Şimdi Ara

Amerika'ya çiçek yollama yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
5.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, amerikada halam beyin kanaması geçirdi. babamda bu hafta yanınıa gidecek. aslında bende gidecektim pasaportumu yenilemem lazım annemle düşündük bizde çiçek yollayalım bişey yapalım dedik.

burdaki türk sitelerine bakıyorum fiyatlar 290-400 arası buda aşırı çok. acaba amerikan sitesinden amerikaya yollayan oldumu hiç türkiyeden. mantığı umarım anlamıssınızdır.

• En mantıklısı halanın kaldığı hastaneyi öğrenip o bölgedeki çiçekcileri öğrenmek, internet sitelerinde sipariş olayı var mı diye bakmak. Sonra seçerek halanın hastanesini oda no sunu ne zaman bırakılacağını da seçtirir illa ki. Ödemeyi de kredi kartıyla ya da paypal ile yaparsın. Aklıma gelen en mantıklı çözüm bu. Sonuçta uçağa çiçek sokamassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerGndz -- 9 Ocak 2014; 18:48:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmerGndz O kullanıcısına yanıt
    Uçağa çiçek sokmak falan değilde ben zaten internet üzerinden yollayacağım, ama sorun şu burdan türk firmadan mı yollatsam (ki girip baktım fiyatlar uçuk) yoksa amerikadaymış gibi ülke içi bir amerikan çiçek firmasına mı yollatsam diye :)
  • Hocam ufak bir araştırın Amerikada çicek sepeti tarzı çok site vardır biriyle yollayabilirsiniz hemde o kadar uçuk olmaz paypallada ödeme yaparsanız sıkıntı olmaz riske girip kartlada yapabilirsiniz.
  • evet buldum hocam, burdan yollamak çok sıkıntı (amerikaya servis yapan türk siteleri).
    yanlız risk demissiniz ne riski ki
  • Sİte güvenilir değilse kredi kartı bilgilerin çalınabilir o nedenle paypaldan ödeme yapın derim ama eminseniz sıkıntı olmaz.Bu arada geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşir halanız.
  • Eyvallah, inşallah bi sıkıntı çıkmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardes yuruyerek git paran cepte kalir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan amerikaya çiçek gitmez hocam zaten sen burdaki firmaya 400 lira vereceksin o adam amerikadaki bağlantısından göndertecek çiçeği ;) direk internetten amerikan ver siparişi bişey olmaz bizim arkadaş kız arkadaşına öyle yolladı bir sorun olmadı
  • Türkiyede İnterflora ile çalışan bir çok çicekci var, sen burdan siparişini veriyorsun Türk çiçekciye o aynı yada ertesi gün Halana çiceği teslim ediyor.

http://www.interflora.org.tr/tr/interflora_uyeleri
  • İşte bu türkiyedekilerin fiyatları çok uçuk. min 200 tl'den başlıyor, ama amerikadakiler min 19$
  • Obama_TR kullanıcısına yanıt
    Aynen bende onu düşünüyorum, burdakiler aşırı pahalı. burayada bir sorayım dedim sorun olur mu
  • Arkadaşlar, amerikadan vereceğiniz siparişin akıbetini veya ne gittiğini öğrenemiyorsunuz, adamlar kafasına göre gönderiyor ve ekstra ücretler çıkarıyorlar.Türkiyedeki bir firma aracılığı ile göndermenizi öneririm.En azından sorumluluğu üstleniyorlar!
    Şu siteyi öneriyorum : Nereye Çiçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakturan -- 17 Eylül 2017; 1:28:0 >
  • Merhaba ben bu siteden Amerikaya 3 çiçek gönderdim . gününde teslim edildi . tavsiye ederim sorun olmaz diye düşünüyorum ..https://www.turkflowers.com/Amerika-cicek-siparisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.