Bildirim
Ameliyat oluyorum sorulari aliyim(CIKTIM)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sansür güzelmis kör oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarbeLeeMatkap -- 16 Temmuz 2014; 10:38:58 > -
Telefondan anca bu kadar -
Ne ameliyatı -
Ne ameliyatı oluyorsun -
Gecmis olsun yere düşen organları napiyorsunuz? -
Küçük bir operasyon. Beze alinacak gogusten -
Yikayip dolaba atarlar galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: xhacker09x
Ne ameliyatı oluyorsun
Kafa komple gidecek -
geçmiş olsun. bende geçen ay ameliyat oldum o piskolojiyi bilirimquote:
Orijinalden alıntı: -Windforce-
Yikayip dolaba atarlar galiba -
Bayıltıcaklar mi? beni bi kere bayilttilar bayilmasam agizlarini burunlarini kiriyodum. Bi dur nefes aliyim dedim anlamadilar. -
Komple soymasalar iyiydi -
quote:
Komple soymasalar iyiydi
sorma ya bana o üstü verdi adam giy bunu içinde don dahi kalmıcak dedi birazdan aşağı indircez seni diye gitti . üstü giydim arkadan bakınca herşey belli . bide beni sedyeye koridorda yatırdılar yatarken heryerim göründü nerdeyse. etrafta hasta yakınları falan vardı. ameliyata girmeden tribe soktular. sen ne ameliyatı olucaktın kardeşim ? -
Gogusten yağ bezesi alınacak. Benim kiyafet de öyle ya bi dönüyorum yatakta hemen aciliyor -
quote:
Gogusten yağ bezesi alınacak. Benim kiyafet de öyle ya bi dönüyorum yatakta hemen aciliyor
:) geçmiş olsun kardeşim tekrar -
Up.
Destekk -
Narkoz? -
Evet uyutacaklar -
Göğüsten beze alıyorlarsa niye dona izin vermiyorlar ki orayla ne işleri var Geçmiş olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Skillet
Göğüsten beze alıyorlarsa niye dona izin vermiyorlar ki orayla ne işleri var Geçmiş olsun.
Sorma ya ben de anlamadim
Benzer içerikler
- kaş yarılması
- tarçının arkadaşları sözleri
- alkolsüz malt içeceği zararları
- asil soy isimleri
- polislik zor mu
- penis nakli
- elon musk roket
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- vtouch nedir
- exxen filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X