Bildirim
Amerika'dan gitar getirmek?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım ben bi forma getirtmek istedim 25$ tuttu kargo bedeli... Senin gitarın çok fazla tutar, tabi onun kutusu felan çok yer kapladığı için kargo bedeli de ona göre artıyor. Case ile yüksek bi fiyat olur en az 50$ tutar tahminimce, belki de daha fazla. -
Gümrüğe takılırsa ? -
quote:
Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD
Gümrüğe takılırsa ?
Bi de o var tabii ki. Yurtdışı alışverişlerinde en çok korkatan şey gümrük... Normalde içinin rahat olması lazım ama gümrük memurları adamı deli eder. -
.Benim bir sorum olacak gitar uzmanlarından ,amerikadan (ismini s.kim) bi abim gelecek gelirken gitar istedim bizim biladere..Gitarda daha çok gaz rifflerin olduğu core ,death türü parçalar çalınacak arada bir solo çalmayada uygun olsun..Elde rahat dursun çünkü prof değil kardeşim ayakta şarkı çalma olayı pek yok yani..Max 700-800 dolar civarında ne önerirsiniz? Benim aklımda ltd, jakson, belki ibanez var şimdilik..
Bunun aynısını metal topluluğuna yazmaya çalışıyorum 2 saatir..Birde orasını sürekli kırpıyorlar..Nedir bu düşmanlık ? Yeni mesaj da kabul etmiyor.. -
ESP ya da Jackson modellerine bir bak derim. -
Kesin bi fikri olan yok mu? 50$ falansa cidden çok iyi olur. -
Kargosu 50-100$ arası tutar yüksek ihtimal. Öncelikle satan firmayla anlaşman lazım ve Türkiyeye ürün satıyo olması lazım. Gitar ufak birşey olmadığından gümrüğede takılacaktır. Gümrük ne kadar alır bilmem ama baya bir alır. Gitar buradaki fiyatına oldukça yaklaşabilir. Bence amerikada bir arkadaşın falan yoksa hiç alıp kargo+gümrük ödeme. -
100$ dan pahalı ürünlerde aşırı bi gümrük uygulanıyo bildiğim kadarıyla.Türkiye'den almanı tavsiye ederim.biraz araştırırsan gayet ucuza satan yerler var -
Tanıdığın varsa hediye gönderir gibi göndersin gümrüğe falan da takılmaz sanırım -
Hediye gibi göndersede onunda bir sınırı vardı şimdi yanlış bilgi vermim ama 100-150$ arası bir sınırı olması lazım. Zaten firmayı ikna edip faturayı 100-150$ kestirip hediye gibi yollatsa bile gitarın boyutlarından dolayı gümrükçülerin yiyeceğini sanmıyorum. Bütün modelleri ezberlemiştir onlar . Aslında gümrükte bi tanıdık bulmak lazım -
Arkadaşın olacak , bavul taşır gibi gitarı taşıyıp havaalanından getirecek bu kadar basit...
Diğer riske girme bence.... -
quote:
Orjinalden alıntı: дltuğ
.Benim bir sorum olacak gitar uzmanlarından ,amerikadan (ismini s.kim) bi abim gelecek gelirken gitar istedim bizim biladere..Gitarda daha çok gaz rifflerin olduğu core ,death türü parçalar çalınacak arada bir solo çalmayada uygun olsun..Elde rahat dursun çünkü prof değil kardeşim ayakta şarkı çalma olayı pek yok yani..Max 700-800 dolar civarında ne önerirsiniz? Benim aklımda ltd, jakson, belki ibanez var şimdilik..
Bunun aynısını metal topluluğuna yazmaya çalışıyorum 2 saatir..Birde orasını sürekli kırpıyorlar..Nedir bu düşmanlık ? Yeni mesaj da kabul etmiyor..
3 gündür metal topluluğuna yazamıyorum.nolduki?bile bilemi yoksa bir hatamı? -
Ben atabiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 8 Temmuz 2008; 21:28:09 > -
ya bildiğim kadarıyla ups fedex gibi bilinmiş firmalarla getirirsen gümrüğe takılma problemin çok az olur çunku onların bildiğim kadarıyla bazı anlaşmaları var... fiyat tahminimce 100 küsür dolar olur... ve burdakilerle üç aşşağı beş yukarı aynı fiyata gelir bence hiç girme böle getirtme işine -
Gümrük çok sakat olay ya.Riske girme derim. -
Öyleyse hiç Amerika'yla uğraşmiyim.
Bi de arkadaşlar xpt700 sizce nasıl bi gitardır.Ve sizce B.C rich stealth mı xpt700 mü? -
@ rnw@y1235
Bilmiyorum forumda genel bir hata olsa aynı kategori altında farklı başlıklara mesaj atamamam lazım..ilginç bir sorun artık bile bile mi yoksa extreme bir hata mı bilmiyorum..Sürekli kırpılıyor bundan eminim ama..
Edit: Biraz baktımda asp hatasıymış yani programsal ama sadece metal topiğinde olması ilginç..Çok oynama yapılıyor başlıkta sürekli birşeyleri değiştirip siliyorlar belki ondandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 8 Temmuz 2008; 22:18:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X