yarın doğum günüm bunun şerefine HB'e artık bir nitro+ gelsede bende rahatlasam evdeki pulse ın kutuyu açmamak için zor duruyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 28 Mart 2025; 21:7:35 > |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 (195. sayfa)

-
-
Pc hocası kim yaaa!!!! Al sana BABA Igor.
500x2= 1000w
Keşke 1ms de alınan değerlerin ortalamayı etkilemediğini bilsen.
Oyunlarda ortalamada 5070ti den yüzde 10 civarı fazla tüketiyor. Uv yapanlar için yüzde 10 fark kapanıyor.
9070xt Nitro+ Msi 5070ti dan az güç tüketiyor.
Umarım bişeyler öğrenmişsindir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 28 Mart 2025; 21:36:33 >
-
Birader kartı alınca şirketin hissesi almış olmuyorsunuz üslubu düzeltmeden bana cevap yazma git işine gücüne bak konu sahibi ve sen gibi arkadaşlar yüzünden alacak adam da almaktan vazgeçti. Herkes uyduruyor bir siz biliyorsunuz. Seni de bloklayayım da boş muhabbete daha fazla maruz kalmayayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 28 Mart 2025; 21:43:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam anlayış problemi var sanırım 3-4 senedir fiyatlar uçmuş durumda zaten çıktığında 31k dı neden almadın şimdi zamlanınca ağlıyorsun
-
-
nirvana08: Birader kartı alınca şirketin hissesi almış olmuyorsunuz üslubu düzeltmeden bana cevap yazma git işine gücüne bak konu sahibi ve sen gibi arkadaşlar yüzünden alacak adam da almaktan vazgeçti. Herkes uyduruyor bir siz biliyorsunuz. Seni de bloklayayım da boş muhabbete daha fazla maruz kalmayayım.
Rakamlarla yanlış bildiğini gösterince böyle engellenirsiniz.
Igor işi bilmiyormuş herkes kartını satsın yarı güç tüketen 5070ti alsın.
-
Avrupada daha pahalı 9070xt burada daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yahu sen totodan bir şey sallayıp ekran kartı 5070ti dan 2 katı fazla enerji harcıyor diyorsun. Tamamen yanlış bilgi veriyorsun. Karşı argüman söyleyenlerede amd hissesi falan diyorsun. 5070ti 9070xt den daha verimli tamam sıkıntı yok o konuda ama 2 katı ne alaka ya olsa olsa %10-15 fark var tüketim açısından.
-
Birader 2 katı resmi bir söylem mi sence? Cımbızla laf çekip yorum yapıyorsunuz? 5070ti de 40 bin değil daha pahalı zaten 42-44 bin bantlarına indirimle alınıyor ona da gelip 49 bine 5070ti yok yazıyorlar. Sözün özünü anlamak dışında her şeyi yapıyorsunuz. 5070 serisi sayfasına gir bak bir tane yorumum yok ne girip bakmışım ne yorum yapmışım, 4000 serisini bırak 3080 kullanan adamım. Kaç sayfa konu olmuş anlattığımız aynı şey hep 29 bine lansman günü satılan kart şu veya bu sebeple 40 bin oldu 2 haftada diyoruz ki enerji verimliliği daha düşük ve fırsatçılık yüzünden fiyatı daha fazla diye bu kartı almayın. Olay bu kadar basit. Ama gidip yazılanlardan cımbızla bir şey çekip kartı savunuyor biri illa. Olması gereken fiyattan yüksek mi yüksek buna sunabilecek argümanınız var mı? Ben Nvidia alın bunu almayın diyormuşum gibi algı yapmanın alemi yok fırsatçılara para kazandırmayın diyorum bu niye batıyor? Hatta bir önceki nesil kartınız varsa almayın yazmışım öncelerde de yani anlamak bu kadar zor değil 5070ti alırsın almazsın o ayrı mesele bu kartın fiyat yükselişi doğal değil stok fazlalaşınca da fiyatı düşecek 2+2=4 burda bakkal hesabı yapmanın alemi yok bugün adam yüklediği videoda da 500 watt çektiğini söylüyor ayrıca incelediği kartın video kanalda bugün yüklenmiş ben kendim mi uyduruyorum? Totodan sallayan ben değilim o adam derdini git ona anlat. Ayrıca kimseye hakaret yok küfür yok gelip burda babamın oğlu gibi üsluplarla garip garip cevaplar veriyorsunuz tamam kardeşim sen al 50 bin ver yine al biz akledenlere bir şeyler yazıyoruz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana08 -- 28 Mart 2025; 23:15:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Düz 9070 nitro'yu taktım ilk dikkatimi çeken şey, kasa sanki bir fırına dönüştü :)) aşırı sıcak üflüyor kart ve üst plaka aşırı sıcak elimi tutamayacağım seviyede bir sıcaklık var kartta. Ancak kartın gpu ısı değeri çok çok iyi, ısıyı atma konusunu çok iyi tasarlamışlar ancak bu ısıyı kasadan atmayı düşünmeniz lazım. Kasam proart hava akışı çok iyi bir tık devirli profille ısıyı atabiliyorum. ufak ve hava akışının iyi olmadığı kasalarda bu kart sistemin genel ısısını çok arttırır, ona dikkat edin.
Kart oldukça sessiz, ilk taktığımda cızırtı gibi ses geliyordu fandan bir kaç saat cod oynadım o cızırtı gitti, forumdan bir arkadaşta zamanla coilwhine sesi kayboldu demişti, sanırım fanlar çalıştıkça kıvama geliyor.
Tasarım olarak proart kasaya gpu bulmak çok zor, yeni nesil proart kartlar çıkmadığı için nitroyu aldım şimdilik fenada olmadı kablosuz tasarım hoşuma gitti, ben fps değerleri vs. gibi şeylerle pek ilgilenmiyorum çok da kurcalamayın bence çok fazla dinamik var bu konularda bütçenize uygun en makul kartı alın insan çok araştırınca kafayı sıyırıyor.
-
Hepsiburada baya ucuzmuş 53k:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Soğutucu nedir hocam? Hayırlı olsun bu arada.
-
Teşekkürler.
Soğutucu AK620 Zero dark + 2x Arctic P12 pwm fan orijinal fanları bir tık sesli olduğu için bu fanlar ile kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 28 Mart 2025; 23:59:34 >
Hayırlı olsun bütçeyi çok sorun etmem ancak düz modelin performans watt dengesi daha başarılı olduğu için o yüzden vakti zamanında 9070 nitro plus modelini tercih ettim çok memnunum. Hem daha serin hemde 245w tdp gibi bir değer ile xt modelin ensesinde performans sergiliyor fazladan 100w lık bir harcamaya ve fazladan ısılara hiç gerek yok kaldı ki overclock performansı çok iyi stock bir xt ile 3d Mark gibi yazılım araçlarında çok rahat benzer skorları alabiliyorum
Teşekkürler, evet zamanında çok dilim yandı yüksek güç beni korkutuyor, düşük güç tüketimi olan ürünlerin daha sorunsuz olduğuna inanıyorum yada benim şanssızlığımdı hep. Şimdi yeni bir gpu cpu görünce hemen tdp'ye bakıyorum. @ThE LoSt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 29 Mart 2025; 0:35:1 > -
Sapphire Pure 9070 XT bugün geldi. Biraz test ettim. En çekindiğim konu olan cw az var. Kapağı kapatınca duyulmuyor. Standart fan ayarı biraz agresif. Yarın testlere devam edeceğim. Undervolt ve fan ayarı ile iyi olacağını düşünüyorum. Kasam iyi hava alıyor, vram sıcaklığı ise 90 dereceye geliyor ve orada kalıyor. Kart kasanın içini bayağı ısıtıyor. Kasam MSI 300R beyaz, öndeki fanlar corsair ll120 beyaz, egzoz fanı noctua f12, işlemci ryzen 7900, soğutucu msi e360 sıvı soğutma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 29 Mart 2025; 0:40:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ayarda. OCCT testini, Bf2042'yi, Gohst of Tsushima sorunsuz geçtim.
Ghost of Tsushima'da performansa ve ısıya pek etki etmedi gibi. oda sıcaklığı 25,7c ye göre iyi sayılır. oda 23 derece iken bu seviyelerden bir tık yukarda idi varsayılan ayarlarda.
-
GTA V Enhanced deneyin hocam %99 patlayacaktır. -30 bile patlıyor rt açıkken. Diğer oyunlarda hiç problem yok dediğiniz gibi. Ben uv oc yapmayı bıraktım stok takılıyorum.
Hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor. Güle güle kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TRGaming diye bir yer satıyor o Powercolor'ı, belli ki ava çıkmış. HB'nin kendisi satmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X