Şimdi Ara

Amerikadan gelen İphone4'un aktivasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Amerikadan gelen telefonların aktivasyonunu Türkiyede nerede yaptırabiliyoruz arkadaşlar? Turkcell ya da vodaphone merkezlerinde yapılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALATARSENAL -- 21 Eylül 2010; 12:49:16 >

• Att kart varsa kendiniz de yaparsınız.
  • kontratsız alındı abd'den kartı nereden temin edebiliriz?
  • simkart yuvasının içinde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATARSENAL

kontratsız alındı abd'den kartı nereden temin edebiliriz?

Kutudan çıkması lazım. Yoksa forumun 2. el bölümünde satılıyor.
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar
  • Kontratsız almış olmanız tr de çalışacağı anlamına gelmez. türkiyede deki turkcell ve vodafone şubeleri sadece telefonunuzun imei nosunu yurtdışına giriş çıkış yaptığınız pasaporta işler.

sizin düşündüğünüz gibi telefonunuzu aktif hale getirmez. pasaport kaydı sadece resmi bir yükümlülüktür.
    bu kayıt telefonunuzun turkcel veya vodafone ile çalışabileceği anlamına gelmez.

abd den alınma ıphone ler simkilitlidir . ister kontratlı ister kontratsız farketmez. pasaporta işlense bile turkcell veya vodafone hattı ile çalışmaz buna turkcel ve vodafone shopların yapabileceği bişey yoktur.

aktivasyon ise iphone ilk alındığından hangi gsm operatörü satışı ile alındı ise o operator un simkartı ile birlikte itunes a bağlanır ve aktive edilir.

abd de satılan ıphone4 ler at&t hattıyla aktivasyon edilmez zorundadırlar.

aktivasyon etseniz bile tr deki hatlarla çalışabilmesi için Jailbreak ve unlock yapılması gerekmektedir.

tabiri caizse telefonu kırdırmanız gerekmektedir.

iphone4 ler için şuan kırılabilir yazılım 4.01 versityonuna kadardır eğer telefonunuz 4.02 veya 4.1 versiyon ise telefonunuzu turkiyede bulunan gsm operatörleri ile çalıştırmak için bi süre beklemek zorundasınız..

Bu bilgilendirme sadece genel amaçlıdır konuyu en acemilerin anlayacağı şekilde anlatmak istedim.
    bazı acemi arkadaşlar abd den aldığı iphone4 ü turkcell veya vodafone subelerinde açtırabileceklerini düşündükleri için. geniş bir bilgilendirme yapmak istedim.

edit :Bu arada iphone4 aktivasyon için simkart olmayan arkadaşlar pm den bana ulaşabilirler ümraniye civarında iseniz ücretsiz yardımcı olurum.

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 21 Eylül 2010; 13:30:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

Kontratsız almış olmanız tr de çalışacağı anlamına gelmez. türkiyede deki turkcell ve vodafone şubeleri sadece telefonunuzun imei nosunu yurtdışına giriş çıkış yaptığınız pasaporta işler.

sizin düşündüğünüz gibi telefonunuzu aktif hale getirmez. pasaport kaydı sadece resmi bir yükümlülüktür.
    bu kayıt telefonunuzun turkcel veya vodafone ile çalışabileceği anlamına gelmez.

abd den alınma ıphone ler simkilitlidir . ister kontratlı ister kontratsız farketmez. pasaporta işlense bile turkcell veya vodafone hattı ile çalışmaz buna turkcel ve vodafone shopların yapabileceği bişey yoktur.

aktivasyon ise iphone ilk alındığından hangi gsm operatörü satışı ile alındı ise o operator un simkartı ile birlikte itunes a bağlanır ve aktive edilir.

abd de satılan ıphone4 ler at&t hattıyla aktivasyon edilmez zorundadırlar.

aktivasyon etseniz bile tr deki hatlarla çalışabilmesi için Jailbreak ve unlock yapılması gerekmektedir.

tabiri caizse telefonu kırdırmanız gerekmektedir.

iphone4 ler için şuan kırılabilir yazılım 4.01 versityonuna kadardır eğer telefonunuz 4.02 veya 4.1 versiyon ise telefonunuzu turkiyede bulunan gsm operatörleri ile çalıştırmak için bi süre beklemek zorundasınız..

Bu bilgilendirme sadece genel amaçlıdır konuyu en acemilerin anlayacağı şekilde anlatmak istedim.
    bazı acemi arkadaşlar abd den aldığı iphone4 ü turkcell veya vodafone subelerinde açtırabileceklerini düşündükleri için. geniş bir bilgilendirme yapmak istedim.

edit :Bu arada iphone4 aktivasyon için simkart olmayan arkadaşlar pm den bana ulaşabilirler ümraniye civarında iseniz ücretsiz yardımcı olurum.

saygılar...

Tam olarak böyle

• Chidori kullanıcısına yanıt
    epey zaman geçmiş üzerinden ama halen faal bi site takipçisiysen benide aydınlatır mısın ?

bana at-t çıkışlı bi iphone 4 geldi pasaport kaydını yaptırdım.şu an mcks'de sorgulattığımda kayıtlı cihaz olarak gözüküyo
    yazılım olarak şu an 04.12.09'da cihaz apple storedan alınmış herhangi bi taahhüdü yok. kırdırmam gerkiyor mu ?
    ayrıca sim kartımı takınca operatörümü algılıyor ama servis yok yazısı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meresheve

epey zaman geçmiş üzerinden ama halen faal bi site takipçisiysen benide aydınlatır mısın ?

bana at-t çıkışlı bi iphone 4 geldi pasaport kaydını yaptırdım.şu an mcks'de sorgulattığımda kayıtlı cihaz olarak gözüküyo
    yazılım olarak şu an 04.12.09'da cihaz apple storedan alınmış herhangi bi taahhüdü yok. kırdırmam gerkiyor mu ?
    ayrıca sim kartımı takınca operatörümü algılıyor ama servis yok yazısı çıkıyor.

Anladığım kadarıyla cihaz sim kilitli. Sim kilitli cihazlara gevey gibi yöntemlerle unlock yapılabiliyor.
  • Chidori kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım teşekkürler telefonun pasaport kaydını yaptıktan sonra 3 gün içinde açıldı.İlk başta sadece turkcelli görüyordu, şu an avea ve turkcelli denedim sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.