Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

AMERİKAYA YERLEŞTİM..SÜREKLİ GÜNCENLLENİCEK..RESİMLER EKLENDİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
44
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ata1606

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

Amerikaya gezmeye yaza gitmeyi düşünüyorum gezmeyi istediğim yerler : Las Vegas - New York - Los Angeles - Miami - California - Washington gibi yerler şimdi cebimde uçak biletlerini saymazsak 2500 dolar olsa 1.5 ay civarı sürede bu yerlerde geçinebilir miyim bazı yerlerde hostelde kalcam,bazı yerlerde otelde kalcam.Birde Market fiyatları nedir ? Konserve vb. - Steakhouse fiyatları falan nedir merak ettim de ? Mesela Günlük 10 dolar'a 3 öğün doyabilir miyiz ?

Amerika kısıtlı bütçesi olan kişilere göçmen olma ihtimalleri yüksek diye vize vermede sıkıntı yaşatabilir.

Öğrenciyim gezmeye gideceğim.Öğrenciler için çok fazla evrak istemiyorlar araştırdım.

• Amerika batmış diyorlar en ufak muayneye 200 dolar alıyorlar diyorlar türkiye kalkınmış diyorlar bunları diyenler sence doğrumu diyorlar ?
  • quote:

quote:

quote:

Amerikaya gezmeye yaza gitmeyi düşünüyorum gezmeyi istediğim yerler : Las Vegas - New York - Los Angeles - Miami - California - Washington gibi yerler şimdi cebimde uçak biletlerini saymazsak 2500 dolar olsa 1.5 ay civarı sürede bu yerlerde geçinebilir miyim bazı yerlerde hostelde kalcam,bazı yerlerde otelde kalcam.Birde Market fiyatları nedir ? Konserve vb. - Steakhouse fiyatları falan nedir merak ettim de ? Mesela Günlük 10 dolar'a 3 öğün doyabilir miyiz ?

Amerika kısıtlı bütçesi olan kişilere göçmen olma ihtimalleri yüksek diye vize vermede sıkıntı yaşatabilir.

Öğrenciyim gezmeye gideceğim.Öğrenciler için çok fazla evrak istemiyorlar araştırdım.

zor verirler sadece birkaç bin doların varsa ben uyarımı yapayım. Bir kere red yiyincede sonra zor verebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

zor verirler sadece birkaç bin doların varsa ben uyarımı yapayım. Bir kere red yiyincede sonra zor verebilirler.

Öğrenci biri kaç bin dolarla gitmesi gerekiyor 50 bin dolarla mı 12 bin lira parayla gitçem desem bunun 6 bin lirası ulaşıma gidecek,6 bin lirasını otel vb. Şeylere harcayacağım 3 haftaya ülkeye döncem.Ha olurda vermezlerse de vize,Vermezlerse vermesinler bana ülkem yeter.Elin çölüne,beton yığınlarının arasına gideceğime ülkemde yazı geçiririm.Her insanda abd sevdası var da bu abd de mükemmel bir yer değil yani merak ettiğim yerler kasaba türü yerler yoksa beton yığınlarına hayranlığım yok.

• mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam verirler merak etmeyin. Benim hesabımda çok az para vardı evrak bile sunmadım. Şifahen 2000 dolarım var dedim sadece nakit olarak, bana verdiler vize(hesabında 200.000 tl olan teyzeye vermediler emekliydi diye(yerleşme ihtimali var diye). Yeterki dönüş için evrak gösterin, mesela öğrenci belgesi ya da bırakması zor bir işte çalıştığınıza dair belge(memuriyet).

Edit: Bu arada New York gibi devasa büyük nüfuslu bir eyalete göre Türkiye nin çoğu şehri daha beton hocam, gittiğinde görürsün. Manhattan da bile her 2 günde bir çıplak ayakla çime basabildim, çimlerde uyuyabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serginho1912 -- 17 Ekim 2016; 10:37:24 >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi zaten sattılar neyini savunayım ki canımı sokakta bulmadım siyatçilerin zevkleri için hayatımı tehlikeye atmam çok istiyorsan adres belli git savaş millete salça olma.Cumhurbaşkanının çocukları başkabakanın çocukları daha babalarının yönettiği ülkede eğitim almıyorken ben neden burada kendimi köreltiyim ülkede ne doğru işliyorda bizlere bulaşıyorsun yeri geldiğinde keşke herkese böyle tepki gösterseniz ama nerdeee??
  • Konuyu takip etmiceksen niye aciyosun

• quote:

Kardeşim sen o söylediğin yerlerin haritadaki yerini biliyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: IO

quote:

Kardeşim sen o söylediğin yerlerin haritadaki yerini biliyor musun

neden bilmeyeyim hepsi ters yerde diye mi milletle dalga geçmeye çalışıyorsun ? Mesela las vegas ile new york arası baya uzak,California,washington arası desen öyle.
    Herkesi kendin gibi cahil mi zannediyorsun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.