Şimdi Ara

Amerikadaki benzin çeşitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi youtube kanalında görmüştüm baya önce yarışmak için farklı, uzun yol gitmesi için farklı benzin çeşitleri vardı e24 müydi neydi bunları adını söyleyebilir misiniz internette bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Down

• MamiSTARK kullanıcısına yanıt
    Bumm

• Yuksek oktanli benzinler var ama eger asiri besleme, modifiyeli ya da superspor bir araba kullanmiyorsan pek bir farkini hissetmezsin. Tuning yaptiktan sonra ben de denemistim oyle bir ahim sahim fark pek yok gibi. Tabi 1000 HP+ bir Supra kullaniyorsan falan gerekli oluyor o zaman.
  • Kanka ben bunların isimlerini ariyorum o biyoyakıt mevzusu falan var ya modelleri oluyor e.. o devamınj bulamıyorum biliyomusun onları

• aga merak ettiğin şey bu mu cidden ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinsin ltf
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -fenom-

Kanka ben bunların isimlerini ariyorum o biyoyakıt mevzusu falan var ya modelleri oluyor e.. o devamınj bulamıyorum biliyomusun onları
    Kardes orada e24 diyorsa %24 ethanol vardir demek istiyordur. Yani benzin karisimi meselesi genelde oranlar e10 ya da e12 oluyor diye biliyorum. Yuksek oktanli benzinlerde turler oyle ayrilmiyor kursunsuz 95 ya da 97/98 diye ayrilir. 98 RON diye gecer mesela. e5 diyorsa, %5 ethanol var demektir. O benzin turunu degil karisim miktarini belirten bir sayidir. Alkol miktarini kendin de arttirabilirsin ya da cok daha ozel yakit satan istasyonlar da var tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.