AMD RYZEN 7 5800X3D 7332 TL - Havale Fiyatı : 7222 TL
-
-
Mayıstan bu yana gösterdik dahilide ama yeni popüler olunca kimse detaylı hatta neyin nesidir bilmiyor bu modeli. Yoksa 7'nin altına düşmeyeceği artık kesin gibi ve 7900 olsa hayatta almam demez kimse ne olduğunu ya da alması gerekip gerekmediğini bilse. O bakımdan test linki atın ve fanatik damganız hayırlı olsun lakin z kuşağının problemi Allah bir desen link istiyorlar, kullanıp kullanmaman önemli değil. Ben önceki konusunda Birader'e anlatır gibi uzun anlattım ama anca kavga çıktı. Cohannan umarım yanlış yazmamışımdır onun gibi tanıtıcı bilgiler ya da tarafsız linkler atarsanız faydalı olur diye düşünüyorum.
-
Nasıl bilmiyor hocam şuan dünyanın en popüler işlemcisi olabilir. Bizim kullanıcılar mı cahil acaba?
-
400 dolara 32 gb ramle 7700x satılınca buna aynı para vermek istemiyorum
-
Yeni sistem kuracaklar için 7000 serisi düşünülebilir ama hali hazırda AM3 platformunda olan için daha iyi bir oyun işlemcisi yok maalesef.
Bu arada 32GB DDR5 ile birlikte 7700X iyiymiş 400$ fiyatla. Nerede ya da neredeydi hocam o fiyat?
-
-
AMD son zamanlarda işlemcilerin üzerine 100 $ yada daha fazla koydu. 5800X3D iyi olabilir ama o fiyatlar uçuktu.
İntel bile daha insaflı fiyata satıyor ürünleri. 13600KF hem 7600X'in hem de 5800X3D'nin fiyatlarını aşağı çektirdi.
-
Mayıstan bu yana açtığım konular o şekilde mi olmalıydı ilgi olarak incelenirse sanırım daha iyi anlaşılabilir. Daha da ne göstersem bilemedim yani. Sağdan soldan iki video bulup atsam daha verimli olabilirdi hem gezer tozardım bu boşluktan istifade. en son intel başlığına hayırlı olsun ziyaretine gittim ama bir kişi bile Baltalı İlah, hevesimizi baltalayan balta abimiz gelmiş diye karşılamadı çok alındım.
-
Fiyat/Performans işlemcisi değil ne yazık ki. Amd eskimiş 5800X'e makyaj yapıp cache basıp piyasaya sürdü.
Sırf oyunlarda o cache işe yarıyor diye adamlar yeni seride kendisinde ve rakibinin bir çok alandaki tekli, çoklu çekirdekte deli gibi performansa sahip işlemcileri ile neredeyse aynı paraya satmaya çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Temizmiş :)
-
5800x3d işlemci AMD ' nin fiyat/zamanlama hatasına kurban giden işlemci olarak adını yazdırdı. Ocak 2023'de yeni seriler gelecekken, bir çok kullanıcıda zaten 5800x'i sömürmüşken niye kalkıp x3d ye para verip geçsin :/ 5600x ' e boğulmuş piyasayı yeni 5600 e geçecek olanlara fırsat açılmışken aynısı 5800x'e boğulan piyasaya x3d için fırsat yaratılmalıydı.. kıssadan hisse 7k bandı değil 5k bandında tüm ryzen 5 kullanıcılarına ryzen7 fırsatı sunmak gerekliydi.. Hayırlısı
-
Amerika'da olsam bu fiyata ve fırsata 7950x çekip 10 sene aynı sistemi kullanırdım. 7950x için 700 dolar inanılmaz bir fiyat aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 15 Kasım 2022; 21:55:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben almayı düşünüyorum şahsen çünkü ddr5+am5 anakart bir de işlemci derken ortaya çıkan masraf ile 5800x3d alıp yapacağım masrafın karşısında %3 %7 dışında performans farkı sunmuyor. am4 ün zirvesi zaten bu işlemci.
-
Am4 zirvesi 5950X'tir oyun için 5800X3D versiyonu daha iyi sadece alacağınız fps daha yüksek olur bu işlemci ve 1080ti bile adamlar valorantta 600fps bandın da alıyorlar oyun için gerçekten güzel bir işlemci oyun oynamak için sistem kuracak varsa yada ana kartı destekleyen birisi varsa bu fiyata kaçırmasın derim
-
Stokta.
-
7222 ye düşmüş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5800x3d gercekten efsane islemci.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Nasıl bilmiyor hocam şuan dünyanın en popüler işlemcisi olabilir. Bizim kullanıcılar mı cahil acaba? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X