Şimdi Ara

AMERİKAYA YERLEŞTİM..SÜREKLİ GÜNCENLLENİCEK..RESİMLER EKLENDİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
44
Favori
7.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam niye Colorado ? Merak ettim doğrusu.Ben de wat ile Arizona'daydım 2015 de.Bir duygulandım
  • Sen karı gör şimdi bu kış

• Hayırlı olsun öncelikle son sınıf yazilim mühendisliği öğrencisi olarak Amerika'da yüksek lisans yapmak yada çalışmak istiyorum abinin yüksek lisans yaptığını söylemiştin prosedür nasil ilerliyor yüksek lisans için ?

• Vize almak zor oldu mu? Birde bildiğim kadarıyla çeşit çeşit vize türleri ve isimleri var. Eğitim için olanı hangisi? Eğitim için gittiğinde genel olarak neye dikkat ediyorlar? Maddi durum önemli mi? (Elbette önemlidir ama yasal anlamda sordum) Büyük ve önemli üniversitelerde yüksek lisans yapmak için mükemmel mi olmak gerekli? Mükemmelden kastım ekonomik anlamda ve not anlamında. Bahsettiğim üniversitelerde Harvard, Yale, MIT, Columbia gibi üniversiteler.

Son soru, okula kabul almak ve vizeyi alabilmek için ortalama İngilizce seviyesi ne olmalı? Senin seviyen neydi?
  • Imralis kullanıcısına yanıt
    Hocam yani özet olarak şöyle diyorum, benim param yok amerikada nasıl okurum? Öğrenci kredisi çekip mezun olduktan sonra ödeyebiliyor muyum? Parasız okumamın (mezun olduktan sonra ödeyecek şekilde) bir yolu var mı

• Floridaya gelirsen beklerim
  • Takipteyim. Biraz yaşam hakkında bilgiler alabilirsek seviniriz misal hayat şartları insan profili olursa çok güzel olur. İyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bi speedtest alırız iç geçirelim :) LTEde ve ev internetinde.
  • Imralis kullanıcısına yanıt
    anılarımı özledim :( hele o marketler bitane ya :) bu arada keşke biraz daha batı sahiline yakın bir yere gitseymişssin daha sıcak oluyor orası kışın bile 16 17 derece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

hocam bi speedtest alırız iç geçirelim :) LTEde ve ev internetinde.

Mesajları sonuna kadar okudum. Sırf bu soruyu sormak için aşağıya kadar indim
  • Vay anasını

• quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

Colorado State University
    Su an dil okulundayım ardından mühendisliğe gecicem.

Hocam yurtdışına nasıl gittiniz hangi sınavlara girdiniz ve üniversite için yurt falan mi var yoksa kendiniz mi kirada kalıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye göre okula alıyorlar?
    Not vs. önemlimi?
  • ev fiyatları ve iş imkanları kapsamında gözlemin olursa yazarsan sevinirim dostum. şu an houston ve west virginia yerleşmek için daha yakın geliyor bana.
  • papa johns dan pizza aldın mı

çok güzel diyorlar
  • Lütfen şu derdime bi cevap getirin, ben Amerikaya gitmeyi çok istiyorum temelli kalıp çalışmak istiyorum böyle bi yol var mı? Gerçekten kendimi asıcam bu ülkede amerikaya gitmek istiyorum ve bi şekilde gitmem gerek (bu arada kanada da tanıdıklarım var bi şeye yarar mı?)

• Neden resimlerde bi tane bile insan yok?
  • Hocam hayırlı olsun yeni hayatın öncelikle benim sorum şu, stres ortamı kalabalık vs durumları nasıl ve eğlence durumu nasıl mesela biz istanbulda taksim kadıköy ortaköy beyoğlu gibi yerler de çok rahat eğlenebilirken orda böyle merkezler var mı nufus ne durumda ?
  • NY'a gelirseniz misafir edebilirim

Ekstra:
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.