|
Bildirim
Ust segment gereksiz. Kimse ekran kartina 1000 dolar 2000 dolar vermez küçük azınlık haricinde.
Oyun gelirleri AMD gelirlerinin yuzde 2 sini oluşturuyormuş. Şımarık intel nvidia fanboylar için fazla uğraşmamak lazım |
Arkadaşınızın sisteminde olan bir olayı tüm AMD ekosistemine bağlamanız çok saçma. 3 senedir 6800xt kullanıyorum (basen çıldırttığı olaylar oldu , Nvidia'ya geçmeyi bile düşündüm) şimdiye kadar oyunların hiç birinde sorun yaşamadım. Oyunlarda diyorum dikkat ediniz buna. Yazılımsal sorunların çoğunu düzelttiler. En ünlüsü Wattman hatası vermiyor artık. İnternet tarayıcısındayken anlık siyah ekran oluyordu o da düzletildi. Şuan çözemedikleri -ki kendileri bunun sorun olmadığını savunuyor. 60 hz üstü çift monitör kullanımda ekran kartının boşta full performans çalışması. Onunda çözümü monitörlerin 1 tanesinin full çözünürlükte çalıştırmamak. mesela 144hz yerine 141hz gibi. Bunlar ufak tefek, çözümü olmayan sorunlar değil. Keşke sorunsuz olsa ama işte yapacak bir şey yok. Gülü sevip dikenine katlanıyoruz. Saf kas gücü olarak gayet güçlü kartlar. RT performansı da son güncelleme ve teknolojilerle gayet yerinde. Yani anlayacağınız 8 gb Vram'e hapsolmadık. Frame Generation için 40 serisi dayatılmadı. + yönlerini - yönlerinden çok ama çok ileride.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 30 Ekim 2024; 11:13:20 > |
|
|
AMD de hayır kurumuydu zaten. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ne alaka? Zaten kar ediyor, nvidia da kazık satıyor, amd de pazar kapmaya çalışıyor. Tek ürüne odaklanarak ve tasarımını ayarlayarak maliyet avantajı da elde eder, sürüm de çok olunca para da kazanır. |
|
Yılların emektarı 5600XT değiştirmeyi düşünüyordum 7k serisine hiç girmeyeyim o halde 8k yi beklemedeyim. Anormal fiyatlarda çıkmazsa 8600 8700 kafamda düşünüyorum. |