Bildirim
Amd Sapphire 7850 FAN ARIYORUM
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı olay bendede oldu ben arızalı olanı söküp eski kasa da 80mm fan buldum onuda ekrankartına takip güç girişinide anakarta takarak çözdüm işi soğutmada pek fark olmadı belki 1-2c'lik fark olmuştur ama ben fark etmedim oyunda fln ses olarak fark olmadı.
Çindende sapphire 75mm olarak aratırsanız alınabiliyor 7-13dolara arası bi fiyatı var ama genelde 2fanla birlikte yolluyorlar Ve gelmesi 2ay sürebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: crysef
Aynı olay bendede oldu ben arızalı olanı söküp eski kasa da 80mm fan buldum onuda ekrankartına takip güç girişinide anakarta takarak çözdüm işi soğutmada pek fark olmadı belki 1-2c'lik fark olmuştur ama ben fark etmedim oyunda fln ses olarak fark olmadı.
Çindende sapphire 75mm olarak aratırsanız alınabiliyor 7-13dolara arası bi fiyatı var ama genelde 2fanla birlikte yolluyorlar Ve gelmesi 2ay sürebiliyor.
1 tane fan iptal diğeri de zor dönüyor. şuan götürüyor oyunlarda falan sıkıntı yaşamıyorum fps iyi ama diğeri de giderse işler sıkıntı.
Dediğin gibi kasa fanı kullanabilirim. Teşekkürler ederim yardımın için. -
Yalnız taktım derken ekrankartının plastinin üzerine camper teliyle iyice bağladım yoksa 80mm kasa fanlarda çerçeve var ve çerçevede sökülmüyor.
Çerçeve sökülmediği içinde fanı ekran kartı içine değil dışına takıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 13 Ekim 2017; 2:5:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X