Bildirim
Ameliyat olmak istiyorum, istanbulda hangi devlet hastaneleri ücretsiz ameliyat yapıyor acaba
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
10 liraya yaparım, anestezi senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devlet hastanelerinde işin çok zor.. Adamlar resmen 7 dereden su getirtiyor. Özele teşvik için bunlar hep.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44
Devlet hastanelerinde işin çok zor.. Adamlar resmen 7 dereden su getirtiyor. Özele teşvik için bunlar hep.
7 dere? -
quote:
Orijinalden alıntı: ileri iade
quote:
7 dere?
Türkmen deyimidir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
devlette ücretsiz mi pekii bilginiz var mı -
Aynı ameliyatı oldum . Devlet özel farketmez . Daha iyi olsun diye dünyanın parasını bayılmana gerek yok. Devlet hastaneleri ücretsiz yapar zaten. Önce git muayene ol. Ameliyatın gerek olup ol mamasına doktor karar verir . Ayrıca şu özel hastane hayranlarına uyuz oluyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SENTINEL
Aynı ameliyatı oldum . Devlet özel farketmez . Daha iyi olsun diye dünyanın parasını bayılmana gerek yok. Devlet hastaneleri ücretsiz yapar zaten. Önce git muayene ol. Ameliyatın gerek olup ol mamasına doktor karar verir . Ayrıca şu özel hastane hayranlarına uyuz oluyorum
Peki eğitim araştırma hastanelerinde ve döner sermaye olan yerlerde de ücret alınıyor mu
çapa haseki gibi yerlerde -
Alınıyor diye biliyorum. Ben eskişehirde oldum ameliyatı. Devlet hastanesinde. Farkı hastane değil doktor koyuyor. Aklında bulunsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X