Şimdi Ara

Amerika'da resepsiyonistin geliri ne kadardır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Açtığım konunun herhangi bir bilgilendirme doğrutlusunda olmadan silindiği için tekrar açıyorum. Eğer bir sorun varsa bana belirterek konuyu kapatırsanız sevinirim. Amatör iş yapmayalım.)
    Merhabalar ben 16 yaşında 3 Dil bilen lise 1 öğrencisiyim (Rusça, Türkçe%50İngilizce) İngilizcemi geliştirmek ve " American Dream" başlığındanda yararlanmak için ilerleyen senelerde Amerika California eyaletinde herhangi bir yerinde bir daire tutmak istiyorum. Ancak şuanda yaptığım iş olan ( resepsiyonistlik) işini orda devam ettirirsem aylık gelirim ( dolar ) aşağı yukarı tam olarak ne kadar olur. Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• Merhabalar;

Açtığınız Konu yanlış yerde açıldığından (şikayet sistemi kullanıldı)Şikayet bizlere ulaştıktan sonra şikayetin olumlu yönde olduğunu görüp silinmiştir.
    bu başlığınızıhttps://forum.donanimhaber.com/forumid_669/tt.htm bu başlıkta sormanız(konunuz içersinde dil ile alakalı olduğundan burayı önerdim) biraz daha mantıklı olabilir.Bulunduğunuz bölüm gezi turizm bölümüdür.Amatörce bir işlem yapılmamıştır.Üyelerin konu başlığı açarken doğru yerde (doğru bilgi akışının devam etmesi adına) dikkat etmesi gereken kurallar vardır.
    İyi forumlar.
    Bu arada Yurtdışında çalışmak için(ileri ki seneler için konuşuyorum) oturum izni ya da çalışma izni j1 vizesi gerekmektedir.Şuan için yaş 16 zaten reşit olmadığınızdan çalışma durumunuz söz konusu olamaz.Kimse size ilerisi için şu kadar dolar alırsın yada almazsın diyemez.desede sağlıklı olmaz.Bence bu konu yu konudışınada açılabilir.Şuan yaptığım iş resepsiyonistlik demişssiniz 16 yaşınızda nerede resmi olarak çalışabiliyorsunuz?

Başvuracak adaylarda aranılan nitelikler

1-) Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında Önlisans veya Lisans Mezunu olmak

2-) Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında üniversite mezunu ise en az 1 yıllık, eğer lise mezunu ise en az 5 yıllık resepsiyonistlik iş deneyimine sahip olmak

3-) En az orta seviye İngilizce konuşabilmek

4-) 21-35 yaşları arasında olmak

5-) Amerika'ya gidiş için gerekli program ücreti, uçak bileti ve vize başvuru ücreti masraflarını ödeyebilecek maddi duruma sahip olmak Mülakatlarda başarılı olup programa kabul edilen adayların vize başvurusu öncesinde J1 vizesi ile Amerikada çalışmak için gerekli DS2019 ve Insurance belgelerinin getirtilmesi aşamasında ödemesi gereken program ücreti 4600 USD dır. Program ücreti dışında yaklaşık 1200 USD uçak bileti, 160 USD ABD Başkonsolosluğu Vize Başvuru Ücreti ve ortalama 2000 USD ilk giderken yanınızda bulunması gereken cep harçlığı masrafları olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. Resepsiyonist Turizm alanında olduğundan dolayı buraya konu açmaya tercih ettim. Kusuruma bakmayın.Ancak ne olursa olsun forumlara her hafta yeni kişiler katılıyor. Ve bilgilendirme yapmadan açılan konuyu silmek yanlış. Şimdi resmi olarak çalışmadığımı önceki açtığım konuda "Lise 1'den Rusya da oluşan pasaport engelleriyle okula 12 gün geç kaldım. Daha sonra MEB'e müdür yardımcısı vasıtasıyla bir Dilekçe gönderdim. 2.ci dönemin yarısında soruşturma "Bahane olarak sayılmaz" olarak sonuçlandığından dolayı. Ondan öncede yaptığım devamsızlıklardan dolayı ikisi toplanıp okul kararım "sınıf tekrarı" olarak geçti. Bende bu durumda boş durmayıp. Bildiğim dilleri avantaj olarak kullanıp babamın uzaktan tanıdığı Otel sahibi ile anlaşıp konuştuk Normal gelirin %75'i olarak anlaştık. Seneye Açıktan devam edeceğim. Ve maaş konusuna gelince. Bu işte bilgili kişiler muhakkak vardır. Tabiki burası cahillerin topluğu değilse. Ben bu bilgili kişilerin kendi hayatların yola çıkarak bana cevap vermesini istemiştim. Neyse yinede teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cash_Force

Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. Resepsiyonist Turizm alanında olduğundan dolayı buraya konu açmaya tercih ettim. Kusuruma bakmayın.Ancak ne olursa olsun forumlara her hafta yeni kişiler katılıyor. Ve bilgilendirme yapmadan açılan konuyu silmek yanlış. Şimdi resmi olarak çalışmadığımı önceki açtığım konuda "Lise 1'den Rusya da oluşan pasaport engelleriyle okula 12 gün geç kaldım. Daha sonra MEB'e müdür yardımcısı vasıtasıyla bir Dilekçe gönderdim. 2.ci dönemin yarısında soruşturma "Bahane olarak sayılmaz" olarak sonuçlandığından dolayı. Ondan öncede yaptığım devamsızlıklardan dolayı ikisi toplanıp okul kararım "sınıf tekrarı" olarak geçti. Bende bu durumda boş durmayıp. Bildiğim dilleri avantaj olarak kullanıp babamın uzaktan tanıdığı Otel sahibi ile anlaşıp konuştuk Normal gelirin %75'i olarak anlaştık. Seneye Açıktan devam edeceğim. Ve maaş konusuna gelince. Bu işte bilgili kişiler muhakkak vardır. Tabiki burası cahillerin topluğu değilse. Ben bu bilgili kişilerin kendi hayatların yola çıkarak bana cevap vermesini istemiştim. Neyse yinede teşekkür ederim.

Rica ederim.Takdir edersiniz ki.. yeni üyeler üye olurken üyelik sözleşmesi altında kurallar belirtiliyor.Kaldı ki.. açtığınız başlığın hemen en alt kısmında kurallar neyi nerede açılabileceğine dair bilgilendirme yapılmıştır.İnsanlarımız biraz okumadan araştırmadan konu açıyor.bilgi her yerde vardır aramasını bilene....
    İyi forumlar dilerim

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef mobilden bunları tam olarak görme şansım yoktu. Hızlı bilgi arıyordum. Ki zaten Kuralları fazla okuyan bir insan değilim. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.