Şimdi Ara

Amerikada Digitürk Play kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene amerikaya gidicem digitürk play almayı düşünüyorum fenerbahçe için

Türkiyede senelik 400 tl
    Amerikada senelik 400 dolar

amerikada alırsam çalışıcak sorunsuz ama ykalaşık 800 900 tl fark olucak

Onun yerine türkiyeden üyelik alsam. AMerikadayken vpn ile lokasyonu türkiye gösterirsem sorun olur mu ?

Gidip yaşayan değerlendiren var mı

• up
  • bilgim yok bir upta benden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen sahsi fikrim bence kaliteli akici izleyemezsin gibi geliyor bilgili denemis birisine sormak gerekli test yayinlarini deneyebilirsin mesela vpn ile baglanip birne normal baglanip
  • digitürkte sadece türkiye sınırları ıcerısınde kullanabılırsınız dıye bır uyarı yazısı hatırlıyorum okudum bır yerde ama nerede hatıralamıyorum
  • bilmiyorum isinizi hallettinizmi fakat ben ipvanish vpn ile kullaniyorum gayet memnunum donma vs olmuyor. su sorun olabilir ben almanyada oldugum icin istanbuldaki vpn servera ping attigimda yaklasik 95ms degerini aliyorum siz abd de oldugunuz icin belki bu oran biraz daha yükselebilir bi denemenizi tavsiye ederim 7 gün icinde iptal edebiliyorsunuz sonucta
  • bence verimli bir izleme olmaz.
  • Chromeda zenmate açık olunca digiturk play otomatik olarak yurtdışı sayfaya yönlendirme yapıyor. Zaten bu eklentilerin özelliği internete başka bir ülkeden bağlanmış gibi sizi kendi ülkenizdeki kısıtlamalardan kurtarıyor olması.(yanlışım varsa affola)

Mesela yurtdışında zenmate gibi eklenti kurup Türkiye'den giriş yapabilirmiyiz bunun ayarı kolayı varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --tamer-- - kullanıcısına yanıt
    Yaparsın ama Türkiye ip'si veren bir vpn(zenmate vpndir) bulman lazım. Zenmate'de Türkiye yok mesela. Benim bildiğim Hidemyass var Türkiye ip'si olan ama ücretli tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --tamer--

Chromeda zenmate açık olunca digiturk play otomatik olarak yurtdışı sayfaya yönlendirme yapıyor. Zaten bu eklentilerin özelliği internete başka bir ülkeden bağlanmış gibi sizi kendi ülkenizdeki kısıtlamalardan kurtarıyor olması.(yanlışım varsa affola)

Mesela yurtdışında zenmate gibi eklenti kurup Türkiye'den giriş yapabilirmiyiz bunun ayarı kolayı varmıdır?

zenmate türkiye ip adresi vermiyor diye biliyorum ama emin degilim veriyorsa sayet olmasi gerek
  • amerikadayım şuanda. Türkiye ipsi veren herhangi vpn ile digitürk izleyebiliyoirum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

amerikadayım şuanda. Türkiye ipsi veren herhangi vpn ile digitürk izleyebiliyoirum

Haci goruntu kalitesi nasil malum bizim burada internet hizi yerlerde orada hiz nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa_eser kullanıcısına yanıt
    mesafeden dolayı takılmalar oluyo ya da vpn ile ilgili internet hızı iyi ama bilemiyorum sıkıntı olm uyo pek
  • dilediğin yerde uygulamasında ülke sınırı yok...
  • olur diye tahmin ediyorum
  • Türkiye IP adresi veren birçok VPN firması var. Önemli olan lag yapmayanı bulmak olacaktır. NordVPN, Surfshark, StrongVPN bunlardan sadece birkaçı. Tavsiye ederim. Dilerseniz burada yer alan makaleden tüm detayları öğrenebilirsiniz:https://www.vpnxd.com/tr/digiturk-play-yurt-disinda-nasil-izlenir/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.