Şimdi Ara

Amerikanın yalanları önemli kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu adamlar aya hiç çıkmadılar...Adamların işi gücü palavra sıkmak..Palavra sıktıklarını şimdi size ben kanıtlıcam..Benden başka kimsede bunu size anlatamazdı veya göstermezdi..Kaç yıldır o video var hanginizin aklına geldi.Video yu birkez izledim saçmalıgı gözüme battı.
    Bu amerikalılar uzaya aliean göndermiş asteronot ışık geçiyor şeffaf..Hayatımda böyle bir düzenbazlık görmedim adam resmen şeffaf.
    Sütüdyo tarafından bir resim hazırlandı..başka bir açıdan kamera ile bu adamlar çekildi sonra o resmin üstüne bu adamı bindirdiler bunuda yapmak için adamı çektikleri videoyu şeffaflaştırdılar.Ama aptalların bişeyi atladıkları ordada adam borunun içinden geçiyor arkadaki gemi adamın içinden görünüyor..Böyle bir insan oglu varmı söyleyin bana şeffaf insan..

boru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Kasım 2015; 9:40:31 >

• Kandırıldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay bee şoke oldum inanılmaz şaşırdım demek şeffaf adam ha

• quote:

Orijinalden alıntı: gevur_hoca

Vay bee şoke oldum inanılmaz şaşırdım demek şeffaf adam ha
    Gözünüzde büyüttünüz amerika işte budur.Yalanlarla şişirilmiş bir güç..Adamların yalan söylemedigi gün yok.Bu adamlar ne marsı gördüler ne satürnü ne jupiteri..Şimdi yalanlarını ortaya dökecem..
    Yalan 2
    jupiter 4k video diyor.Evet jupitere benziyor..Ama degil.Çünkü jupiter dönerken hiçbirşey hareket etmiyor..Hani kasırgaları hani bulutları atmosferinden ne güneş izi var ne yansınama var ne diger alametleri var sadece donuk resim dönüyor..

bu jupiter böyle 30 40 rengi var hangisini yerseniz..

jupiterin gerçek resmi bu.Oda kızıl ötesi resimleri var teleskoplarla görmek mümkün degil.Çünkü öyle bir teknolojileri yok.Sizi kekliyorlar.

jupiter burda yeşil renkte...

ana kahverengi oldu bukalemun gibi renk degiştiriyor..ilginç...

len olum bunun bir ayarı yokmu renk gamutu falan hep renk degişiyor
    şimdide turuncu teknosaya özel bir jupiter..

bak şimdide rengi kaçtı korktunmu len rengin attı bembeyaz oldun juipter..

birde dünyaya bakalım atmosferinde dönerken neler oluyor..dünya baya harektli..Sonuçta gezegen..oyuncak degil..laylonda degil sabit görünsün.bukalemunda degil renk degiştirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Kasım 2015; 10:00:38 >

• Youtubede arattıgı şeyin sonuna video yazmak

• Abd'nin en büyük yalanı İran-Çin-Rusya düşmanlığıdır. Böyle bir düşmanlık hiç bir zaman yoktur ve hiç bir zaman olmayacaktır.
  • Oturduğu yerden NASA'yı alt eden 18271622.kişisiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Oturduğu yerden NASA'yı alt eden 18271622.kişisiniz.
    Siz öyle sanın. Çekilen kameranın özelliği aklınıza gelince haber verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Oturduğu yerden NASA'yı alt eden 18271622.kişisiniz.
    Mars
    Mars yazarsanız google la bu çıkar..Ama bu mars da degil.Çünkü bu ay..Ayı kırmızıya boyamışlar.. al sana mars.

Amerikanın yalanları önemli kaçırma Amerikanın yalanları önemli kaçırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Kasım 2015; 10:07:42 >

• Hll knk spr dvm

Bu arada haber ettim evine abd düşamanı olduğun için atom bombası atacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Hll knk spr dvm

Bu arada haber ettim evine abd düşamanı olduğun için atom bombası atacaklar
    Diger gezegenlerde renk degiştiyor sürekli satürn neptün bir türlü renkleri uymuyor.Portakalı sen 1950 de çıkan renkli fotograf makinesinde çeksen bile turuncudur yeşil görünmez.Bu adamlar dünya dışına hiç çıkmadı.Aya bile gitmediler.Halende giden yok.Gitselerdi video çekip yayınlarlardı..Nerde ay videosu hd full hd.Şimdi teknoloji 100 kat daha ilerde geçmişte giden bir daha gidebilir.ama gidilmedi.Çünkü okadar gelişmiş kalkanları okadar su yiyicek taşıcak füzeleri 1 yıl boyunca 400 500 kms hızla giden bir gemileride yok.o yüzden bunlar hep sorun teşkil ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Kasım 2015; 10:12:48 >

• Boru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DETROID

Gözünüzde büyüttünüz amerika işte budur.Yalanlarla şişirilmiş bir güç..Adamların yalan söylemedigi gün yok.Bu adamlar ne marsı gördüler ne satürnü ne jupiteri..Şimdi yalanlarını ortaya dökecem..
    Yalan 2
    jupiter 4k video diyor.Evet jupitere benziyor..Ama degil.Çünkü jupiter dönerken hiçbirşey hareket etmiyor..Hani kasırgaları hani bulutları atmosferinden ne güneş izi var ne yansınama var ne diger alametleri var sadece donuk resim dönüyor..

bu jupiter böyle 30 40 rengi var hangisini yerseniz..

jupiterin gerçek resmi bu.Oda kızıl ötesi resimleri var teleskoplarla görmek mümkün degil.Çünkü öyle bir teknolojileri yok.Sizi kekliyorlar.

jupiter burda yeşil renkte...

ana kahverengi oldu bukalemun gibi renk degiştiriyor..ilginç...

len olum bunun bir ayarı yokmu renk gamutu falan hep renk degişiyor
    şimdide turuncu teknosaya özel bir jupiter..

bak şimdide rengi kaçtı korktunmu len rengin attı bembeyaz oldun juipter..

birde dünyaya bakalım atmosferinde dönerken neler oluyor..dünya baya harektli..Sonuçta gezegen..oyuncak degil..laylonda degil sabit görünsün.bukalemunda degil renk degiştirsin..

Şimdi,NASA bizi kekliyor olabilir,doğrudur...

Ama öncelikle,birini suçlamak için yeterince bilgi sahibi olmak gerekir...

1-Jupiter,tamamen gazlardan oluşur...Dolayısı ile döndüğü belli olmaz,döndüğünü hiçbir şekilde anlayamazsin...

2-O resimler ile NASA'nın ne alakası var
    Adamlar dediğin gibi bizi kekleseler o ayrıntıya da dikkat ederler sanirsam...

3-2.Maddenin aynısı...

• Adam Dh'den NASA ve Amerika yı çökertti.
    Helal olsun bende şok oldum.

• Adam neler biliyor öyle.Kardeş seni yaşatmazlar.Fıstıklı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Adam neler biliyor öyle.Kardeş seni yaşatmazlar.Fıstıklı olsun.

Hocam yerlerdeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: .Aslan.

Boru
    Marsın gerçek rengi siyah ve buna yakın bir renk ama adamlar kızıl ötesi ile baktıklarından turuncu görüyorlar..Aslında gerçek rengi buna yakın sizi kandırıyorlar.

• quote:

Marsın gerçek rengi siyah ve buna yakın bir renk ama adamlar kızıl ötesi ile baktıklarından turuncu görüyorlar..Aslında gerçek rengi buna yakın sizi kandırıyorlar.

Alıntıları Göster
    gazlar hareket eder hemde normalden fazla..
    http://www.izlevideo.net/havadaki-gormedigimiz-gazlarin-akisi-ve-hareketi-808370.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Kasım 2015; 10:37:33 >

• quote:

keşke yaşatmasalar ama öyle bir güçleri yok.Bende yaşamak istemiyorum zaten öyle bişey yaparlarsa sevinirim.
    Gerçek jupiter kırmızıdır buna benzer..rengi..İçindede amonyum sülfat, magnezyum, demir dioksit var..Genelde bu..Demir dioksit kırmızı rengin tamamı.Başka elementlerde var ama dünyada adı henüz bilinmiyor..Özellikle fosfora benzeyen geceleri aynı fosfor gibi parlayan bir yeşil rengi de var..Beyazlarda.

neptün renk gamutu

pilüton genelde mor renklidir.Aslında renkde degiştirir çünkü içinde degişik kristaller var donuk halde güneş vurdugunda mora döner çünkü güneşteki en yogun renk mordur.

satürn beyazdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 23 Kasım 2015; 12:17:40 >

• quote:

quote:

keşke yaşatmasalar ama öyle bir güçleri yok.Bende yaşamak istemiyorum zaten öyle bişey yaparlarsa sevinirim.
    Gerçek jupiter kırmızıdır buna benzer..rengi..İçindede amonyum sülfat, magnezyum, demir dioksit var..Genelde bu..Demir dioksit kırmızı rengin tamamı.Başka elementlerde var ama dünyada adı henüz bilinmiyor..Özellikle fosfora benzeyen geceleri aynı fosfor gibi parlayan bir yeşil rengi de var..Beyazlarda.

neptün renk gamutu

pilüton genelde mor renklidir.Aslında renkde degiştirir çünkü içinde degişik kristaller var donuk halde güneş vurdugunda mora döner çünkü güneşteki en yogun renk mordur.

satürn beyazdır..

Alıntıları Göster
    Komplo teorisyenleri doluşmuş gene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.