Şimdi Ara

AMERİKAYA YERLEŞTİM..SÜREKLİ GÜNCENLLENİCEK..RESİMLER EKLENDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
44
Favori
7.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi burda biraz farklı bi sistem var o yüzden öyle söyledim ama makina ve mekatronik birleşimi diyebilirim dostum
  • Teşekkür ederim dostum.Elimden geldiğince bildiklerimi söylemeye çalışıyorum ki kafasında soru işareti merak ettikleri şeyler olanlar en doğru cevabı alabilsin diye.
  • Karı ? Kimse sormamiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çanak lig tv içinmi
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    Çanağı biz almadık evdeki tv için var amerikan kanalları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

Çanağı biz almadık evdeki tv için var amerikan kanalları

hocam şaka yaptım :D
    neyse hayırlı olsun hocam şimdiden:)
  • kaç gündür ordasın? senin haricinde türk öğrenciler var mı orada
  • blad34 kullanıcısına yanıt
    Dostum 2 aydır burdayım.Okuldaki tek türk benim.
  • türkiyeyi biliyorlar mı hocam oradakiler
  • Dostum nerelisin diye sordukların Türkiye diyorum hepsi cool diyo ama bi kaç kez sordum coğu bilmiyor nerde olduğunu.Haber izliyenler az çok biliyor hatta ülkeniz iyimi haberlerde görüyoruz filan diyolar yani kötü gözle baktıklarını görmedim sadece karşık olduğunu biliyolar.
  • araban var mı?

kızlar nasıl sıcak kanlı mı. tanışıp çevre yapma fırsatın oldu mu?

millet tvlerdeki gibi party hard-weed eğleniyor mu?

çalışıyormusun? çalışmayı düşünüyor musun
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    evet arabamız var.
    Genel olarak insanları cok sıcakkanlı yani konuşmak istediğinizde hiç bir önyargı olmadan konuşabilirsizin.Evet bi çok arkadaşım oldu okuldaki kulüplerde buna yarar sağladı açıkcası.
    Partyler oluyor ama öyle uçuk filmlerdeki gibi değil çoğu zaman herkes ölçüüsnü ayarını biliyor tabi arada sapıtanda oluyor ama engelleniyor eğlenmesini biliyolar.
    Daha çalışmıyorum ama bu ay bi işe başlıycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

abin nasıl amerikan vatandaşı oldu her okuyan vatandaşlık alamıyor ki amerikada vatandaşlık almak çok zor bir olay

ayrıca konuyla bağımsız olarak bu konuda amerikan şakşakcılığı yapan sözde vatansever kolpalar,siz vatan hainisiniz bakın bu memleket her gün şehit veriyor güneydoğuda karşıdaki örgütün eline silahları sizin o çok sevdiğiniz emperyalist devletler dağıtıyor,sonra da gelip türkiyeye dönmek istemiyorum diyor dönme zaten sen,senin gibilerin alayı defolup gitse keşke

Ülke seçme şansım olsa en son seçeceğim ülke türkiyedir. Anasını satayım dolar 3 lira euro 3.5 lira istesek de gidemiyoruz.
  • Fİlmlerdeki gibi değil ABD yollar bozuk araçların bir kısmı Türkiye 'de olan araçlar yani bizden zengin bizden fazla kazanmayanları da var demek benzinlik dandik geldi yollar da yamalar var ve yol çizgileri silik artısı yollar geniş ona lafım yok artı yeşillendirme olan yerler de sorunlar var tam değil kurak gibi bazı yerler ama park yerleri gayet geniş eyvallah eve gelince beğenmedim basit bir ev gibi.. Resimlerden görebildiklerim bu.. Daha fazlasını isterik..

Neyse biraz ironi yaptım bazı arkadaşlara mesajlar mesajlar.. Sevindim istediğin gibi bir hayatın olur inşallah ABD 'ye gidenlerin bankacı yani para işi ile uğraşan ve yazılım işi teknoloji ile uğraşan kişiler ABD üst düzey hayat yaşıyorlar umarım sen de karşılığını alırsın..
  • İsminiz Hasan mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imralis kullanıcısına yanıt
    Bende 2-3 senedir Amerika'ya yerleşmeyi araştırıyorum. Daha doğrusu yurtdışına herhangi bir ülkeye yerleşmeye karar aldım. Birçok ülkeyi araştırdım. Amerika kafama yattı. Ama hangi eyalete yerleşiyim ona karar veremedim.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yani genel olarak yaşam standartları yüksek şöyle diyebilirim verdikleri verginin hakkını alıyolar ki burda vergi sistemi cok farklı.Tabiki her ülkede olduğu gibi fakirede orta halliside zenginide mevcut.Benim yaşadığım yer kırsal biyer ve şu an hava 0 dereceleri görüyor belki ondan kaynaklıdır.Umarım dediğin gibi olur dostum ve sende hayatında istediklerini başarırsın.
  • concepty kullanıcısına yanıt
    Hayır değil dostum.
  • Yani bu birazda sizin istediklerinize bağlı.Dersenizki ben meşhur şehirlerinde kalmak istiyorum los angles new york chicago gibi eyatleri seçmeniz gerekir.Fakat buraların dezavantajı vergi oranları yüksek hayat pahalı.Ama dersenizki ben kazandığımla daha iyi bir hayat yaşamak istiyorum diğer eyatlere yerleşmeniz daha mantıklı.
  • Dostum Colorado'nun neresi? İlkokuldan bir arkadaşım da 2 yıl oraya gitmişti, Fort Collins idi sanırım, seninki neresi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.