Şimdi Ara

AMD Ryzen 7 5800X3D 6803 TL (Nays ile 6553 TL) - Ryzen 5 5600 2613 TL (Nays ile 2363 TL) Güncel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
10.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stok gelmiş ihtiyacı olan varsa 5600 nays ile çok güzel fiyat.

• Link verirmisiniz arkadaslar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt

İlk mesajda link mevcut hangi işlemciyi alacaksanız yazının üzerine tıklayın.

• 3600'den 5600'e yükseltmeye değer mi? 1660Super var elimde.Sadece valorant ve lol oynuyorum.

• metinich M kullanıcısına yanıt

Gerek yok hocam . Seneye am5 tam oturur inşallah . Alırsınız bütçe yeterliyse. Ekran kartınızı yakın zamanda üst modelle değiştirecekseniz , alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 13 Mart 2023; 7:9:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir adet 5600 de ben almış bulunuyorum nays üzerinden. ryzen3 1200den geçiyorum.

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Ekran kartımı yükseltme gibi bir gayem yok şu anda. Aradaki fark düşük olunca heveslendim şahsen. Araştırmaya devam, bu yükseltme işine girdiğimiz an ipin ucu kopacak gibime geliyor:D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Valorant neyse de Lol çok saçma sistem talepleri olan bir oyun. Sistem gereksinimlerine bakarsınız 'önerilen' işlemci r3 1200'dür. Ama sizin işlemciniz daha iyisi olmasına rağmen düşük FPS alırsınız. Gpu, Cpu kullanımı yerlerdedir ancak fps oyun ilerledikçe düşer saçma şekilde.

Optimizasyonu çok çok kötü bir oyun. 6 yıl önceki nispeten kötü sistemimle de aynı fps'i alıyorum şuanki r5 5600/rx6700 sistemimle de aynı fps.

imzandaki sistemimi güncelleyeceksin  

• Nays ne demek oluyor arkadaşlar ürünü sepete ekleyince yüzde 10 indirim yazıyor sadece nays ile nasıl satın alabiliriz.

İşbankasının uygulaması. Uygulamayı telefonunuza indirin,hesap açın,hesabı onaylayın. Hesabı onaylamazsanız limit düşük olduğu için iade yatmaz.

Hesaba para gönderin sanal kart ile satın alın.

Bios update yapıp yükseltin 5600'e. 1000 lira nereye harcamıyoruz ki? 3600 ile 140-150'lere düşüyordur fps 5600 le 220-230 altı görmezsiniz.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, siparişi geçtim. Elimdekini satıyorum, hayırlısı olur umarım. Bi yerden başlamak lazım ufak ufak.

• 5800x3d nin içinden fan çıkıyor mu

• lqki L kullanıcısına yanıt

Bu işlemci için çok bilgim yok ama okuduğum kadarı ile stok fan ile hep yüksek sıcaklıkta çalışır. Yanına güzel bir soğutucu almanız gerekebilir.

Stok soğutucu ile gelen AMD işlemcilerin listesi --> https://www.amd.com/en/technologies/cpu-cooler-solution

İçinden stok fan çıkmıyor, zaten çıksaydı da kullanılmazdı. Stok fan 65w işlemcileri bile zor soğutuyor. 105wlık o işlemciyi stok fanla kullanırsanız kombiyi yakmanıza gerek kalmaz

• Merhaba r5 1600den gecmeli miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanulmulk14

Merhaba r5 1600den gecmeli miyim
    Aynı işlemci mini itx sistemimde var. Ekran kartım rx 6600 e darboğaz yapıyor. Günlük işlerde farkını pek göremezsiniz ama oyun oynuyorsanız 5600 e yükseltmek fark ettirir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozanulmulk14 kullanıcısına yanıt

Oyun oynuyorsanız. Ekran kartı yükseltme durumunuz varsa geçmeye değer.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.