Şimdi Ara

AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU] (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.224
Cevap
87
Favori
465.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dalga mı geçiyorsun?

2bin lıra bandı üzerine tırmanan RX 580leri şuan 1500 lira seviyesinden sıfır satın alabiliyorsun;
    http://www.eksenbilgisayar.com/gigabyte-radeon-rx-580-gaming-4g---4gb-gddr5-ekran-karti

RX 570ler de 1300 TL seviyesinde;http://www.eksenbilgisayar.com/gigabyte-radeon-rx-570-gaming-4g----4gb-gddr5-ekran-karti

Ethereum'daki çakılmalar bu durumu daha da hızlandıracak, RX 480'lerin 2. elleri bin lira seviyesinden satılmaya başladı. Bunun yanında zorluk seviyesi biraz daha tırmandığında o zaman piyasadaki kart şenliğini gör Yüklü miktarda mining batağına girenlerin son çırpınışları şuan

Bu bahsettiğim sadece Türkiye'deki durum, dünyada daha farklı ki önce buradan haberin olsun, sonra da dünyadan haberdar olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 19 Temmuz 2017; 14:37:16 >

• ßekir kullanıcısına yanıt
    Attigin kartlarin ikiside 4gb olan versiyonlari. 8gb olanlar ikinci elde 1500 liradan assagi gitmiyor. Sen gonlunden gecenleri yazmissin. Oyle dunyadan haberdar olursun seklinde ahkam kesmek le olmuyor bu isler
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx580-gaming-x-8g-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katharsis1537 -- 21 Temmuz 2017; 14:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katharsis1537 kullanıcısına yanıt
    Yav hee hee...

Biraz DH forum harici 2. el sitelerini ve uygulamalarını takip et de gerçekleri gör...

Amazon.de, com, fr sitelerinde TR'dekine kıyasla çok komik fiyatlara bu kartları alabiliyorsun. Yeter ki takip et ve stokları bitmeden yakala!

Gönlümden geçenleri değil, olanı yazdım. 2GB kartlarda mining patladığı gibi 4GB'da da patladı patlıyor. Ayrıca o nedenle de mining olayı için ipi çekilmiş olacak bu kartların. Neyse...
  • 2000 liraya satilan ekran kartina fp krali yazmayin kardesim.

Biri degistirsin su basligi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

2000 liraya satilan ekran kartina fp krali yazmayin kardesim.

tekrar fp ye dönmeye başladı..
    geçen hafta rx470 i 1400 e sattık 570 bu hale düşmüş...hayat böyle
    http://www.uzmanlarpc.com/urun/msi-radeon-rx-570-gaming-x-4g-rx570-4gb-gddr5-256b-dx12-dp-rx-570-gaming-x-4g?ref=akakce&v=1.43.9

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    aynen öyle dahada düşecek ikinci el forumunda görmeye başladık rig ilanlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

http://www.uzmanlarpc.com/urun/msi-radeon-rx-570-gaming-x-4g-rx570-4gb-gddr5-256b-dx12-dp-rx-570-gaming-x-4g?ref=akakce&v=1.43.9

Evga nın hayvan gibi oc li 1050ti si amazondan 700 liraya alinabiliyor. rx 470 hâla 1500 TL.

En az kafadan 6 ay FP lik bir durum yok.

AMD ye helal olsun. iki üç miningci kart alacak diye bireysel kullanıcılar 1500 tl den aşağı kart bulamıyor.

Neyse tüketici unutmaz bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ßekir

Dalga mı geçiyorsun?

2bin lıra bandı üzerine tırmanan RX 580leri şuan 1500 lira seviyesinden sıfır satın alabiliyorsun;
    http://www.eksenbilgisayar.com/gigabyte-radeon-rx-580-gaming-4g---4gb-gddr5-ekran-karti

RX 570ler de 1300 TL seviyesinde;http://www.eksenbilgisayar.com/gigabyte-radeon-rx-570-gaming-4g----4gb-gddr5-ekran-karti

Ethereum'daki çakılmalar bu durumu daha da hızlandıracak, RX 480'lerin 2. elleri bin lira seviyesinden satılmaya başladı. Bunun yanında zorluk seviyesi biraz daha tırmandığında o zaman piyasadaki kart şenliğini gör Yüklü miktarda mining batağına girenlerin son çırpınışları şuan

Bu bahsettiğim sadece Türkiye'deki durum, dünyada daha farklı ki önce buradan haberin olsun, sonra da dünyadan haberdar olursun...

O rx 570 in normal fiyatına 700 TL ye dönmesi bu saatten sonra imkansız. En az yılbaşına kadar 700 liraya ne 470 bulursun ne 570 bulursun.

Valla zardcoin gidiyor zurtcoin geliyor. AMD bu mining kart olayına el atmazsa bir daha AMD kart satın almam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    700 lira RX 470 fiyatıydı, RX 570 800-1000 arası satılıyordu ama ederi ve satılması gerekeni dediğin fiyat... Yavaş yavaş iniyor fiyatlar, kısa süre içerisinde eskisi gibi olmasa da makul seviyelere ineceğini düşünüyorum.

AMD almayıp ne yapacaksın, Nvidia'ya öpücük mü vericez Rekabet ortamı olmadığında bizi nasıl öptüklerini görüyoruz o yüzden dua edelim de AMD bir an önce üretim kısıtına bir çare bulup VEGA kartları bolca piyasaya sürsün. Yoksa halimiz harap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 22 Temmuz 2017; 11:8:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Evga nın hayvan gibi oc li 1050ti si amazondan 700 liraya alinabiliyor. rx 470 hâla 1500 TL.

En az kafadan 6 ay FP lik bir durum yok.

AMD ye helal olsun. iki üç miningci kart alacak diye bireysel kullanıcılar 1500 tl den aşağı kart bulamıyor.

Neyse tüketici unutmaz bunu

alakası yok, fiyatlar dolar bazında artmıuş, 1 ay önce sepete eklediğim ürünlerden harddiskler ucuzlarken ekran kartları 20-30 dolar artış göstermiş...Ekran kartı piyasasında bir sakatlık var bu aralar...
    AMD RX 460, RX 470, RX 480 [ANA KONU]

• Fiyatlar düşüyor yavaş yavaş

Ama bu sefer de Vega geliyor

Amd üst seviyede vega orta seviyede ise polaris kartları konumlandırıp yoluma devam edecek gibi görünüyor

Fiyatlar yurt dışında yavaş yavaş 259 dolarlara falan düşmeye başlamış 1 aydan yine 1000tlye en azında rx 570 falan bulunabilir olucaktır (tabi gelirse)

• asus rx 460 sahibiyim . geçen shaderi açmak için bios flashladım . memnun değilim . ama bios güncellemeyi bilmiyorum . aradım bulamadım yardımcı olur musunuz
  • Arkadaşlar bugün kartımı vatana götürdüm Asus rx480 8gb ekrana görüntü gidip geliyordu servis onarım yapamazsa stok da varsa 0 veririz dediler yoksa para iadesi ama ben para iadesi istemem arkadaşlar kartın fiyatı arttı ve stok yok ben ne yapabilirim eğer öyle olursa

• TGuveNs kullanıcısına yanıt
    İade kararı çıkarsa sıkıntı. Şu anki fiyatlar sizin aldığınız fiyata göre yüksek sanırım. İade ile aynı kartı tekrar alamazsınız. Stoklarında Rx 480 yok ama Rx 580 var. Tabi Rx 580 ile değişim yapacaklarını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 27 Temmuz 2017; 17:52:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TGuveNs kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey yapamazsınız bana da oldu benzer bi durum 2-3 yıl kadar önce

ürünü aldığımda fiyatı 350 dolardı dolar 2.6 falandı dolar 3ün üzerine çıktığı sıralarda ürün bozuldu
    ve aldığınız ürün stocklarda yok bir daha da gelmeyecek dediler
    tamirini yapamıyoruz mecbur para iadesi yapacağız diyip elime Çeki verdiler bi üst modeli almak için 300 küsür tl vermiştim

satarken dolardan geri verirken Tl den veriyorlar
    ya tlten sabit fiyat sat ya da dolar üzerinden geri ödeme yap
    dolar 1 kuruş artınca fiyatları güncellemeyi biliyorlar
  • arkadaşlar 2 adet rx560 aldım ayarlardan cfde etkin ama kartın birisi işlemciyi kullanmıyor. Delireceğim yahu bu durumu yaşayn oldu mu hiç.
  • Kartın orijinal biosunu yedeklemediyseniz, buradan ilgili modelin biosunu indirin.https://www.techpowerup.com/vgabios/

Sonra Atiwinflash en son sürümünü indirip, windows altında eski biosu flashlayın. Win altında Gpu flash biraz risklidir ancak ileri seviye olmayan kullanıcılar için cmd modunda flash tavsiye etmem.

Edit : Flash yapmadan önce antivirüs vs. tüm programları kapatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 30 Temmuz 2017; 0:58:31 >
  • 1ay kadar once rx 480 ekran kartimi 1500e satmistim pisman degilim gtx 1070ile mutlu mesut yaşıyoruz.

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende yapmayı düşünüyorum 1700u n kadara aldınız?

• whitelated kullanıcısına yanıt
    Ayni gun satip ikimizde gtx 1070 almistik.:) 1500 e sattip 2000 liraya gtx 1070 almistik

• 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.