Şimdi Ara

AMD x6 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Kingdoms of Amalur Reckoning adlı oyunu kurdum 1920x1080 full çok rahat kasmadan oynayabiliyorum fakat belli bir süre sonra pc kapanıyor. İşlemci ve ekran kartını çok zorluyor heralde. Bi çözüm bulamadım oyun açılınca görev yöneticisinden baktığımda bellek özel çalışma kümesi 480K larda geziyor. İşlemci kullanımına baktığımda performanstan %20 lerde aslında çokta aşırı bir rakam olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartımı yetmiyor acaba pc neden kapanıyor olabilir. Nasıl çözebilirim bunu.

İşletim sistemi Windows 7 64 Bit ultimate
    İşlemci AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHZ OC 3.2
    Ekran kartı Nvidia GTX460 CYCLONE 256Bit 1GB
    Ram 4GB Kingston HYPERTEXT 1600 MHZ

• başlıkda belırttıgınız gıbı ..ısı sorunu gıbı duruyor...termal macunu yenıleyebılrsınız .. bunun dısında yuk altında ısı degerlerını kontrol edebılrsınız ..real temp... core temp ..speedfan... everest ...aıdata 64 v.s.. programları yardımcı olur ..
  • işlemcinin ısınmasından dolayımı diyorsunuz ? Ekran kartı çok ısınınca pc kapanırmı
  • İşlemci, ekran kartı veya başka bir parçanın aşırı ısınması sistemi kapatabilir. Yük altında test etmenizde fayda var.
  • İşlemci ve Ekran kartının fanlarını temizleyip termal macunu yenileyince sıkıntı düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.