Sorunun nasıl başladıgını şöyle izah edeyim . Çoğu kişininde bildigi üzere league of legends oyununu oynuyordum . ilk oyunumu oynadım bir problem olmadı ikinci oyuna girdikten 2 dakika sonra ekran siyah bir hal aldı ve herşey piksel piksel görünüyordu. onun ss 'ini alamıyorum çünkü painti veya başka bir klasörü açtıgımda pencere komple siyah oluyor, kendini yenilemeye çalışıyor ve hemen ardından Sağ alt köşede
Daha önceleri olan sıkıntılarımdan bahsedeyim belki bu konuyla bir bağlantısı vardır. Disk yönetimi %100 'e çıkıyordu bilgisayarım durduk yerde %100 e vurup birde üzerine ısınıyor, Fan ı kapatıyordu. sorunu 8.1 den 8.0 'a düşürerek halletim. Ekran hatasını aldıgımda ilk kontrol ettigim bilgisayar sıcaklıgı olmuştu. Herşey normal herhangi bir ısınma, cpu ve disk yönetiminde bir yükseklik yoktu. Herhangi bir program yüklemedim son zamanlarda . Sürekli güncelleme isteyen 8.1 var şuan başımda ne kadar sonra-sonra-sonra desemde inadına çıkıyor.
Bilgisayar özelliklerini attıgım kısımda ürün kimliği yok diyor. İnanın Screen shot alırken gördüm . Böyle birşey olması inanın garip. Çünkü bizde lisanslı windows kurma zorunluluğu var ve adım gibi eminim orada bir key vardı Dün e kadar tabi ki . bilgisayarcıya götürmeme sebebim Bu sorunu çözememiş, çözümü öğrenmek istemiş olmam. Formatlardan bıktım usandım . Annemide ikna edip win7' kurdurtamıyorum hoşuna gitti win8 . Her sorunu benimle bağdaştırdığı için"*- Yine ne yüklediniz bu bilgisayara ? ! / Ben size buna program yüklenmicek demedim mi ? / Neden virüs yüklediniz ? / Terlik ve son ." Şimdi sorunu uzun yazdım okuyup ilgilenen/ilgilenmeyen(Okuduğundan) Herkese teşekkür ediyorum şimdiden. benden istediginiz bilgileri buraya ekleyebilirim. Bilgisayarda antivirüs yok windows güvenlik duvarı kapalı / smartscreen kapalı overclock yok ağdestekli güvenli modda açıyorum . Hepinize iyi sabahlar saygılarımla