Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mining için sistemin iyi olması gerekmiyor

Hatta çoğu kişi h110 vs anakartlı pentium işlemcili sistemler kullanıyor daha az güç tüketsin diye

En az 6 tane rx 470 diyorum ben

Sağlam bi gelir sağlamak için

Ki Etherium ve Bitcoin Yerin dibini görüyor şu sıralar

Eth 310 dolarlardan 250lere kadar düştü 1 günde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LittleHawk kullanıcısına yanıt
    bende gigabyte g1 gaming anakart var. daha iyi olması daha iyi değil mi?
  • RedGhost kullanıcısına yanıt
    Anakartın mininge getirisi yok sadece parçaları bir arada tutma işlevini görüyor

Aynı zamanda Ramin de işlemcinin de önemi yok

Pci e 1x portlarına takılan bi ataptör ile usb ile bağlıyorlar gpuları (miningciler adını daha iyi bilir)

• Heyt be rx 480'in 960 tl olduğu günler
  • Wednesday 13 kullanıcısına yanıt
    900-1.000 TL. arası Rx480 4Gb alınıyordu ne güzel. Rx470 4Gb 700-800 TL. gibi bulunuyordu. Özellik ile 700 TL. civarına bulunan Rx 470 iyi bir avantajdı.
    Bugünün tarihini ve bu yazdıklarımı bir kenara yaz; mining olayı bu kartlar için patladı! 2 hafta içerisinde sıfır fiyatları bu bahsettiğin seviyelere inecek ki asıl bomba 2. el fiyatlarında olacak. Arz, talebin o kadar önüne geçecek ki bu kartlar 500-600 liralara kadar satılmaya çalışılacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Bugünün tarihini ve bu yazdıklarımı bir kenara yaz; mining olayı bu kartlar için patladı! 2 hafta içerisinde sıfır fiyatları bu bahsettiğin seviyelere inecek ki asıl bomba 2. el fiyatlarında olacak. Arz, talebin o kadar önüne geçecek ki bu kartlar 500-600 liralara kadar satılmaya çalışılacak

Kardeşim rx 470 yine 700 TL olsun dile benden ne dilersen

RX 570 bile o fiyat olacak Şuan amazon sitelerine komik fiyatlardan yeni kartlar düşmeye başladı ama geldiği gibi gidiyor. Takip etmekte fayda var.
  • quote:

RX 570 bile o fiyat olacak Şuan amazon sitelerine komik fiyatlardan yeni kartlar düşmeye başladı ama geldiği gibi gidiyor. Takip etmekte fayda var.

Keşke ama yok öyle bir dünya. Anca 1.5 2 sene geçmesi lazım fiyatlar için. O da 2. elde.
  • quote:

Aynen hocam katiliyorum, ben de bunlari yazmistim baska konularda, hatta mining icin kullanilmis amd kartlara 500 600 tl bile verilmez, birkac ay icinde 2.ele duser hepsi, alacak kerizi bulanlar suan fahis fiyattan rx serisi kartlarini satip kurtulmaya calisiyor

• Birkaç haftaya mevcut kartların hashpowerları %50 oranında azalacak ve elektrik parasını zor çıkartacak. Bu olay gerçekleştiğinde kulaklarım çınlayabilir
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    Olay hashrate ile alakası yok ki insanlar bir şekilde oyun oynamak için kart arıyorlar. Miningten boşa çıkan kartlar her türlü bur kur artıkça en fazla 4 serisi 800 900 lira bandında seyreder. 1000 lira altı 5 serisi kart bulamayız yine.
  • Alakası yok mu? Piyasadaki bu kadar kartı oyuncuların bitirdiğini düşünüyorsan kızma ama dünyadan haberin yok diyeceğim

Arz ve talep nedir bunlara biraz göz atabilirsen söylediğim olay sonrası düşündüğünden de fazlasının olacağını kestirebilirsin şimdiden
  • Okudum, anladım. İmzamı da atayım mı?

Senin yazdığın açık olduğu gibi benim yazdığım da açık ama anlaşamadık, neyse...

Sadece sana şu kadarını söyleyim, mining olayında kart alımları düşündüğünden de öte; sadece İzmir Balçova mağazasında tek seferde bir kişi tarafından 450 adet RX 580 kart alındı ki ondan dolayı Vatan Bilgisayar şuan bir kişiye aynı karttan 1 adetten fazla satmıyor. Bunun gibi niceleri mevcut...

Şimdi durumun vahametini kavrayabilmişsindir umarım.
  • quote:

Birkaç haftaya mevcut kartların hashpowerları %50 oranında azalacak ve elektrik parasını zor çıkartacak. Bu olay gerçekleştiğinde kulaklarım çınlayabilir

Bu bilginin kaynağı nedir?
  • Mr NO kullanıcısına yanıt
    https://etherscan.io/chart/difficulty bu tablo oldukca saglam bi kaynak gibi göründü bana
  • Değerli arkadaşlar MSI rx 480 im bu sıralar oyunlara girdiğimde ilk başlarda acıyor daha sonra görüntü gidiyor sebebi ne olabilir garantiye göndereyim mi yoksa işletim sistemine bir format atayım devam ediyorsa mı göndereyim bu durumu yasayan oldumu. bir de sup he ettiğim işlemcim i7 3770 k cok isiniyor olma ihtimalinden olabilir mi.
  • Fiyatlar aşırı uçuk piyasada kart yok zaten.Saphirre rx480 nitro 8gblık en hızlı sürüm olan 1340mhz olan kartımı satıyorum.İlgilenenler pm ile ulaşsın.Fiyat 1500 tl.Maddiyat acil nakit paraya ihtiyacım var.Kart daha 7 aylık

• Kartlarınızı kaç Mhz de kullanıyorsunuz Rx 480 sahipleri
    Ek voltaj vermeden max 62 derece 1350 mhz rahat çalıştırabiliyorum
    Soğutucuma güvenip bu rakamı 1400+ falan denemek istiyorum
    1400 üstü kullanan varsa kaç mV ek voltaj gerekli ortalama (karta göre değiştiğinin farkındayım)
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    2 hafta oldu hala inmedi 0 fiyatlar. Hani inecekti.:)

• 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.