Şimdi Ara

Amd sürücüsü ile başım dertte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar amd sürücüsü 14.12' kullanıyordum uzun zamandır driver'ı displar driver unnistaller ile kaldırdım ( buarada windows 8 kullanıyorum normalde 14.12 windows 8 desteklemiyor ama ne hikmetse sorunsuz kurdu hiçbir sıkıntı çıkmadı ) yeni gta 5 için çıkan driver'ı yüklemeye başladım amd gaming evolved app'da takıldı her seferinde 1 saatde beklesem ilerlemedi 2-3 kere aynı şekilde kurmadı denedim kurmadı eski driver'ı geri kurdum sonra bidaha gta 5 için olanı denedim bütün driver'lar hep birbirine girdi artık biri diğerinin üstüne kurula kurula şimdi 14.12 bütün amd ile ilgili programları sildim ama driver hala yüklü o değil display driver uninstaller ise açılmıyor şu anda yani bir hata veriyor amd catalyst control center zaten açılmıyordu arkadaşlar bütün driver ne var ne yok komple silip yeniden yüklemem lazım çok karıştı bunun için bir program yada öneri varmı bildiğin display driver unnistaller hariç şuan devre dışı o program

• Bu sekilde update i deneyin.

Aygıt yöneticisinden görüntü aygıtları diye geçiyor olması lazım oradan güncelle dedikten sonra C de AMD dosyası altında driver klasörünün içinde .inf uzantılı dosya belki işinize yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 17 Nisan 2015; 23:26:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.