Şimdi Ara

Vize Dönemi Normal ders olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben Uludag Üni İşletme F. 1. sınıf öğrencisiyim.. yarından itibaren Aralık ayına kadar Vize dönemi başlıyor.. bu vize döneminde normal dersler iptal di mi ? yani sadece sınavlarımıza mı gidicez ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsL1ngeR -- 18 Kasım 2007; 15:21:36 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vize Döneminde Dersler

Vize haftası, üniversite öğrencileri için sınavlara hazırlanmak için ayrılan bir dönemdir. Bu dönemde, öğrenciler genellikle mevcut derslerinin müfredatını gözden geçirir ve sınavlara odaklanırlar.

"Vize haftası ders olur mu?" sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Üniversitelerin uygulamaları bu konuda değişiklik göstermektedir. Bazı üniversitelerde vize haftasında dersler devam ederken, bazıları tamamen ara vermektedir.

Derslerin devam ettiği üniversitelerde, genellikle vize haftasında yeni konular işlenmez. Bunun yerine, öğretim görevlileri daha önce işlenen konuları tekrar eder ve öğrencilere sınavlara hazırlık için ek kaynaklar sağlarlar.

Derslerin ara verildiği üniversitelerde, öğrenciler tamamen sınavlara odaklanabilirler. Bu dönemde kütüphaneler ve çalışma salonları öğrencilerle doludur.

Vize haftası, üniversite öğrencileri için önemli bir dönemdir. Bu dönemde, öğrenciler sınavlara hazırlanmak için gereken zamanı ayırmakta ve akademik başarılarını artırmaya odaklanmalıdırlar.

Anahtar Kelimeler:

• vize haftası ders olur mu
    • vize haftası ders işlenir mi
    • üniversite sınav haftası ders olur mu
    • vize haftasında ders olur mu
    • üniversite vize haftası ders olur mu
    • final haftası ders olur mu
    • vize haftasi ders olur mu
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu bilen bir yardımsever :D
  • belli olmaz okula göre değişir...ama genelde vize haftası ders olmaz...
  • uludağ üni de okuyan bir DH ci vardır aramızda heralde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

Selamlar DH tayfası :D

ben Uludag Üni İşletme F. 1. sınıf öğrencisiyim.. yarından itibaren Aralık ayına kadar Vize dönemi başlıyor.. bu vize döneminde normal dersler iptal di mi ? yani sadece sınavlarımıza mı gidicez ?

vize donemi ders olmaz ama arkadasın dediğidide dogru uniden uniye deişir.
  • [Deleted by Admins]
  • Beyler gerçekten böyle bir durum var mı? Yarın vize haftası ders var mı yok mu bilemedim(1.sınıfım).
  • Hayır vize Final haftası ders olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludag universitesi iibf de sinav haftasi ders mers olmaz sonraki hafta da ogrenciler gitmez sahsen bn ole yapacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.