Bu işlemciye ne kadar hız aşırtma uygulayabilirim voltaj arttırmadan?Şun anda 1.280 de voltaj.2.8 e kadar çekebilir miyim?Bir de oc sadece bus speed i arttırarak yaptım.Multiplier i arttırıp da oc yapsam düzgün çalışır mı?
2.8ghz her konumda gelir hatta daha yukarıda çıkabilirsin. Hızaşırtma güç ve iyi bir anakart ister. x2 4000 kullanıyorum 3ghz kullanıyorum.
Psu coolermaster 380 watt.Anakart da biostar ta690.2.6 ya kadar çıktım bu voltajla.İşlemci de internete girerken bakıyorum 37 yi pek geçmedi.
Ben boşta 37 yükse 50 üzerine çıkıyorum. Zaten sitesindeki maksimum değerler genelde, boşta 55 yükte 70 derece oluyor. Bios'dan ayarları doğru yaparsan 3ghz kullanabilirsin. Ancak güç kaynağın problem çıkarabilir. Çünkü hızaşırtma için genelde 420-450w üzerinde tavsiye etmekteler. Bende 350w var sürekli tekliyorum. Sorun bellekler diyeceğim ama çarpanı düşürerek bellekler 1080mhz kadar çıktı, işlemcide diyeceğim ama onda da değil çünkü fsb 297 kadar yükseltim. Yani son olarak güç kaynağını deniyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme