Şimdi Ara

Amerika'dan ne istersin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar slm. Amerika'nin New Jersey eyaletinde yasiyorum. Turkiye ve Amerika vatandasiyim. Bu zaman kadar kazandigim parayi Turkiye ziyaretlerinde harcadigim icin artik Turkiye ziyaretimdeki masraflari bir turlu cikarmam gerekiyor. Bu anlamda Turkiye'ye her gelisimde elektronik, giysi vs. seyler getirip satmak istiyorum. 11 Ocak 2011 de Istanbul'da olacagim. Biliyorsunuz ki bir cok sey Amerika'da %70'e varan oranlarda daha ucuz. Istediginiz birsey varsa ve arzu ederseniz makul bir kar karsiligi getirebilirim.

Bir ornek: Su anda orjinal klasik BOSS Marka t-shirtler $50.

Note: IPhone isteyenlere IPhone 3gs 8 gb unlocked ve jailbroken telefonu $700'a getirebilirim (Kayit isini kendiniz halletmelisiniz). Ilgilenenler mesaj atabilir.

• Alan olur. Mesaj dursun solerim aksam
  • psp kaç lira?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelostturk

Arkadaslar slm. Amerika'nin New Jersey eyaletinde yasiyorum. Turkiye ve Amerika vatandasiyim. Bu zaman kadar kazandigim parayi Turkiye ziyaretlerinde harcadigim icin artik Turkiye ziyaretimdeki masraflari bir turlu cikarmam gerekiyor. Bu anlamda Turkiye'ye her gelisimde elektronik, giysi vs. seyler getirip satmak istiyorum. 11 Ocak 2011 de Istanbul'da olacagim. Biliyorsunuz ki bir cok sey Amerika'da %70'e varan oranlarda daha ucuz. Istediginiz birsey varsa ve arzu ederseniz makul bir kar karsiligi getirebilirim.

Bir ornek: Su anda orjinal klasik BOSS Marka t-shirtler $50.

Note: IPhone isteyenlere IPhone 3gs 8 gb unlocked ve jailbroken telefonu $700'a getirebilirim (Kayit isini kendiniz halletmelisiniz). Ilgilenenler mesaj atabilir.

Iphone 3gs Türkiye kayıt ve garantili zaten o fiyata şaşırdın herhalde?

• Giyim ürününün çoğu zaten Türkiyeden oraya gidiyor. Getireceğiniz ürünü İstanbulda çok daha ucuza bulabilirsiniz.
  • ahahah.. iphone 4 16gb bile amerikada 600 dolara satılırken, adam 700 dolara 3gs 8gb diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içki fiyatları nasıl ??
  • elektronik ürünlerde 180 euroya kadar vergi alınacak deniyor.şahsına ait olsa bile.
    haberiniz var mı?
  • aman new jersey istemeyiz..

Amerika'dan ne istersin?

• Zippolar ne kadar orda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Zippolar ne kadar orda?

forumdan soad_sefa diye arat.bildiğim kadarı ile abd'den getiriyor, güvenilir birisidir.ben de aldım ondan yakında 2.sini alacağım inşallah

bak konusu da bu;

http://forum.donanimhaber.com/m_39766871/mpage_1/key_/tm.htm

tüm sayfaları oku, memnun olmayan bir kişi bile göremezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

Zippolar ne kadar orda?

forumdan soad_sefa diye arat.bildiğim kadarı ile abd'den getiriyor, güvenilir birisidir.ben de aldım ondan yakında 2.sini alacağım inşallah

bak konusu da bu;

http://forum.donanimhaber.com/m_39766871/mpage_1/key_/tm.htm

tüm sayfaları oku, memnun olmayan bir kişi bile göremezsin.

Tamamdır sağolasın.

• Katılım zamanı: 5 Ocak 2011; kusura bakmada kimse senden birşey almaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.