Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla öyle görünüyor hwmonitörden baktım yine aynı artı 20 fazla gösteriyor 1401 de düzeltildi denmişti oysa
  • anladım sanırım benim şansım ramin G-SKIL flaraX olması gerçi elektriği tam kesince ne olacak belli değil daha resmen strese soktu bu ryzen beni kırk yılın başı tepe model sistem toplayayım dedim bu saçma sorun çıktı
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt
    elimde var buna benzer levhalar bakalım nasıl monte edecem orası muamma. Zira çift taraflı bant yapıştırsam sıcaktan salar herhalde
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    O model yerine trident-z veya ripjaws modelini alsaydiniz keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Eve gidince hemen deneyeceğim çünkü G-Skill Trident Z 28 Nisan güncellemesini yapmama rağmen 2133mhz çalışıyor.

Neler yapmam lazım? Bu işlerde usta değilim ama anlatırsanız anlayabilirim hemen.

Bu güncelleme ile de 2133 ile çalışırsa neler yapabilirim?

Ram:G-Skill TridentZ 3000mhz

Anakart ne asus b350 plus mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

neden? şimdilik memnunum trident-z ye aman bulaşmam rgb led belasını çok okudum ve vaz geçtim
  • Arkadaşlar belki çok yazılıp çizildi ama kendi elde ettiğim ısı değerlerini paylaşayım. Öncelikle 3800mhz de kullanıyorum 1.26V ramler kingston 2400 mhz lakin 2666 mhz de çalışıyor. 1,20V. Bekleme de 38 derece 1 saatlik stres testi sonrasında 71 dereceden yukarı çıkmadı. Bulunduğum ortam 30 derece. Soğutucu stok bu arada. Ben yatar haydin selametle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

neden? şimdilik memnunum trident-z ye aman bulaşmam rgb led belasını çok okudum ve vaz geçtim

Rgb'siz olanlar hocam samsung b die chipleri kullaniliyor o yuzden dedim ram ramdir yani memnunsaniz sorun yok :D

• ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Anakartım MSI B350 Tomahawk.
    Aynı şekilde benimde öyle. Ne bileyim ledleri hoşuma gitti yorumlarında da beğenilen bir karttı alayım dedim şimdi de tam destek sağlayamıyor işlemci. Tek umudum bu güncelleme idi fos çıktı. :)

ekleme: 2 kere üst üste yorum yazdığım için kusura bakmayın dalgınlığıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 7 Temmuz 2017; 3:22:0 >
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    anladım zaten bendekilerde samsung b die
  • sormayın ram seçmesi çok saçma gerçekten 3 ay ram araştırdım uyumlu komik yani ilk kez başıma geliyor neyse en uyumlu bunlar dediler aldık ama elektrik kesince 2 kere kapanır gibi açılması sinir bozuyor umarım bioslarla düzelir bu olay

2 kere yazman sorun deiğil bende öyle yaparım genelde
    Eyvallah. Evet kesinlikle katılıyorum ilk kez gördüm bu ram destekleme mevzusunu. G-Skill forumunda Trident-Z modelleri için amd ile çalıştıklarını falan yazmışlar hep umarım en yakın zamanda sorunduz bir sürüme kavuşuruz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    sony vegası bende kullanıyorum adobe programlarını vs. daha yeni kurdum, vegasta ve after premiere pro da aksiyon kamerasıyla çekimlere filtre yazı vs. ekleyip bir ara bakarım.
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bir işlemci kullanımına bakın ne durum da. Bu arada oda şu an da 42 derece 3800 mhz overclock 1,26V, 2666mhz 1,20V 1 saat stres testi sonrasında 79 dereceden yukarı çıkmadı. Kilitlenme resetleme gibi sorun yok. Acaba soğutucuyu değiştirsem çok fark eder mi? darkın su soğutma sistemleri var uygun fiyatlı.
  • bu arada 2400 mhz ramleri 2933 mhz de stabil çalıştırmayı başardım. zamanlamaları 15-15-15-15-35 voltajı 1,30 çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

bu arada 2400 mhz ramleri 2933 mhz de stabil çalıştırmayı başardım. zamanlamaları 15-15-15-15-35 voltajı 1,30 çıkardım.

bellek voltajınız kısa kalabilir, ayarladığınız değerler için 1,35v a yükseltmeniz gerekebilir
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    bir sıkıntı yok saatlerdir render alıyorum hata verme ya da çökme olmadı eski pc ile 10 günde yaptığım işi 1 günde bitirdim ya yalnız nasıl sevindim anlatamam
  • EKLEME: 1403 BİOSDA İLK AÇILIŞTA 1 DEFA KAPANIR GİBİ YAPIP SORUNSUZ AÇILDI C14 34 3200MHZ 1201 biosda 2 defa yapardı bunu ve c14 34 3200 de açılmıyordu
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Bellekler sadece sizin kullandığınız Krait Gaming kartta mı denendi yoksa Tomahawk vs. var mı içlerinde? Değerler sürekli stabil ve sistemde hiç bir sorun yok değil mi? Bazı kişiler üst üste diretiyor 1.000 TL.lık bellek alın diye. Ayrıca 3200Mhz Cas14 ile Cas16 arasında farkları denediniz mi? Benchmark dışında gözle görülür ne kadar fark yarattı programlarda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.