Şimdi Ara

AMD sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk defa sistem toplayacağım ve sizlerin de görüşünü almak istedim. 1-2 aydır forumu takip ettikten sonra toplayacağım sistem için sonunda karar verebildim ve önerilerinizi bekliyorum.

Ekran kartı olarak Sapphire Pulse Rx 5700 düşünüyorum. Kasa için düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca sisteme laptoptan 1tb hdd aktaracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mthress -- 15 Ağustos 2019; 21:49:15 >

• kasa başarılı 5700 3 fanlı modeller çıkacak önümüzdeki ay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anakarti neden micro atx tercih ettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartını xt yapabilirsen süper olur
  • xtr3ams kullanıcısına yanıt
    Kaçırmasam muazzam olurmuş :(
  • doblosman D kullanıcısına yanıt
    Fiyattan dolayı matx tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mthress

Fiyattan dolayı matx tercih ettim.
    25-30lira arası farkla atx boyutunu alabilirsiniz.Sana extra anakart vrm soğutması+fazladan 2 slot ram+extra pci slotu vermiş olur.Ama alıcağın bu anakartın bios belleği 32mb değil.Ryzen 3600 için bios uptade yaptıktan sonra hem UEFI bios kullanamıyaksın hemde anakartın bazı özelliklerini MSI yer açmak adına kaldıracak.Bu yüzden çoğu msi kullanıcısı firmaya ateş püskürüyor.
    İllaki Msi alıcam diyorsan b450 chipsetin güncellenmiş 32mb sürümünü alman daha mantıklı.Yada asus veya gigabayt anakartlara bakabilirsin en azından 32mb bios belleği olması önemli.
    Birde forumda bir arkadaşımız am4 anakart konusu açmıştı am4 anakartların kullandığı Vrm ve soğutma parçaları ile alakalı.İşine mutlaka yarayabilir bir göz at.
    Benim gibi acele etme anakart alırken.Bnde acele ile MSI B350 pc-mate anakart aldım şuan memnun değilim aldığım üründen.

• doblosman D kullanıcısına yanıt
    Şuan asrock b450m pro4 düşünüyordum ama söylediğin konuya bakacağım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.