Şimdi Ara

AMD Sistem Upgrade'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu aralar minik bir upgrade yapmak isytiyorum. Aşağıda görüldüğü gibi çok verimsiz bir sistemim var. Parçalar bozuldukça upgrade etmiştim teker teker.

şuan sistem garip bi durumda;

Ekran Kartı : N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC (MSI)
    İşlemci : Phenom II X4 955 BE
    Anakart : M4N78 SE (Asus)
    Ram : 4gb DDR2 400hz Kingston

Şuan için tabiki birçok şeyi iyi çalıştırıyor ama , görüldüğü üzere baya bi dengesiz sistem ve tam verim alınamıyor, özellikle ramler yüzünden , ancak anakart ddr3 desteklemiyor. Oyunu en kalabalık halinde bile takılmadan oynamak istiyorum. Anakart + DDR3 8gb ram düşünüyorum suan ancak nasıl bişi alayım karar veremedim.

Verimi arttırmak için bir tavsiye, tabi birde 500-600 TL den fazla harcamak istemiyorum.

Hiç denemedim ama birde işlemciyi overcloak yapabilirim, yanlışlıkla (sadece sesi az olsun diye daha doğrusu) gayet iyi bir soğutucu almıştım.
    Yakın zamanda çıkacak Star Wars: the Old Republic oynunun da en kalabalık alanlarda bile sorun yaşamamak istiyorum.

Not: Birde suan 320gb lık 2 adet hdd yi raid yapmış olarak kullanıyorum. Anakartı değiştirdiğimde harddisklerdeki bilgileri kaybetme şansım varmıdır?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NPC -- 6 Aralık 2011; 8:59:08 >

• Pm ile bir oneri getireyim hemen;)
  • sisteminize yetersiz diyorsanız ufak upgadeler sizi tatmin etmeyecektir.anakart işlemci ve rami satıp 2500k almanızı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.