Şimdi Ara

Ameliyatlarda Narkoz nasıl veriliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
32.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana serum inesinin üzerindeki bi boşluk delik vardı kapaklı orayı açtılar hiç ine vurmadılar gözlerimi açmaya direttim ama yemedi ...
  •  Ameliyatlarda Narkoz nasıl veriliyor?
  • Uyandığında ise sedyeden yatağa kendin geçmek isteyeceksin ben öyle yapmışım bırakın ben geçerim yatağıma diye
  • o resimdekini görünce 6 yaşındayken gecirdiqim burun ameliyatı geliyor gözümün önüne
    gerçi yine olmam gerekiyor tekrardan.
    ben hayatımda öyle koku koklamadım. bir dolgu makinası birde bu narkoz tüylerimi diken diken ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 17 Eylül 2009; 1:34:33 >
  • oyle maske falan yok sol el damardan veriyolar sonra yüzünü boyarken 'gözü kapayalım lutfen' diye bişi duycaksın sonra oyhsss 30 dk yoksun hayatta bi uyanıosun kafa bos rahat uyumak istiyosun 2 3 saat müşade altında kalıp yolluyolar.narkoz bişi değil 2 gün sonra tamponlarını çıkartılırken görürüm seni orgazmdan daha buyuk zevk beynine kadar sokuolar o tamponu
  • Narkoz için el üstünden damar yolu açılır. Bu işin kullanılan iğneler bildiğimiz klasik iğnelerden daha kalındır ve zaten acıya çok hassas olan elin üst kısmında çok acıya yol açar.
  • Sağlam kafa yapıyo yalnız
  • takacaklar bir intraket,verecekler narkoz.10a kadar saymanı isteyecekler,gelemeden uçacaksın.( ya da resimdeki gibi temizinden )
    gerçi hoş,burun ameliyatlarında ne kadar uyuşturuyorlar bilmiyorum.
    bizim bi arkadaş olmuştu,testerenin kemiği kestiğini hissetmiştim diyordu,ama acı hissetmedim diyordu.
    geçmiş olsun.
  • arkadaşım için rahat olsun korkulcak bişi değil. Bende damaktan olmuştum. Gaz maskesi ile bayıltmışlardı beni. Hemşire güzeldi "hadi bakalım delikanlı sana biraz hava verelim havan arttı çek bakim içine" dedi bende gaza geldim bi asıldım TOSSS uyuyuş o uyuyuş
  • Çok merak ediyorum şu narkozu ya hastaneye gitsem şöyle beni bi narkozlayın desem yapmazlarmı hayrına
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

Narkoz için el üstünden damar yolu açılır. Bu işin kullanılan iğneler bildiğimiz klasik iğnelerden daha kalındır ve zaten acıya çok hassas olan elin üst kısmında çok acıya yol açar.

Bir şeyi bilip bilmeden kesin yargı ile konuşmasanız olmuyor.Elden de koldan da narkoz verilebilir.Ayrıca maske kullanılarak da olabiliyor.Bana koldan vermişlerdi.10'a kadar say diyor 5-6 da tak gidiyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

Çok merak ediyorum şu narkozu ya hastaneye gitsem şöyle beni bi narkozlayın desem yapmazlarmı hayrına

öle bi çılgınlık yapacaklarını zannetmem :D Sanırım iki türlü narkoz daha doğrusu ameliyatlarda genelde iki türlü ilaç yapıyorlar. Ben ameliyata girdiğimde hava maskesiyle verdikleri şey sadece bayıltmak için. Sonrada iğnede yapıyorlar sanırım vicüdu uyuşturmak için. Ama çok güzel bişi. Çekiyosun içine ohhh hiç anlamıyosan bi bakmışın herşey olmuş bitmiş

• quote:

Çok merak ediyorum şu narkozu ya hastaneye gitsem şöyle beni bi narkozlayın desem yapmazlarmı hayrına

Sağlıklı vücuda vurulan narkoz kamyon çarpmış etkisi yapar :)
    Tavsiye etmem :)

ek olarak : burun kulak ameliyatlarında narkoz maskeden koklatılır, anestezi uzmanı 10'dan geri say der. 5'e ulaşamadan bulutlara çıkarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 17 Eylül 2009; 1:59:32 >
  • Narkozu fazla kaçırırlarsa
  • Elinden veriyorlar. Aşırı yoğun bir şeyin aktığını hissediyorsun. O arada konuşturuyorlar falan. 1-2 saniyeye etraf bulanıp kararıyor.
  • 2.5 saatlik bir ameliyat geçirdim 2 sene önce sol kolumdaki sinirin ezilmesi sonucu.
    elime serum tarzı birşey takıldı narkoz muydu bilmiyorum fakat asıl solunum yoluyla veriliyor.
    ben narkozun etkisini anlar anlamaz buraya hiçbir şekilde dişi sokmazsanız sevinirim demiştim doktora
    o da söz vermişti.anadan doğma + 1 karış havlu durmama rağmen uyandığımda hemşireler etrafımdaydı ve sinir bozucuydu :)

Şaka bir yana 2-3 kere soluduğumda gövdemin ve bileklerimin uyuştuğunu hissettim.6.da fln kafamın ağırlaştığını 8.de ise narkozun dünyanın
    en güzel şeyi olduğunu anladım.Ameliyat çok ciddi olmadığı takdirde gözünü korkutmasın.Operasyon anı can yakıcı değil sonrası biraz ızdırap.

Şimdiden geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 17 Eylül 2009; 2:03:25 >
  • Aslında o kadar da acımıyor yav ya da benim hemşire çok ustaydı baya güzeldi de :D

quote:

Merak edilecek birşey yok ben en son şunu hatırlıyorum ameliyathanede hemşirenin biri aa oraya mı taktılar e orası bize ters geliyo dediğini duydum sonra ameliyathaneden gelince çok feci üşüyosun donuyosun tir tir titreyerek uyanıyosun ama korkulacak bişey yok sen sadece narkozu sormuşsun galiba valla dediğim gibi en son narkozu vurma anını hatırlarsın uyandıktan sonra çok çok yorgun hissediyosun kendini hemen uyuyosun zaten

• Ben apandist ameliyatı olmuştum. İğneyi bastılar. 10'a kadar say dediler. 3 e geldim ." Benim uykum geldi yaa" dediğimi hatırlıyorum en son...
  • ilk başta uyutulur sonra vucud felç durumuna sokulur maskeli ve damardan hangisi uygun ise içinizde en fazla narkoz yiyen benimdir 5 kere hepside genel idi artık bağımlı gibi birşey oldum aslında güzel bi duygu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.