Şimdi Ara

AMD RYZEN 3700X STOK FAN YETERLİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar herkese yeni pc topladım mid tower kasa ve 1 egzoz 2 tane fan kasamda bulunmakta buna ek olarak 1 psunun içindeki fan asus ekran kartımın 3 adet fanı var tahminimce kasanın içi serin olacak fakat işlemcimin sıcaklığı beni korkutuyor stok fanı iyi diyenler var arada kaldım ve yeni işlemci fanı veya kasaya ekstradan 3 tane fan almayı düşündüm sizce ısınma sorunu var ise hangi tercihi yapmalıyım kasaya fan eklemek mi yoksa işlemci soğutucusunu büyütmek mi kullananlar yada bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi rica etsem. Herkese iyi forumlar dilerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• HWMonitor uygulamasından sıcaklık için screen paylaşır mısın. Ayrıca Stok fan yetersiz. İyi bir hava soğutma yada sıvı soğutma tercih ediniz.
  • Hocam ben kullanıcısıyım, kasa airflowunuz iyiyse hiçbir derdi yok. Sesini fan eğrisini keyfinize göre editleyerek kesin yeter. Günlük kullanımda 30-45 arası, oyunlarda 60-70 arası seyredecektir. Özel bi sorunuz olursa pm atabilirsiniz.

Silverstone Primera 01 kasası ile kullanıyorum 3x 14cm giriş 1x14cm çıkış fanı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 1 Mayıs 2020; 6:7:49 >
  • Normal şartlarda yeterli 65TP olduğu için, tabi kasanızın hava akışı da iyise. Ama ben 3700X ve üstünde sıvı soğutma kullanılması taraftarıyım. İyi bir tek fanlı sıvı soğutma bile 3700x'i tam yükte 55-56 derecede tutmaya yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 1 Mayıs 2020; 6:27:44 >
  • Daha bunun renderi var yaz ayı var
    2 fanlı sıvı soğutma öneririm
    3700x rgb fanı varsa onu da sat gitsin

2700x fanını sıfır satmıştım 220 liraya mı neydi
    220-250 tl gibi satılabilir
    Üste para ekle sıvı soğutma al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 1 Mayıs 2020; 9:13:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Ryzen 2600+Stok Fan
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.