Şimdi Ara

AMD Ryzen 7800X3D Kullanma Rehberi (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.215
Cevap
128
Favori
94.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş

İlk önce biosu varsayılana getir, ram profil 1 yap, gerisine dokunma. Bir müddet böyle kullan tekrar reset yersen en son stabil kullandığın biosu yükle. adım adım git acele etme. Eyer kafaya taktıysan

Bu konunun ilk sayfasındakileri okuyarak ilerlersen prof olursun. Sistemi tam performansında kullanmak için çektiğimiz ızdırabın Muazam bir arşivi var önünde. :))

Bu vesileyle konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkür ederim sıkılmadan usanmadan yardımcı oldu bize, tabi emeyi geçen diyer arkadaşlarada.

• Arkadaşlar merhaba bana da bir küçük yardımda bulunabilir misiniz ns değerlerini bir türlü düşüremedim ayarlarlarım bu şekilde

AMD Ryzen 7800X3D Kullanma Rehberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wufuk -- 4 Şubat 2025; 23:54:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wufuk kullanıcısına yanıt
    Manuel değer verdiysen, powerdown disable yapman biraz ns düşürür, birde fclk 2200 ımc ye bağlı olarak stabil olmayabilir oda ns ni arttırıyo olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erays59 E kullanıcısına yanıt
    Fclk yı 2123 de de denedim hocam hiç bir şey değişmedi hatta 2ns arttı memtest86 ile 4.30 saat test yaptım her hangi bir hata çıkmadı ama

Kaç ns alıyosun a-die mi m -die mi çipler

Ns değerlerim böyle ama ram çipini bilmiyorum açıkçası hocam bir konuda trfc değerini 380 girin eğer açılırsa a die açılmazsa m die diye gördüm ama denedim açılmıştı

Aida cpu hızını hatalı gösteriyor sanırsam, trefi 65535 yap vsoc 1.25 yap pdm off test yaparken saatin ordaki 3.parti uygulamalar açıksa kapatmanı öneririm onlarda etkiliyor ns yi.

Evet hocam aida64 güncelleyince düzeldi bu sorun ama öncesinde hatalı gösteriyordu

Şuan böyle AMD Ryzen 7800X3D Kullanma Rehberi

• trcden sonrasını referans alabılırsın, ram sogutma oldugu ıcın dusuk cl yuksek voltaj kullanıyorum.

Bildirim gelmemiş hocam yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın sizin ramler nedir yada hangi die olduğunu nerden öğrenebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erays59

trcden sonrasını referans alabılırsın, ram sogutma oldugu ıcın dusuk cl yuksek voltaj kullanıyorum.

Thaiphoon burner den bakabilirsin, gskill trident z neo 6400 cl30 bendekiler.

• Crucial pro 32gb ile sonuçlar 6800mhz. 1:2 AMD Ryzen 7800X3D Kullanma Rehberi AMD Ryzen 7800X3D Kullanma Rehberi

• Konu sahibine ne oldu acaba bilginiz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.