Şimdi Ara

AMERİKAYA YERLEŞTİM..SÜREKLİ GÜNCENLLENİCEK..RESİMLER EKLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
44
Favori
7.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam takipteyiz hangi bölüm okuyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim dostum şu an dil okulundayım ama mühendisliğe gecicem diğer dönem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

dediğim gibi dil okulu 3900$ eğer yurtta kalırsan 4000$ dönemlik yemek artı kalma parası fakat biz kendi evimizde kalıyoruz 2+1 kirası 650$

Abin nasıl orda iş bulup vatandaş oldu bitirdiği bölüm nedir, ben de abd de onun gittiği zamanlar gitmiştim yüksek yaptım ama iş bulmak çok zordu kriz vardı.

• abin nasıl amerikan vatandaşı oldu her okuyan vatandaşlık alamıyor ki amerikada vatandaşlık almak çok zor bir olay

ayrıca konuyla bağımsız olarak bu konuda amerikan şakşakcılığı yapan sözde vatansever kolpalar,siz vatan hainisiniz bakın bu memleket her gün şehit veriyor güneydoğuda karşıdaki örgütün eline silahları sizin o çok sevdiğiniz emperyalist devletler dağıtıyor,sonra da gelip türkiyeye dönmek istemiyorum diyor dönme zaten sen,senin gibilerin alayı defolup gitse keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 12 Ekim 2016; 8:15:24 >
  • Yerimizi alalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen git abin gelsin (konuya).

• öğrenci olarak tek başıma gelicem 1 odanın kirası ne kadar ?
    kurs fiyatları hakkında detaylı bilgi verir misin?

aylık giderim ne kadar olur orada toplamyemek içme dahil

Teşekkürler
  • Hangi üniversite ne bölümü

• LOCOO kullanıcısına yanıt
    öncelikle dediğim gibi iki seçeneğin var burda kalmak için ya yurtta kalıcaksın ya da burda evlerini açan aileler oluyor yine para karşılığı oda kira parası veriyosun o şekilde kalıyorsun.Aile fiyatını bilmiyorum ama yurt fiyatı dönemlik 4000$.
    Kurs derken sanırım ingilizce kursunu soruyorsun.Onunda bu üniversitedeki dönemlik fiyatı 3900$.İçerik olarak gerçekten kurstan memnun kaldığımı söyliyebilirim çünkü sadece sürekli grammer değil çok çeşitli ve değişik aktiviteler var.Eğer dahada merak edersen detaylı bilgi verebilirim kurs konusunda.

Aylık giderin konusuna gelirsek yurtta kalırsan verdiğin paraya yemek+ kalma ücreti dahil.Onun dışında ki harcamalar birazda sana kalmış açıkcası.Alışveriş olarak sebze fiyatları gerçekten yüksek.Ama giyim kuşak ve elektronik konusunda cok uygun fiyatlara istediğin ürünleri bulman mümkün.Fakat ortalama bişey söylemek gerekirse aylık giderin yurt hariç 500$ tutar diye düşünüyorum.

• ata1606 kullanıcısına yanıt
    Abim türkiyede iktisat bölümünü bitirdi ardından amerikada mba master programını bitirdi.İlk başlarda tabiki direk iyi bi işte başlamadı bi çok iş değiştirdi fakat sonrasında çevre edindikçe wallmarta girdi daha sonra orda yükseldi.
    Şu an matematik öğretmenliği yapıyor ayrıca haftada 4 gün wallmartta yönetici yardımcılığı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

Abim türkiyede iktisat bölümünü bitirdi ardından amerikada mba master programını bitirdi.İlk başlarda tabiki direk iyi bi işte başlamadı bi çok iş değiştirdi fakat sonrasında çevre edindikçe wallmarta girdi daha sonra orda yükseldi.
    Şu an matematik öğretmenliği yapıyor ayrıca haftada 4 gün wallmartta yönetici yardımcılığı yapıyor.

Amerika da et fiyatları nasıl?

• Walmartta çok ucuz diğer yerler de fiyatlar nasıl onu merak ediyorum dostum.

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Colorado State University
    Su an dil okulundayım ardından mühendisliğe gecicem.
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    Dostum şöyle söyliyim sana ortalama bir etin poundu 5-10$ arası değişiyor.Bu tabiki burda düşük ve orta kalite et olarak geçiyor.Fakat T-Bone gibi daha yüksek kalite etlerin fiyatı ise yine poundur ortalama 15-17$civarı.
    Ama et yemek türkiyeye oranla düşünürsek lüks değil yani her çeşit et bulman mümkün bütçene göre.Bazıları gerçekten fiyatına göre cok lezzetli olabiliyor ama bazıları gerçekten yenmicek kadar sert oluyor birazda şansına açıkcası.
    Kıyma olarak da söylemek gerekirse fiyatı yağ oranına göre değişiyor.Burda kıymaların üstünde % kaç yağ oldukları söylüyor.Örneğin%85 lik kıymalarda %15 yag var daha ucuz %90 lar biraz daha pahalı bunun gibi.
  • Imralis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

7900 dolar dönemlik gidiyor kafadan
    onun dışında aylık 500 dolar gder hemen diyorsunuz doğru mu anladım ?

Birde dönemlik dediğiniz ne kadar sürüyor 3 4 5 6 ay süres nedir bunun ?

Dil okulu olarak herkes o üniversiteye gidebiliyor mu ?

Bu dil okulu nerededir ?
  • LOCOO kullanıcısına yanıt
    Evet okul masrafınız o kadar.Kişisel harcamanız dediğim gibi size kalmış yani ama ben ortalama bir fiyat verdim.

Dönem burda 4 ay sürüyo benim okulum 15 ağustosta başladı 9 aralıkta biticek bütün okul bu şekilde.

Evet gidebilirsiniz tek yapmanız gereken okulla iletişime geçip istedikleri belgeleri yollamanız daha sonrasında vize almanız gerekiyor fakat okul vize kısmına karışmıyor yani vize almak size bağlı.

Benim okulum colorado eyaletinde amerikanın ortasına denk geliyor.Ayrı bi yerde değil üniversitenin içinde zaten dersler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

abin nasıl amerikan vatandaşı oldu her okuyan vatandaşlık alamıyor ki amerikada vatandaşlık almak çok zor bir olay

ayrıca konuyla bağımsız olarak bu konuda amerikan şakşakcılığı yapan sözde vatansever kolpalar,siz vatan hainisiniz bakın bu memleket her gün şehit veriyor güneydoğuda karşıdaki örgütün eline silahları sizin o çok sevdiğiniz emperyalist devletler dağıtıyor,sonra da gelip türkiyeye dönmek istemiyorum diyor dönme zaten sen,senin gibilerin alayı defolup gitse keşke

kardeş sen silah al eline git ozaman güneydoğuya..adam akıllı ,dil biliyosa yeteneklise niye 2-3 bine talim etsin burda?? gider istediği ülkede insan gibi yaşar bundan kime ne ?
    vatanı vatan yapan ülkedeki akıllı insanlardır ,kerizler değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: damage1000

benide yanına al baba ya

hemen putini ariyorum, sende havalimanina gel ucagi yolladim seni alicak

not: amerikada et fiyati sormuslar gene :):)
  • Imralis kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu yazın kararlıyım gelmeyi düşünüyorum

Yurt okula uzak mı orada ulaşıma para veriyor musunuz ?

Vizeyi aldık diyelim çalışma iznimiz yok orda çalışabiliyor muyuz orada çalışma iznimiz olmadan

Tabiki çalışmak için kurs saatleride önemli saat kaçla kaç arası kurs saatleri

Valla çok sağol bilgi için
  • Polemik yaratmamak adına cevap vermedim ama son bişey söylemek istiyorum bu konuda.
    Ben bu konuyu birilerine hava atmak arkadaşın tabiriyle amerikan şak şakçılığı yapmak için açmadım zaten o doğrultuda hiç bir söylemim yok.Ben sadece aklında soru işareti olan kişilere bildiğim ve burda gördüğüm kadarıyla en doğru bilgiyi vermek istiyorum.Fakat şunuda söylemek istiyorum bi asker cocuğuyum ve vatanımı gerçekten seviyorum.Fakar diğer arkadaşında dediği gibi önümde böyle bir fırsat varkende değerlendirmek istedim.Keşke türkiye böyle bi konumda olsa tercih edilen bi konumda olsa ama ne yazikki değil.Belki ilerde bu değişir umarım öyle olur ama o zamana kadarda burda eğitimimi sürdürüp çalışmakta bi sakınca görmüyorum ve bunun vatan sevgisiyle alakası oldugunu hiç düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.