Şimdi Ara

AMD RX 580 GPU H.265 video hızlandırmayı destekler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Televizyonum H.265 video destekliyor ve 10 GB'lik video filmi H.265 çevirdiğim zaman 2.4 GB'lik bir boyutu oluyor ama şu anki ekran kartım H.265 video hızlandırmayı desteklemiyor. CPU da tek başına çevirdiği zaman çok uzun sürüyor.
    Bu yüzden ve benzeri sebeplerden ekran kartı almayı düşünüyorum. Fiyat olarak AMD RX 580 GPU'lar cazip geliyor.
    AMD RX 580 GPU H.265 video hızlandırmayı destekler mi? Ya da hangi ekran kartları destekler? Hangi ekran kartını almalıyım?

• Destekliyor H.265 Encoding

RX400 serisi ve Vega serisi ile başlıyor.AMD için nvidia ise 900 serisi ile başlıyor.

You can encode h.264 on an R9 280X but h.265 is not supported on GCN 1.0 based videos cards.
    If you want to encode h.265 you'd need Radeon R9 Fury series or Radeon RX 400 series or Radeon RX VEGA series or newer.
    R9 285 and R9 300 series does not support h.265
  • Reanimate kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için çok teşekkürler artık gönül rahatlığıyla AMD RX580 Alınır

ve yazdıklarınızı az çok anladım
    çeviri programı sayesinde

"H.264'ü bir R9 280X'te kodlayabilirsiniz, ancak h.265 GCN 1.0 tabanlı video kartlarında desteklenmez.
    Eğer h.265'i kodlamak isterseniz Radeon R9 Fury serisine veya Radeon RX 400 serisine veya Radeon RX VEGA serisine veya daha yeni bir versiyona ihtiyacınız olacak.
    R9 285 ve R9 300 serisi h.265'i desteklemiyor"

Tekrar çok Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersend -- 23 Kasım 2018; 22:17:39 >
    Sapphire RX 580 Nitro+ OC(Special Edition V1) aldım ya dediklerinizi tam anlamadım
    AMD GPU'ları RX 480 den sonra video hızlandırmayı desteklemiyormuş
    Xilisoft video converter , Wondershare video converter ve daha bir çoğu destekleyeni bulamadım
    Velhasıl AMD GPU alacakların bilgisi olsun. oyun oynamak dışında hiç bir işe yaramıyor
    Bilseydim Nvidia bu işin kralıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersend -- 4 Aralık 2018; 14:26:39 >
  • Handbrake ile denedin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Siz Dedikten sonra "Handbrake" indirip kurup Denedim oda diğerleri gibi sadece işlemciyi kullanıyor

AMD RX 580 GPU H.265 video hızlandırmayı destekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersend -- 4 Aralık 2018; 16:9:12 >
  • Sayın Reanimate özel mesaj cevaplama izin verilmiyor telefon numara onayı istiyor
    "CyberLink MediaEspresso Deluxe" Programıylada denedim
    Boş Verin uğraşmayın. çok kalitesiz bir program en ufak ayar değişikliğinde failed verip durduruyor ya onun ayarları
    yada izin vermiyor ve ayrıca oda sadece işlemciyi kullanıyor aksini idda etsede nasıl anlaşılır.
    sadece işlemciyi kullanan dönüştürülerle çevirme süreleri aynı.
    ayrıca GPU kımıldamıyor bile Canınızı sıkmayın
    daha önce ve daha iyi araştırmalıydım. gevşek davrandım ikinci kezdir AMD beni ters köşeye atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersend -- 5 Aralık 2018; 3:6:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• FrecoB kullanıcısına yanıt
    Çok Teşekkürler Kontrol edip uyguladım olmadı. oradaki denemeler uygulamalar Radeon HD ve AMD APU'lar için yalnızca sanırım
  • Sapphire RX 580 Nitro+ OC(Special Edition V1) ekran kartı satın aldım. video convert(video accelerated) desteği AMD RX 480 Ekran kartlarından itibaren kaldırılmış. ekran kartımı yani RX 580'i RX 480 gibi göstermek istiyorum. xilisoft , wondershare gibi video converterler (video accelerated) tanısın diye yada ne yapmam lazım video accelerated desteğine kavuşmak için
  • bios flaşlama yapacaksınız ama geriye dönük bios flaşlama hiç yapmadım,(rx 470 i 570 e flaşlamıştım) kartı bozar mı emin de değilim.

atiwinflash ile ilgili rehberlere göz atın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.