Bildirim
Amerika'dan psu aldım.
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fark zaten sadece kabloda onu da değiştirdiğinde sorun kalmıyor kullabilirsin.Türkiye piyasasına göre daha ucuz oldu mu? -
140 dolara aldım güç kaynağını. Sanırım Türkiye'ye göre bayağı bir kâra geçmiş oldum. Cevabınız için teşekkürler. @Tuoni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Wolf -- 13 Eylül 2014; 21:22:24 > -
Ürünü nasıl Amerika'dan aldınız ? -
İnternetten üzerinden Amerika'da iken aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Black.Wolf
Merhaba arkadaşlar, Amerika'dan Corsair AX760 marka ve model psu aldım. Özelliklerinde Universal AC input from 90~264V yazmasına rağmen size de sormak istiyorum. Bu psu yu Türkiye'de kullanabilirim değil mi? Güç kablosunu değiştiricem elbette.
Problem olmaz. (Otomatik voltaj seçimi yaptığını varsayıyorum. Böyle bir model yapamıyorsa yazık)
Yapamıyorsa arkasında 110-230 volt anahtarı vardır. Amerike 110 volt kullanır. Bizde 230 volt şeçmen lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X