Şimdi Ara

AMD X3 720BE bırden x4 oldu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1Yıla yakın bır sure kullandım ACC ozellıgını actıgımda 4 cekırdek olmamıstı!! bende olmuyor dıe ole bıraktım takı bugune kadar bılgısayarı actıgımda x20 (x720 degıl x20) basarıyla yuklendı dedı sasırdım dedım ne olabılır

reset attım x3 720be ıslemcımı x4 720 olarak algılıyordu bıosa gırdım oradada oyleydı! sorum su olucak arkadaslar sımdıye kadar calısıyorduda auto yaptıgımda accyı neden calısmadı? yada sımdı nıye calıstı:) cok sasırdım

sızlerle paylasmak ıstedım..cevaplarınızı bekllıyorum!!!!!

• çekirdek açma olayı bazen garipleşebiliyor...

benim de başıma enteresan bir olay gelmişti, hala da devam ediyor...

şu anda xp ile istediğim zaman çekirdeği açabilirken, w7 ile sittin sene açamıyorum(ne alaka diyeceksiniz ama olmuyor işte)...

http://forum.donanimhaber.com/m_39117932/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39117932

ekleme:

şimdi resme baktım da, sizin işlemcinin voltajı çok değil mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 26 Haziran 2010; 0:31:12 >
  • oha 1.7 V ile mi çalışıyor o ben mi yanlış görüyorum
  • autoya almıstım olesıne denedım 2.8de calısıyor 3.4e cektım normalı 1.35 1.68ecıkmıs autoda dusurdumdaha sora:) ama cok celıskılı bı durum aldıgımda uzulmustum acılmıyo bu kodları da tutuyor dıe ama sımdı ne

hıkmetse donanım guncellemesı gıbı bısı oldu daha sora baktım x4XD kararlı calıstıgını nasıl test edebılırım 3.4te calıstırmayı basardım zıra 3.5te calıstırabılıyordum x3u ayrıca bır sorum daha olucak cache olayı 7.5 oldugu

ıcın dagıtmak gerekıyor heralde 2 2 2 2 dıe yada bole bıraksam fark edermı?
  • X4 20 yi de ilk kez görüyorum. Bu AMD neler yapmış böyle

Aman voltaja dikkat. Voltajı sabitleyin.
  • Çok şanslısınız, öncelikle 4.çekirdeğiniz hayırlı olsun umarım stabil kalır Bende işlemciyi aldığım Ekim ayından beri 4.çekirdeği açmak için uğraşıyorum. PC açıldığında yeni donanım yüklendi x4 20 diye sağ altta yazıyor özelliklerimdende öyle görünüyor fakat görev yöneticisinde ve cpu-z ile everst gibi programlarda 4.çekirdeği göstermiyor. Tamamen şans işi, umarım bigün benimkide kendi kendine açılır
  • ilk başta işlemci yabancılık çekti naz yaptı alışınca açıldı..4.çekirdeğin hayırlı olsun diyelim..şimdi güzelce bir oc yapıp voltajı sabitleyip stabilite testine sokcaksın sonrada kullanacaksın...acaba bios güncellemesi falan mı yaptın ondan olabilir.eski ile açılmaz ama yeni ile açılmıştır belki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolasınız!!!bıos guncellemesı veya herangı bı ayar yapmadım vısta 32bıt kulllanıyorum flash bellek yukler gıbı kendılıgınden x4 20 basarıyla yuklendı dedı:) 1sene gectıkten sora kafamı karıstırdı!! sımdı defaultta

kullanıyorum test programlarıyla kastırdım herangı bır sorun yok gıbı yarın obur gun 5.cekırdek acılırsa kendılıgınden sasırmam artık bu saskınlık yettı acıkcası:D sadece nedenını merak edıyorum accyı auto yaptıgımda

olmamıstı autoda bıraktım ole death71ınde dedıgı gıbı alısmadı heralde sısteme alısması 1sene surdu:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: safucuk216

Saolasınız!!!bıos guncellemesı veya herangı bı ayar yapmadım vısta 32bıt kulllanıyorum flash bellek yukler gıbı kendılıgınden x4 20 basarıyla yuklendı dedı:) 1sene gectıkten sora kafamı karıstırdı!! sımdı defaultta

kullanıyorum test programlarıyla kastırdım herangı bır sorun yok gıbı yarın obur gun 5.cekırdek acılırsa kendılıgınden sasırmam artık bu saskınlık yettı acıkcası:D sadece nedenını merak edıyorum accyı auto yaptıgımda

olmamıstı autoda bıraktım ole death71ınde dedıgı gıbı alısmadı heralde sısteme alısması 1sene surdu:D

fazla kurcalama nedenini nazar değmesin
  • Şuan o.c denemelerımde carpan kılıdını 17.5 voltajı 1.48 yaparak 3500mhzde 4 cekırdegıde kararlı calıstırmayı basardım allahtan daha ne ısterım!!!
  • Çekirdek açtıkdan sonra 1 saat CPU stres testi yapmadan fazla sevinme...
  • Bir saat içindeki cpu stress işlem hatasını normal kullanımda hiç karşılaşmama olasılığı çok çok fazla.
    Hayırlı olsun safucuk216 , you are chosen one :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: safucuk216

Şuan o.c denemelerımde carpan kılıdını 17.5 voltajı 1.48 yaparak 3500mhzde 4 cekırdegıde kararlı calıstırmayı basardım allahtan daha ne ısterım!!!

bende x3 440 var hiç voltaj vemeden 3450 mhzde kullanıyorum 4 çekirdek olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.