Şimdi Ara

Amerikadan Fotoğraf Makinası Gümrük Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlık tuhaf oldu ama açıklayıcı bir başlık aklıma gelmedi. Bir arkadaşım work and travel için Amerikada gelirken bi fotoğraf makinası aldıracam ama kendisinede yeni bitane almış yani gümrükten geçerken 2 tane fotoğraf makinası olacak çantaların birinin içine atsa geçirebilir mi sıkıntı olur mu? Belirli bi adet sınırı var mı? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

• Ben her gelisimde iki govde 3-4 lens ile geliyorum sikinti yasamadim. Cikistaki gorevliler tipini begenmeyip bavullara bakarsa o zaman sorun olabilir ancak. Son olarak arkadasiniza rica edin ucak icine alsin bagaja verilen bavula degerli birsey koymak sakat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam sağolasın. Peki bide şey soracam burdan arkadaşa para göndermem gerekecek en az kesinti ile nasıl gönderebilirim bi bilginiz var mı o konuda.

Edit : Ya da şimdi aklıma geldi ben paypal ile internet üzerinden alsam arkadaşa kargolatsam daha mantıklı olur gibi fumfie.com bu siteyi buldum fiyatlar baya uygun nasıl güvenilir midir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgokberk -- 11 Ağustos 2014; 13:03:09 >
  • fumfie hic duymadim. bhphoto.com, adorama.com, amazon.com buralara bakabilirsin. Sen odeyip arkadasina gondermen daha mantikli en ucuza para yine paypal ile gonderilir.
  • Diğer sitelerde 800 dolar. burada 675 dolar fiyat dışında bi sıkıntı yok gibi ama güvenilir mi.

http://www.fumfie.com/product/1571.119/Sony-Alpha-A6000-ILCE-6000L-Mirrorless-Digital-Camera-with-16-50mm-Lens-Black-ilce6000l-b-00027242878822/
  • sorunsal nedir amına koyayım sorun kelimesinin nesi var?
  • fotoğraf makinasını gümrükten geçirememe gibi bir sorun yaşamadım. ama yaşama ihtimali barındırıyor bende bunu soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzgokberk -- 11 Ağustos 2014; 15:43:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.