Şimdi Ara

AMERİKAYA YERLEŞTİM..SÜREKLİ GÜNCENLLENİCEK..RESİMLER EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yaxis Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
44
Favori
7.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 1.5 ay önce temelli olarak Amerikaya yerleşmiş bulunmaktayım.Colorado eyaletindeyim.Burdaki bir üniversitede eğitime başlamış bulunmaktayım.
    Konuyu daha yeni açabildim çünkü yeni eve yerleşebildim düzenimi anca kurdum.Soruları olan merak ettiğiniz şeyler varsa bu konu altında sorularınızı sorabilirsiniz hepsine cevap vermeye çalışıcam ve sürekli olarakta yeni bilgiler ve fotoraflarla konuyu güncel tutmaya çalışıcam.

Hava bugün baya kapalıydı kış şimdiden geldi diyebilirim baya soğuk olmaya başladı hatta sabah sulu kar yağıyodu bu sabah okula giderken kullandığım yoldan fotograflar.

Buda okuldan çektiğim fotograflar.

Buda alışveriş yaptıgımız yerlerden biri ve yaşadığımız ev.

Bugünlük bu kadar çekebildim daha paylaşıcagım fotograflar var ama eve yeni geldim ve seçiceklerim var içinden bu arada cevap veren iyi yorum ve dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim.Sorularınızı elimden geldiğince cevaplıyorum ve cevaplamayada devam edicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imralis -- 12 Ekim 2016; 22:22:40 >

• Resim yoksa boş yere konu açıp milletin vaktini çalma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

Resim yoksa boş yere konu açıp milletin vaktini çalma.

Dostum dediğim gibi daha yeni yerleştim.Yarından itibaren resimler atıcam.
  • Konu tutar, hazır gelmişken artılayın lütfen. Teşekkürler.

Edit: Kimse de artılamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Aslan. -- 12 Ekim 2016; 10:58:26 >
  • ata1606 kullanıcısına yanıt
    Abim buraya 9 sene önce yüksek lisans yapmaya gelmişti okulu ordan biliyorum.Abimle birlikte yaşıyoruz burda zaten bende türkiyede okulu dondurup geldim buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

Abim buraya 9 sene önce yüksek lisans yapmaya gelmişti okulu ordan biliyorum.Abimle birlikte yaşıyoruz burda zaten bende türkiyede okulu dondurup geldim buraya.

Kardeş ha diyince okul dondurulup amerikaya gidilmiyor

Gidiş sürecinden bahset okulun ücretinden bahset ki genç kardeşler aydınlansın

Ayrıca temelli olarak nasıl yerleşiyorsun orasını anlamadım amerikan vatandası mısın öyle bir hakkın yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 12 Ekim 2016; 7:02:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eu yada birlesuk devletlere gitseydin daha iyidi. Tek basina abd cok zor gecmis olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

Kardeş ha diyince okul dondurulup amerikaya gidilmiyor

Gidiş sürecinden bahset okulun ücretinden bahset ki genç kardeşler aydınlansın

Tabiki dostum haklısın o zaman öncelikle şöyle başliyim.
    Öncelikle abim buranın vatandaşı fakat bunun bana bi yararı olmadı hatta buraya geliş sürecinde ve vize alımı süresince zorluklar yaşadım.Okula nasıl kayıt oldun derseniz okulun gönderdiği kağıtları doldurdum kendi okulumdan transcript aldım ve başvurdum kabul edildim.Tabi bu süreç normal birisininkine göre daha hızlı oldu çünkü abim burda olduğu için bizzat ilgilendi ve evraklar çok çabuk ulaştı elime.Size şöyle söyliyim bütün bu başvuru bize alımı herşey 1 ay içinde oldu ve kendimi amerikada buldum.Fakat su an normal bölüm değil dil okuluna gidiyorum cünkü toefl sınavını vermem gerekiyor fakat burdaki toefl türkiyedeki gibi değil daha doğrusu şöyleki 2 tane toefl var bir tanesi bizim ülkemizdekiyle aynı olan ikinci olansa her okulun kendi yaptığı ve uluslararası öğrencilerin bölüm okuması için geçmesi gereken sınav.Aralık ayında bende bu sınava giricem fakat zorlanıcagımı düşünmüyorum yeterli bir ingilizce seviyem var.

Ücret konusuna gelirsek burda ücret olarak dil okuluna bir dönemlik 3900$ para ödedim.Daha sonrasında bölüme geçtikten sonra aldığın derslerin kredisi başına 900-1200$ arası değişen fiyatları var.Fakat amerikan vatandaşı ve green card sahiplerine bu fiyatlar cok daha uyguna geliyor.

• Rez,foto gelince düzgün yorum yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jul

Eu yada birlesuk devletlere gitseydin daha iyidi. Tek basina abd cok zor gecmis olsun

Dostum dediğinde haklısın gerçekten burda tek başına yaşamak çok zor herşey o kadar farklıki fakat abimle kalıyorum o yüzden daha rahat benim için.
  • Rez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk sayfadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul kira gibi bütün masraflar ne kadar?

• Artılar burdan +

• Yarı özel üniverste okurum türkyiy de aynı fiyat
    :( neyse biz de erasmusa o zaman

• Reklam alinir

• Amerika guzeldir heleki colerado gibi eyalet bence iyi secim, ben Californiayda yasadim , kriz zamani, zaten pahali olan CA iyice perisan etti. neyse simdi is icin Rusyadayim o ayri ama inan Turkiyeye donmek yapacagim son sey, ulkemden nefret eder durumua getirdiler,
  • benide yanına al baba ya
  • uçankeko kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi dil okulu 3900$ eğer yurtta kalırsan 4000$ dönemlik yemek artı kalma parası fakat biz kendi evimizde kalıyoruz 2+1 kirası 650$
  • önlerden hayırlı olsun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.