Şimdi Ara

Ameliyatlarda Narkoz nasıl veriliyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
4
Favori
32.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ThePoseidon

bana kanal yolundan iğneyle vermişlerdi kokuylada bayıltabiliyolar. şimdiden geçmiş olsun

konuyu acan amaliyat olmus zaten

2009 konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bende persembe gunu amaliyat oldum

Odaya ciktim hemsire geldi tansiyon olctu atesimi olctu falan derken bana serum vermeye calisti

Damar yolunu bulamadi biraz acemiydi galiba neyse bir adam geldi amaliyata inicez dedi sedyeye uzandim ben asansorle beni amaliyathaneye indirdiler hemsire hos geldiniz dedi hosbulduk dedim

Beni sedyeden amaliyat masasina aldilar yukarda damar yolunu bulamadilar dedim salak onlar dedi tak diye buldu serumu bagladi sonra kolumdan asagi bir sicaklik indi sanki dr feneride bedavadan yendiniz zaten dedi s.... L dedim

O ara gutmisim zaren uyanincada paso dr kufur etmisim hanim hamile biryere gidiyirsan sen git bebegi birak demisim

İyi güldüm vallahi.

• konuya bak bende bayramdan sonra ameliyat olcam bakalım hoş mu nahoşmu anlicez
  • Elin üzerinden veriyolar narkozu 10dan geriye sayıyorsun tabi bitiremeden kapanıyo gözler bi an her şeyle bağlantın kesiliyormuş gibi hissediyorsun ayılma esnasında da ilk başta ben sesler duydum sonra görüntü yamuk bir şekilde gelmeye başladı ve ses boğuktu sonradan normale döndü yanımda ses bombası atmışlar gibi.
  • Damardan verdikleri kisa sureli asil narkozu analdan veriyolar

• harika bi duygu gercekten. kolundan damar yolu aciyorlar. Ordan narkozu veriyorlar. Ilk basta vücudunda bi sicaklik hissediyorsun. 5-10 saniye bile sürmeden bayiliyorsun. Ameliyatin tek zevkli tarafi bu olsa gerek. Narkozdan sonra cok fazla kisiyle konusma, kafa iyi oldugundan ne sorarlarsa aninda söylebiliyorsun aman dikkat:

• Sana narkozu koklatıyor sonra diyor ki 10 dan geriye say.

10.. 9.. 8.. yed...

Sonra bi kalkıyosun her şey bitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roinless~ -- 19 Ağustos 2012; 9:58:26 >
  • awake filminde gibi olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Sana narkozu koklatıyor sonra diyor ki 10 dan geriye say.

10.. 9.. 8.. yed...

aynen böyle oluyor denendi
  • Bende burun ameliyatı olmuştum. Narkozu ilk başta serum veriyorlar onunla birlikte kilona göre sakinleştirici.Ameliyathanede veriyorlar 10 dan geriye doğru olayı yok küt diye gidiyorsun Ama 2 hafta sersem gibi gezdim ama uyuması çok güzel. Hertaraf bi başka güzel geliyor ne dert ne tasa
  • damar yolu açılır diazem verilir hiç birşey hissetmezsin
  • Ameliyata girmeden önce söyleyin, kendinize gelmeden odaya götürmesinler, sonra herkese sövebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihmustafa

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bende persembe gunu amaliyat oldum

Odaya ciktim hemsire geldi tansiyon olctu atesimi olctu falan derken bana serum vermeye calisti

Damar yolunu bulamadi biraz acemiydi galiba neyse bir adam geldi amaliyata inicez dedi sedyeye uzandim ben asansorle beni amaliyathaneye indirdiler hemsire hos geldiniz dedi hosbulduk dedim

Beni sedyeden amaliyat masasina aldilar yukarda damar yolunu bulamadilar dedim salak onlar dedi tak diye buldu serumu bagladi sonra kolumdan asagi bir sicaklik indi sanki dr feneride bedavadan yendiniz zaten dedi s.... L dedim

O ara gutmisim zaren uyanincada paso dr kufur etmisim hanim hamile biryere gidiyirsan sen git bebegi birak demisim

İyi güldüm vallahi.

• Bakıyorumda gerçekten halkımız cahil... Burundan koklatmak nedir ya ?

Bi insan biraz araştırır buraya böyle konu açmaya utanır...

Narkoz ne ? Anestezidir onun tıbbi ismi..

Cevabı burada aramak yerine Google yaz bakalım Anestezi nedir nasıl yapılır diye.
  • Bana bayılırken haber ver demiştim, koldan girmişlerdi sanırım. Böyle bi an nevrim döndü "şimdi bayılıyorsuğn" gibisinden bi ses duydum, gözlerimi hasta odasında açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

Bakıyorumda gerçekten halkımız cahil... Burundan koklatmak nedir ya ?

Bi insan biraz araştırır buraya böyle konu açmaya utanır...

Narkoz ne ? Anestezidir onun tıbbi ismi..

Cevabı burada aramak yerine Google yaz bakalım Anestezi nedir nasıl yapılır diye.

Konuyu acan sacma konu acmis ise

Size gore degilse cevap yazmassiniz olur biter

• sedasyon için dormicumu ameliyatdan hemen önce norcuronu kolundaki damar yolundan verirler 3 saniye hatırlarsın daha fazla değil.
  • Fitil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roinless~

Sana narkozu koklatıyor sonra diyor ki 10 dan geriye say.

10.. 9.. 8.. yed...

3 kere ameliyat oldum hep 7de gittim

• Damardan falan vermiyorlar arkadaşlar seni kandırmaya çalışmış.

Direk bardakla içiyorsun ya da fitil olarak anal yolla alabilirsin sana kalmış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.