Şimdi Ara

Amerika'dan kesin dönüşte araba getirmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2006 Sonata 5000 dolar mı? Benim hayalimdeki araba da 9-11 bin dolar falan. Mercedes CL. Ulan nasıl memlekette yaşıyoruz be? Bir tek kavun karpuz ucuz sanırım mevsiminde
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

hmm..
    2012 model getirtebilirim o halde,
    ama MTV 1,9 araç için çok pahalı olur.
    o halde reno nun espace nin 1,6 dizel li modelini çıkartmasını beklemekten başka yapacak yok.
    çok teşekkürler bilgi için.
    çok kıymetli oldu.

Evet hocam 2012 şu an uygun ancak %90 ÖTV %18 KDV ye maruz kalacak.
    Rica ederim ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 5 Ağustos 2014; 14:12:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sen amerikada nasıl kalırım hesapları yapacağına, oradan buraya nasıl amerika getirirm hesabı yapıyorsun öyle mi?

Nasıl kalacağım hakkında çok düşünmeme gerek yok, zamanında düşünüp yeterli olanakları kendime sağladım. Günlük yaşayanlara göredir düşünmek. Ekstra olarak " ailemin kullanabileceği bir araba " diye de belirtmiştim. Ayrıca tüm cevaplar için teşekkür ederim araba işinden vazgeçtim bilgiler ışığında :)
  • Ben olsam donmem geriye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sforsabri

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Sen amerikada nasıl kalırım hesapları yapacağına, oradan buraya nasıl amerika getirirm hesabı yapıyorsun öyle mi?

Nasıl kalacağım hakkında çok düşünmeme gerek yok, zamanında düşünüp yeterli olanakları kendime sağladım. Günlük yaşayanlara göredir düşünmek. Ekstra olarak " ailemin kullanabileceği bir araba " diye de belirtmiştim. Ayrıca tüm cevaplar için teşekkür ederim araba işinden vazgeçtim bilgiler ışığında :)

Günlük yaşayanlara göredir düşünmek Ha? Hahahaha boyundan çok büyük konuşuyorsun, hayat bir gün tokadı çaktiginda ki herkese bir gün çakar, bu kibirli cümleyi hatırlarsın güzelce..

• ogameci kullanıcısına yanıt
    aynen ÖTV siz getirilirse çok rahat bir şekilde getirilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Bu fiyata bundan iyisi olmaz..

2015 Subaru Impreza WRX STI (2.5 Boxer Turbo 305ps) / 0-100km/h - 4.6sn - 35bin $ fiyatı var..

WRX olanıda 2.0 Boxer Turbo 268hp / 0-100km/h - 5.2sn - 26bin $ fiyatı var..

Motor Trend Test linki >> http://www.motortrend.com/roadtests/sedans/1403_2015_subaru_wrx_sti_first_test/

Amerika'dan kesin dönüşte araba getirmek  Amerika'dan kesin dönüşte araba getirmek

Amerika'dan kesin dönüşte araba getirmek  Amerika'dan kesin dönüşte araba getirmek

arkadaş türkiye'ye döneceğim yazmış okumadınız galiba

• Vay bende yüksek lisans yapmak istiyorum

• hangi üniversite mezunusun nerede yüksek lisans yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sforsabri

Okul bitince mecbur geleceğim, yoksa ben de kalırım kardeşim :D

Kendinizi geliştirip orada bir işe girmeye bakın.Eğer oranın insanlarını,kültürünü severseniz bence orada çalışmanız çok daha mantıklı olur.Hem alanınızdaki başarı anlamından hem konfor anlamından.Türkiyeye tatile gelirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suspended

arkadaş türkiye'ye döneceğim yazmış okumadınız galiba

Tamam işte, dönerken ''bunu al getir bu sana ömür boyu yeter'' demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

bende suriye ren a cardan kiralayıp buraya kaçırmayı düşünüyorum sınırlar kevgir oldu

IŞİD üyesi değilseniz sınırlar kevgir sayılmaz.IŞİD üyelerine her yer ankara

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.