Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msı anakart modelleri için agesa 1.0.0.6 microcode güncellemesini içeren final bios sürümlerini yayınlama başladı

msı anakart kullanıcıları siteden kontrol edip bios sürümlerini yükseltsinler

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 6 Temmuz 2017; 1:2:34 >
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    hocam çalıştı fakat c14 yapınca 2400 mhz de açılıyor 3200 olmuor ve fişi çekip takınca zaten iyice karışıyor açılış 3 kere kapanır gibi yapıp 2400 mhz yapıp açılıyor bende geri c16 39 yaptım fişi çeksemde 2 kez test edip 3200 mhz de açıyor sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

hocam çalıştı fakat c14 yapınca 2400 mhz de açılıyor 3200 olmuor ve fişi çekip takınca zaten iyice karışıyor açılış 3 kere kapanır gibi yapıp 2400 mhz yapıp açılıyor bende geri c16 39 yaptım fişi çeksemde 2 kez test edip 3200 mhz de açıyor sorunsuz

soc voltajınız kısa kaliyor olabilir, 1.1v a sabitleyip deneme yaptınız mı hiç ?

bellek ayarlarınızın hepsini elle mi giriyorsunuz yoksa DOCP profini mi devreye alıyorsunuz ?
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    sadece c14 leri ve 34 olanı elle girdim diğerleri otoda ve soc voltajı dediğiniz gibiydi otoda ona dokunmadım... bu arada ch6 anakartlarada agesa 1.0.0.6 geldi ama kuranlar aynı sorun var diyor ne olacak bu iş anlamadım düzeltilemeyecek galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Temmuz 2017; 1:33:20 >
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen mekanik disk kullandığınız içindir. Bende OCZ Trion 100 120gb model ssd var total açılış süresi 16.8saniye görünüyor ki bu bile yavaş.
  • son bios güncellemesini yaptım fakat ne yaptıysam 2667 mhz den yukarı çalıştıramadım ramleri. xmp profillerini de denedim nafile.

kullandığım ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • empuic kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki ram i ben B350 Tomahawkda hic calistiramadim o yüzdende almamıştım. Bendeki kingston furry ram 2133 luk fakat 2900 frekansın da calistirabiliyorum garip gercekten bu ram uygunluğu işi tam kanser..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok garip halbuki ben msi sitesinden uyumlu ram listesine bakıp almıştım. 1 aydır da kullanıyorum iade söz konusuda olmaz bu saatten sonra.

• empuic kullanıcısına yanıt
    Sizin board hangisi bilmiyorum fakat sistem çalışıyorsa muhtemelen birkaç güncelleme ile çözerler sıkmayın canınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

sadece c14 leri ve 34 olanı elle girdim diğerleri otoda ve soc voltajı dediğiniz gibiydi otoda ona dokunmadım... bu arada ch6 anakartlarada agesa 1.0.0.6 geldi ama kuranlar aynı sorun var diyor ne olacak bu iş anlamadım düzeltilemeyecek galiba

msı ile denemelere başladım, x370 slı plus da 3200Mhz açmayan belleği 3333Mhz olarak bile ayarlayıp açabiliyorum şuan

önümüzdeki günlerde 3600-4000Mhz arasını denemeye başlayacağım

x370 hero için şuanda 1.0.0.6 final sürümü yayınlanmadı ama, beta sürümünü kurup :

3200Mhz

14-14-14-34

dram v: 1.37v

soc v: 1.1v (+ofset olarak girip 1.1v a ulaştırın)

bu şekilde rahat açabilmesi gerekiyor

• msi b350 tomahawk için de agesa 1.0.0.6 destekleyen 7A34v16 bios yayınlanmış.

ramlerim 2933de çalışyor bu akşam biosu yükleyip ramleri 3200de çalıştırmayı deneyeceğim.

1.36vda çalışan sistemin stabilitesi bozulmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi one1r -- 6 Temmuz 2017; 12:21:29 >
  • one1r kullanıcısına yanıt
    Ben yükledim 2133mhzlik ramleri 2933 yaptım bir sorun görünmüyor şimdilik cl16 da çalışıyor.
  • Geldi sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

Geldi sonunda

Aynı anakart işlemci ram kombinasyonunu kullanıyorum. Çok memnunum. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    canavarlar gelmiş Güle güle kullan
  • Eve gidince hemen deneyeceğim çünkü G-Skill Trident Z 28 Nisan güncellemesini yapmama rağmen 2133mhz çalışıyor.

Neler yapmam lazım? Bu işlerde usta değilim ama anlatırsanız anlayabilirim hemen.

Bu güncelleme ile de 2133 ile çalışırsa neler yapabilirim?

Ram:G-Skill TridentZ 3000mhz

• sağolun arkadaşlar kurulumu montajı yeni bitirdim kuruluma başlayacağım az sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free WiLL -- 6 Temmuz 2017; 21:1:52 >

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ancak şu var ki; sonuçta sistemimiz bütçe ile sınırlıydı şu hali ile bile 4000 tl gibi fiyatlara yaklaştı sistem ekran kartımı vasat bir şey almış olmama rağmen. sağ olsun etherium cular, miningciler piyasaya adeta felç etti, millet kafayı yemiş durumda parça bulamıyorsun kasa bulamıyorsun bulduğun yerler güven vermiyor. birde burada bir çok kişi oyun amaçlı almış sanırım benim oyunla işim yok o kadar işin gücün içerisinde ram mhz bios update beklemek beni yorar. şu an keşke orta seviye bir i5 ile toplasaydım diyorum.
    Ayrıca ryzen 5 1600 sanırım fiziksel 6 çekirdek ve 6 da sanal toplam 12 çekirdek. Aygıt yöneticisinde işlemci 12 çekirdekli gözüküyor. üstüne 16 gb gibi hiç de küçümsenmeyecek bir ram var buna rağmen after effectte vs. hızlı ama yeteri kadar uçuyor diyeceğim bir hızda değil.
  • Ben bu 1500X'in stok soğutucusundan memnun değilim arkadaş blenderda, movie studio da 70-80 derecelere vuruyor yine. Hızaşırtmada uygulamadım herşey stok. Sıvı soğutucu için de 500-800 tl veremem. Önereceğiniz maks. 300 tl ye bir soğutucu var mı ? Elimde Silverstone AR01 var fakat bracket yok. Firmaya mail attım bilgileri verdim adamlara göndereceklerine dair bir dönüşte yapmadılar..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.