Şimdi Ara

Amerika ve kanada hakkinda bilmek istedikleriniz ve Calculus Ders Notlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle kendimden bahsediyim. Su anda Kanadada doktora sonrasi arastirmaci olarak calismalarima devam ediyorum. Doktorami Drexel Universitesi Biyomedikal Muhendisligi Okulunda tam burslu olarak tamamladim. Lisansimi ve lisansustu derecelerimi sirasi ile Bogazici Universitesi Molekuler Biyoloji ve Genetik Bolumu ve Biyomedikal Muhendisligi Enstitusunde tamamladim. Benimle ilgili daha detayli bilgiye buradan ulasabilirsiniz.

Esimde doktorasini tam burslu olarak Kanadanin Waterloo Universitesinin Saf Matematik bolumunde tamamladi. Esimin ve benim sizlerle paylasmak istedigimiz cok sey var. O yuzden bu foruma uye oldum. Esimin Waterloo universitesinde anlattigi Calculus dersinin ders notlarina buradan ulasabilirsiniz. Notlar tabiki ingilizce, ingilizce egitim veren turk universitelerinde okuyan arkadaslarima cok yararli olacagini dusunuyorum. 2008-2013 yillari arasinda amerikada yasadim ve 2013den bu yanada kanada da yasiyoruz. Sormak istediginiz ogrenmek istediginiz yada paylasmami istediginiz ne varsa buradan yazabilirsiniz.

• Teşekkürler hocam.
  • buralar değerlenecek
  • Amerika'da yada Kanada'da liisans için ygs lys vs ne lazım bende gitmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Tavsiye ettiğiniz üniversiteler var mı?
  • Merhaba Seneye Lisans Eğitimi için Avrupa yada Amerika düşünüyorum.AB vatandaşıyım 2 seçeneğim var

1-Hollanda yada Danimarka'da ücretsiz(Eğitim) lisans eğitimi almak

2-Yıllık 20 bin dolar vererek Amerikaya okumak

Hangisini önerirsiniz Siz olsaydınız hangisini seçerdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Times

Amerika'da yada Kanada'da liisans için ygs lys vs ne lazım bende gitmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Tavsiye ettiğiniz üniversiteler var mı?

Sat ve toefl istiyorlar ygs lys umurlarinda degil , okul notu istiyorlar , birkac sosyal aktivite falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Amerika'da yada Kanada'da liisans için ygs lys vs ne lazım bende gitmeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Tavsiye ettiğiniz üniversiteler var mı?

Sat ve toefl istiyorlar ygs lys umurlarinda degil , okul notu istiyorlar , birkac sosyal aktivite falan

Yani bir sene ingilizce kursu görsem yeter mi? Diploma notum aöl 64

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok bilgilisiniz her türlü yararlananlar çıkacaktır eminim
  • The Times kullanıcısına yanıt
    aöl ne demek bilmiyorum ama 2.6 ya geliyor onlarin sisteminde ve 3.0 asagisini alan az okul var

• Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    açık öğretim lisesi bu arada 64 5lik sistemde 3.10'a tekabul ediyor. Düz lisedeyken yüksekti diploma notum aöl de düşürmüşler.
  • Meraba ben de avrupa amerika arasinda kararsizim okula verecek 20bin dolar var ustu zorlar hicbir aktivitem olmadi lisede sinavlara calismaktan baska ingilizcem pre intermediate bir sene gorsem cok rahat upper olurum lise not ort 90.67 kaca denk geliyor?

• hocam merhaba benim bir kac sorum var .
    abd ve kanada icin;
    1 yuksek lisans ve doktora suresince
    ogrencilere calisma izni veriyor mu ?
    2 yuksek lisans veya doktora sonrasi bu ulkelerde calisabilir miyim ?
    3 yuksek veya doktora ogrencisi icin kira,gida... vs
    harcamalari na aylik ne kadar gereklidir ?
    tesekkur ederim . iyi calismalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

açık öğretim lisesi bu arada 64 5lik sistemde 3.10'a tekabul ediyor. Düz lisedeyken yüksekti diploma notum aöl de düşürmüşler.

Onlarda 4 luk sistem ama bir ton gpa zart zurt seyi var fullbright a mesaj atin isterseniz

• Merhaba,
    Okudugum bazi yerlerde yurtdisi egitim lisansta cok bir faydasi yok sonucta ayni sey ogretiliyor, yurt disinin lisansustu egitimde faydasi var cunku ozl zaman arastirmalar onemli oluyor ve yabanci ulkeler teknik alet ve arastirma butcesi olarak cok ustunler yaziyordu. Siz bu konuda ne dusunuyorsunuz? Bir de doktora burslu lisansta ciddi bir meblag odeniyor o da var. Son olarak b7 sorum esinize ben matematigi cok seviyorum ama uygulamali kismi degil 'Pure Maths' olarak gecen kismi. O alanda egitim alirsam ABD ve Kanada'da rahat is bulur muyum? Is derken arastirma kurumlari ve universitelerden bahsediyorum. Waterloo'ya ayri bir sempatim var sinavlarina cok girdim :) (Gauss Pascal vb.) Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isteyenler icin bizim profesorun Calculus I , II ve Linear Algebra notlarinida paylasayim. Matematik bolumunden profesor ama dersler tamamen ilk yil muhendislik dersleri. Profesorde zaten ilk yil muhendislikteki o 3 dersi koordine ediyor. Matematik bolumlerinde bildigim kadariyla daha fazla ispata yonelik seyler goruyorlar.

http://www.math.toronto.edu/burbulla/

"Here is some information for the first year courses I am coordinating:"

Bu yazinin altindaki ders kod ve isimlerine tiklayip lecture notes,quiz ve sinavlara ulasabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyilanci -- 25 Haziran 2014; 8:35:41 >
  • Ceyhun kırımlı hocam merhaba başarınız için öncelikle sizi tebrik ediyorum.Ben erciyes üniversitesinde biyomedikal müh. Okuyorum.lisans tan sonra eğitimime drexel ya da Jones hopkins Boston gibi yerlerde biomedical üzerine devam etmek istiyorum.Size sorum bu üniversitelere kabul almak için gerekenler oradaki öğrenci profili torpil falan gerekiyor mu gre denen sınavdan notumuzun kaç olması lazım.Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugerri63 -- 23 Temmuz 2014; 17:58:04 >
  • hocam yardımcı olalım lütfen bakın ne güzel ilk başta anltatmışsınız ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.