilk satışta 33k'ya aldığım Asus RX 9070 XT Prime OC Edition PRIME bugün geldi. Şu an zamanın olmadığı için ancak bayramdan sonra kartı takacağım.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000
  • Hilas28 kullanıcısına yanıt

"ğ" tuşu bozukmu hocam?

• nirvana08 kullanıcısına yanıt

fazla içmeyin şu mereti

279x2 = 558

AMD RDNA™ 4 - RX 9000
  • mav1li kullanıcısına yanıt
    Biraz inceleme açıp izle milletin ne yiyip içtiğini dert edene kadar. Pc hocasının son videosunda undervolt yapmadan önce 500 watt çektiğini söylüyor adam

• 2 haftadır göz bebeğim ile mutluyuz Nitro plus başka seviye

AMD RDNA™ 4 - RX 9000
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.