Bildirim
Amd XP2000'e Overclock.Yardım!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ram hızlarında farklılık olacaktır. -
Bu arada ramlerden biri 333 digeri 400Mhz. Her iki durumda da kilitlenme yaşadım. Sebebi ne acaba? -
12.5*144@1800 ve 12*150@1800 mhz açmıyorsa kaldırmıuyo demektir fsp yi belki çarpanı arttırıp fsp yi düşürürsen açabilir voltaja da dikkat et -
anakartın msi kt4a-v ise 133 166 ve 200 fsb de pci agp sabit kalıyor. 166 fsb dene istersen. ben default voltaj ile 12,5x166 olarak kullanıyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: adams
anakartın msi kt4a-v ise 133 166 ve 200 fsb de pci agp sabit kalıyor. 166 fsb dene istersen. ben default voltaj ile 12,5x166 olarak kullanıyorum.
Anakartım KT4V ama dediğin şekilde 166 ile yaptığımda kilitleniyor. Acaba ramlerden mi? -
wallaha senin anakartının özelliklerini bilmiyorum ama istersen ram hızlarını düşürüp bir dene -
Anakartının AGP/PCI sabitlemesi olup olmadığına dikkat et. Eğer yoksa kilitlenmeleri yapabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: CsNiPeR
Anakartının AGP/PCI sabitlemesi olup olmadığına dikkat et. Eğer yoksa kilitlenmeleri yapabilir.
Hocam bunu nasıl öğrenebilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X