Bildirim
AMD X3 720 BE HT LİNK SORUNU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cozumu yok o sekildeymis malesef butun ddr2 biostar 790'larda var ayni sorun.anakarti iade et baska bisi al 790gx.
Dear Customer,
This is Customer Service of Biostar. On May 10
you reported that HT freq issue for TA790GX XE
because of hardware limitaion, the HT is running at 1600Mhz
you could set 2000Mhz as manual in BIOS, but it may cause system unstable.
furthermore, you could choouse that our TA790GX A3+ which could fully support your CPU.
sorry for your inconvenience
Thank you that choosing Biostar motherboard.
If you have any problems, please don't hesitate to contact us.
Regards,
Biostar FAE Team
http://forum.donanimhaber.com/m_31282691/tm.htm
su da benim baslik ama ne dedigime bakma cozumu filan yok bir ara serap gormusum artik sinirden.
-
tşk ederim sanırım bu şekilde idare edicez şimdilik. -
Biostar'ın aptal V12 motorunun faydaları -
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
cozumu yok o sekildeymis malesef butun ddr2 biostar 790'larda var ayni sorun.anakarti iade et baska bisi al 790gx.
Dear Customer,
This is Customer Service of Biostar. On May 10
you reported that HT freq issue for TA790GX XE
because of hardware limitaion, the HT is running at 1600Mhz
you could set 2000Mhz as manual in BIOS, but it may cause system unstable.
furthermore, you could choouse that our TA790GX A3+ which could fully support your CPU.
sorry for your inconvenience
Thank you that choosing Biostar motherboard.
If you have any problems, please don't hesitate to contact us.
Regards,
Biostar FAE Team
http://forum.donanimhaber.com/m_31282691/tm.htm
su da benim baslik ama ne dedigime bakma cozumu filan yok bir ara serap gormusum artik sinirden.
İyiki millete bu karttan aldırmadım.Basıma calarlardı valla
İşin ozeti 790 chipsetli kart yapıyorsun yanındada boyle bir salaklık hediye ediyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebehram -- 18 Mayıs 2009; 11:01:02 >
-
quote:
ben aldirmaya calistim da ne oldu bir kisi cikip senin yuzunden aldim demedi zaten almiyorlar.cekirdek acan kart lazim simdi geri de yolladik meliyoruz yalniz. gigabyte 790gx'i kol formatinda satan yurdum saticilarinin mi kulaklarini cinlatayim yoksa boyle guzel bir kartta hardware limit yapmayi basaran biostarin mi sasirdim. -
quote:
Orjinalden alıntı: .45 ACP
quote:
ben aldirmaya calistim da ne oldu bir kisi cikip senin yuzunden aldim demedi zaten almiyorlar.cekirdek acan kart lazim simdi geri de yolladik meliyoruz yalniz. gigabyte 790gx'i kol formatinda satan yurdum saticilarinin mi kulaklarini cinlatayim yoksa boyle guzel bir kartta hardware limit yapmayi basaran biostarin mi sasirdim.
İyikide almamışlar direkten dönmüşsün.Benim anakart cop pahalı hakikaten.Yarısı fiyatına ne anakartlar var valla.
Ornek
ECS A780GM-A Ultra Black/DDR2 S+V+GL+RAI+16X 940p
http://www.exa.com.tr/ecs/anakartlar/ecs_a780gma-328-7700.html
sb750 var.155 TL eger biostan taraf bir sıkıntısı yoksa çekirdekte açar tahminimce
Biostar boyle bir hatayı nasıl yapar?.O zaman kutunun ustune HT 3.0 yazmasın
-
aa giga 790gp tamam iste adami bulduk 720 cekirdek deneyici donor. su hb'den gelen 0906 kodlu aletleri bir elden gecir sen ya hayrina.:P ecs acsa ooo simdiye kalmazdi.. -
Aynı anakart Phenom II X3 720 Galathilde var ben aldırdım.4 cekirdek acık ek olarak voltajsız 3.3 te
Yalnız f3 bios kullanmak gerekiyor f4 gecince calısmıyor.
İstersen deneriz Galathil den beraber.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebehram -- 18 Mayıs 2009; 13:56:17 > -
quote:
Orjinalden alıntı: wolfmen_80
tşk ederim sanırım bu şekilde idare edicez şimdilik.
geri ver bence anakarti. -
yeni bios ile 1600 sınırı hatası düzeltilmiştir.
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=578905
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X