Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Msi froze core l

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARBINGER

Ben yükledim 2133mhzlik ramleri 2933 yaptım bir sorun görünmüyor şimdilik cl16 da çalışıyor.

v16 biosda da ramleri 3200mhzde çalıştıramadım v13 biosa geri döndüm bios için biraz daha çalışsınlar:)
  • quote:

Ben bu 1500X'in stok soğutucusundan memnun değilim arkadaş blenderda, movie studio da 70-80 derecelere vuruyor yine. Hızaşırtmada uygulamadım herşey stok. Sıvı soğutucu için de 500-800 tl veremem. Önereceğiniz maks. 300 tl ye bir soğutucu var mı ? Elimde Silverstone AR01 var fakat bracket yok. Firmaya mail attım bilgileri verdim adamlara göndereceklerine dair bir dönüşte yapmadılar..

Noctua NH-U12S SE-AM4 https://goo.gl/JyvoJ8
    biraz daha çıkabilirseniz Noctua NH-U14S AM4 braket ile birlikte almanız gerek https://goo.gl/4krQ3P
    bunları alıp kullandıktan sonra başka soğutucu kullanamayacaksınız
    yalnız kasanızın maksimum soğutucu uzunluğunu kontrol ederek alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamidasim -- 6 Temmuz 2017; 23:24:41 >

• root_echo kullanıcısına yanıt
    merhaba ben sony vegas kullanıyorum. daha önceden i5 3. nesil işlemcimle (laptop) 20dk lik go pro hero black 4 ten aldığım video içeriğini render alırken 7-9 saat arası bitiyordu. Şimdi aynı projeyi render aldığımda 29 dk de bitiyor. Aynı şekilde kıytırık bir ekran kartı var şu an için 512 mb ge force 7600 şu Allah ın cezası mining muhabbetine kart fiyatları uçmuş durum da maalesef. Ben beklemedeyim. Siz de uygulamayı kullanırken işlemci kullanımına bir bakın bakalım tüm çekirdekleri aktif halde kullanıyor mu.
  • hamidasim H kullanıcısına yanıt
    NH-U14S SE işimi görecektir sanırım birkaç gün daha bekleyip silverstone'dan haber bekleyeceğim cevap vermezler ise gidip alırım bu modeli. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 6 Temmuz 2017; 23:25:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

sadece c14 leri ve 34 olanı elle girdim diğerleri otoda ve soc voltajı dediğiniz gibiydi otoda ona dokunmadım... bu arada ch6 anakartlarada agesa 1.0.0.6 geldi ama kuranlar aynı sorun var diyor ne olacak bu iş anlamadım düzeltilemeyecek galiba

msı ile denemelere başladım, x370 slı plus da 3200Mhz açmayan belleği 3333Mhz olarak bile ayarlayıp açabiliyorum şuan

önümüzdeki günlerde 3600-4000Mhz arasını denemeye başlayacağım

x370 hero için şuanda 1.0.0.6 final sürümü yayınlanmadı ama, beta sürümünü kurup :

3200Mhz

14-14-14-34

dram v: 1.37v

soc v: 1.1v (+ofset olarak girip 1.1v a ulaştırın)

bu şekilde rahat açabilmesi gerekiyor

hocam rog c6h için 1403 resmileşti İngilizce sitede var artı tr sitede de işletim sistemi seçerken diğeri seçersen 1403 bios görünüyor ne alakaysa çözemedim çünkü bu bios sorunlu deniyor neden resmi olmuş anlamadım neyse teşekkürler bilgi için EKLEME: tr sitesine de gelmiş w10 seçince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Temmuz 2017; 1:22:59 >

• root_echo kullanıcısına yanıt
    işlemci 2 bin tl ram 900 tl soğutucu 300 tl anakart 1.200 tl tuttu bu fiyatlar doların yüksek oluşu ve tr de kazık vergiler ve satıcıların kazık kar koymalarından tabi ki oturmuş sistem almak daha mantıklı ben ilk kez oturmamış sistem aldım açıkçası biraz saçma sorunlar canımı sıktı
  • quote:

NH-U14S SE işimi görecektir sanırım birkaç gün daha bekleyip silverstone'dan haber bekleyeceğim cevap vermezler ise gidip alırım bu modeli. Teşekkürler

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8400 bence bu da yeter

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Aynen o modeli yazacağıma 14cm fanlı modeli yazmışım NH-U12S alıp geçeceğim ama silverstone'dan cevap bekliyorum.

Edit
    Silverstone sitesinde değişiklik yapmış. Ücretsiz göndereceğini belirttiği bracket'ı 10 dolardan satışa koymuşlar ve paypal ödeme istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 7 Temmuz 2017; 0:6:23 >
  • HARBINGER kullanıcısına yanıt
    vay şerefsizler 3 kuruşluk şey ya ayıptır NH hemen çıkardı am4 blaketi
    Dün böyle birşey yokken bu gün girip baktığımda satışa koymuşlardı. Tamam satıyorlar onuda anladımda ihracatını yaptığı ülkelerede göndermemişler ki nasıl alacağız. Tai den göndericeklermiş paypal ödeme kabul ediyormuş birde beyfendiler. Zokarın silverstonenun şarap çanağına birdaha vidasını bile almam yav. Yarın noctua siparişini vereceğim ayrı bir kanser vakası olmasın bu silverstone
    bende onu dedim tr ye satarken iyi parçaya gelince yok bence de alınmaz bir daha bu marka tavsiyem ucuza bulursan birde ilave aynı fandan al tak canavar gibi sessiz soğutuyor

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Temmuz 2017; 1:12:50 >

Hocam benim kasa Xigmatek de 159 cmden yukarısı kasa kapağına değer. Esnemesi vs uyumsuzluk çıkartmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Eve gidince hemen deneyeceğim çünkü G-Skill Trident Z 28 Nisan güncellemesini yapmama rağmen 2133mhz çalışıyor.

Neler yapmam lazım? Bu işlerde usta değilim ama anlatırsanız anlayabilirim hemen.

Bu güncelleme ile de 2133 ile çalışırsa neler yapabilirim?

Ram:G-Skill TridentZ 3000mhz

Arkadaşlar son güncellemeyi yaptım ve hala 2133mhz olarak çalışıyor ramler otomatikte. :/
    boyutu bu kadar hesapla ona göre al ozaman

NH-U12S SE-AM4
    Height (with fan)
    158 mm

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)
  • az önce bende yükledim 1403 bıosu önce 2400mhz de açıldı direk biosa gir dedi girip 32000 yapıp cas ları 14 14 14 34 yapıp kaydetip çıktım sorunsuz açıldı bakalım elektriği kesip açınca ne olacak onu da yarın bakarım tek şey ısılar diğer programlarda yine artı 20 c fazla görünüyor onu niye yapmamışlar anlamadım

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

X Serilerindeki +20 derece fazla gösterme olayı çözülmemiş mi halen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 7 Temmuz 2017; 2:36:14 >
  • yahu bu corsair mp500 ne sıcak çalışıyor yahu. Bekleme de 60 derece yoğun okuma yazma da 80 e kadar çıkıyor. Olmazsa üzerine bir bakır soğutucu takayım. Şaka gibi yahu
    valla bios ayarlarında xmp girdim. 2933 olarak ayarladım ancak voltajı otomatikte bıraktım. yemedi onaylamak. çünkü okuduğuma göre işlemcinin o rami desteklemesi gerekiyormuş. Bende anakart sitesinden girdim baktım benim ram listede bile yok. geçen hafta vardı görünüyordu. xmp ile uğraşmak istemedim hani sorun ile karşılaşırsam ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum.
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Şu işini görür hocam ## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 7 Temmuz 2017; 2:39:4 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.