Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zooe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.005
Cevap
138
Favori
145.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Psu’ya kablo tam oturmamış. Onu düzeltince sorunum düzeldi, teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt

3Dmark skorlarınızı bekliyorum

• Benim 9070 nitro+ da boştayken yüksek güç tüketimi düzelmiyor maalesef, sorun kartın ufacık işlemde vram'i köklüyor olması.

160 Hz'de eğer mouse'a hiç dokunmazsam ve hiç bir pencere açık olmazsa vram hızı 909 Mz oluyor ve tüketim 25w'a düşüyor. Mouse'u oynatıp en ufak işlem yaptığımda örneğin boş bir metin belgesi açarsam vram 2505 Mhz oluyor ve 45-50w güç tüketmeye başlıyor.

Bu çok saçma ayarlanmış ufacık bir işlemde vram neden bu kadar hızlı artıyor? Yüksek vram kullanımı konusunda eleştirilenler var amd bunun için bir update verir umarım.

• deniz c kullanıcısına yanıt

kartın ayarından değil bence altta çalışan bir program ya da windows bunu yapıyor. benim 4080s boşta sürekli 2550mhz oluyordu. cortana'yı sildim search kapattım bir şey daha vardı. nvidia'da sürücüde kartı nelerin kullandığını gösteren bir simge var sürücüden açıp. bende nitro+ 9070 boşta bu şekildeydi dün aldım resmi.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000

• Pure modeli tasarım olarak da güzel. Soğutma performansı bu seride baktığım kadarıyla hepsinde iyi. Cyberpunk 2077 2k'da full ayarlardz 60 fps'ye sabitleyince gpu 45-50 derece arasında gidip geliyor. Tek sıkıntı vram sıcaklığı ancak diğer modeller de aynı gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD RDNA™ 4 - RX 9000

Sarı sitede 38500 gerisini siz düşünün:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgurkurtçu -- 29 Mart 2025; 23:18:55 >
  • cato16 kullanıcısına yanıt

Tüm kartların GPU ve memory sıcaklığı aynı hocam aşağı yukarı. 2-3 derece oynuyor sadece. Ama tasarım olarak Pure cidden çok güzel.

• Ozgurkurtçu O kullanıcısına yanıt
    Diğer firmalara göre bir tık daha sıcak çalıştığı söyleniyor ama fiyat fena değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RX 7900 XTX kullanıyorum. Valhalla oynarken birden bu hatayı verip oyundan attı. Sorun ne olabilir? En güncel WQHL sürümü yüklü. DDU ile silip yeniden yüklemeyi demedim ama düzelmedi

AMD RDNA™ 4 - RX 9000

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt

Fiyat için şey yapmıştım idare eder:) performansını ısısını bilemem

• rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Overclock var mı cihaz da güç kaynağı nedir?

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    OC yok. FSP 850w

Teknik olarak bir sıkıntı görünmüyor yazılımsal olabilir fakat ddu işe yaraması gerekirdi. Sürücünüz beta ise oda yapabilir kararlı sürüm deneyin

• adrenalin son sürüm yüklü ve ayarlardan gecikme önleme açtığım anda takılmalar meydana geliyor. amfm2 görünmüyor. sebebi nedir sizce

https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-25-3-1.html

WHQL changelogu

Vs

WHQL olmayan

https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-25-3-2.html

"New Game Support

Assassin's Creed Shadows

The Last of Us™ Part II Remastered

"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 30 Mart 2025; 8:21:49 >

• Eğer 9070 XT için 40 K bandına çıkıyorsanız, bunu alın geçin 9070 XT yerine.

https://www.sinerji.gen.tr/palit-geforce-rtx-5070-ti-gamingpro-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-54074?utm_campaign=akakce&v=1.85.1

44.400 TL

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, 40 üzerinde 5070 Ti daha mantıklı. 43-45 arası bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 30 Mart 2025; 12:17:24 >
  • Yani, şaka gibi.

AMD RDNA™ 4 - RX 9000

• bluelife27 kullanıcısına yanıt

41.5 k ya var

• Ozgurkurtçu O kullanıcısına yanıt

Ürün adı & link vs ?

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.