Bildirim
Ameliyatlarda Narkoz nasıl veriliyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
elin üstünde damardan giriyorlar. Burun ameliyatı oldum 1.5 ay önce, kızın biri damardan narkozu bir verdi, resmen elimi kopartıyorlar sandım. -
yandık desene kollarını felan bağlıyolarmış ayakları felanquote:
Orijinalden alıntı: CARNIVALE
elin üstünde damardan giriyorlar. Burun ameliyatı oldum 1.5 ay önce, kızın biri damardan narkozu bir verdi, resmen elimi kopartıyorlar sandım. -
Hiç filmlerde görmedinmi, 10dan geriye doğru sayın diyor ve narkozu burundan veriyor. Yani sen kokluyorsun anında pertquote:
Orijinalden alıntı: rhym
yandık desene kollarını felan bağlıyolarmış ayakları felan
Alıntıları Göster -
yok be kardeşim daha yeni aldım 3-4 gün oldu sağ koldan damar yolu açtılar şırıngayı bi bastılar gözlerimi kapadım bidahada açamadım valla çok güzeldi.quote:
Alıntıları Göster
-
yok çok basit iğne vurulur gibi veriyorlar 2 dk sonra yoksun zatenquote:
Alıntıları Göster -
Burnumdan bende oldum.Önce koldan damardan iğne batırıyorlar sonra ağzına doğru 2-3 cm mesafe kadar maske getiriyorlar ve gözlerin kapanmaya başlıyorquote:
Alıntıları Göster
Ama süper etkisi var
-
Elinin üstünden doktor say diyo belkide 5i saydığını hatırlayamıonquote:
Orijinalden alıntı: Aylut
Burnumdan bende oldum.Önce koldan damardan iğne batırıyorlar sonra ağzına doğru 2-3 cm mesafe kadar maske getiriyorlar ve gözlerin kapanmaya başlıyor
Ama süper etkisi var
Alıntıları Göster
-
Peki beyler uyanırken neler oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: Aylut
Burnumdan bende oldum.Önce koldan damardan iğne batırıyorlar sonra ağzına doğru 2-3 cm mesafe kadar maske getiriyorlar ve gözlerin kapanmaya başlıyor
Ama süper etkisi var
Alıntıları Göster
-
Hissetmiyorsun bile bademcik ameliyatı olmuştum 9 yaşında. İğneyi yapıyor acımıyor merak etme bişeyler soruyor adın ne hangi okula gidiyosun kaça gidiyosun dediğini hatıırlıyorum gerisi hastane odasında uyandımquote:
Orijinalden alıntı: EdwardElric
Elinin üstünden doktor say diyo belkide 5i saydığını hatırlayamıon
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: rhymer53
Peki beyler uyanırken neler oluyor?
bol bol saçmalıyosun valla hayatımda konuşmadığım kadar konuştum ben şahsen ailem videoya çekmiş komediyim resmen -
abi herkes hissetmemiş bir şey, bana narkozu verince yemin ederim elim kopuyor yerinden zannettim. Herhalde hemşire acemiydi, çok hızlı bastı narkozu.quote:
Orijinalden alıntı: ouz55quote:
bol bol saçmalıyosun valla hayatımda konuşmadığım kadar konuştum ben şahsen ailem videoya çekmiş komediyim resmen
Alıntıları Göster
-
quote:
yanında kim varsa artık sülalesinin ameliyata giren doktorun sülalesinin halini hatrını soruyorsun. bizim bir komşu vardı, mülayim sessiz sakin bir adam. uyandığında aslan kesilmişti. ettiği küfürleri önceden hiç duymadım desem yalan olmaz. nasıl bir etkiyse artık -
gözden salıyolarquote:
abi herkes hissetmemiş bir şey, bana narkozu verince yemin ederim elim kopuyor yerinden zannettim. Herhalde hemşire acemiydi, çok hızlı bastı narkozu.
Alıntıları Göster -
İnş bi aklsilik çıkmazda kurtulurum bu dertten sandığım kadar kötü değilmiş bu uyutulmakquote:
abi herkes hissetmemiş bir şey, bana narkozu verince yemin ederim elim kopuyor yerinden zannettim. Herhalde hemşire acemiydi, çok hızlı bastı narkozu.
Alıntıları Göster -
quote:
ne el ayak bağlaması ya narkoz mu veriyorlar elektrik mi veriyorlar -
quote:
el ayak kafa ne bulursa bağlıyorsan
birde amuda kaldırıyolar seni narkoz etkisini daha çabuk göstersin diye -
çok fazla korkmana gerek yok zaten ilac verilince uçuyorsun bi anestezi teknisyeni öğrencisi olarak söylüyorumquote:
İnş bi aklsilik çıkmazda kurtulurum bu dertten sandığım kadar kötü değilmiş bu uyutulmak
Alıntıları Göster -
bu yaşıma kadar 5 kez narkoz yedim güzel bi duygu damardan ve inhale yoldan veriyorlar duruma göre benimkinlerin hepsi genel anesteziquote:
Orijinalden alıntı: asdve123
çok fazla korkmana gerek yok zaten ilac verilince uçuyorsun bi anestezi teknisyeni öğrencisi olarak söylüyorum
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Karabela Hüsnü
gözden salıyolar
quote:
Orijinalden alıntı: soryy
quote:
el ayak kafa ne bulursa bağlıyorsan
birde amuda kaldırıyolar seni narkoz etkisini daha çabuk göstersin diye
Benzer içerikler
- dambıl nerede satılır
- şemsiye tavsiye
- gümüş nereye satılır
- trafik çevirme whatsapp grubu
- mevlana pide nedir
- exxen filmleri
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X