Şimdi Ara

AMERİKAYA YERLEŞTİM..SÜREKLİ GÜNCENLLENİCEK..RESİMLER EKLENDİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
44
Favori
7.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Imralis

Hocam önce şöyle söyliyim burda herkes iyi veya kötü çalılıyor yani yaşlısı genci burda çalışmayan insan bulmak çok zor hafta içleri zaten aksamdan sonra kimse olmuyor pek dışarlarda haftasonu geziyor insanlar.mesleği olan insanlar iyi paralar kazanıyor normal kazananda var yani işinize bağlı.Fakat burda vergi çok önemli her şekilde verginizi veriyorsunuz.ama burda türkiyede lüks sayılan şeyleri yapmak ve almak daha kolay öyle diyebilirim.genelde çoğu şey kontrat morgage üzerine kurulu yani nakit para verme olayı burda çok yok insanlar hep taksitle alıyor.

hocam öncelikle cevabınız için çok teşekkürler sağolun umarım sizde orada mutlu ve huzurlu olursunuz konunuzu özenle takip edeceğim çok sağolun

• Eamun E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum
    İsteiğiniz herşeyi sorabilirsiniz tabiki bunun için açtım konuyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun bende iş için gitmiştim.Baya iyi yer alışma süresini atlatırsanız.Ortam yada kurallara alışırsanız güzel güzel yaşarsınız.

• Bir ara macbook iphone fiyatlarıbı yazarmısın genel asgeri ücret nedir

• Yine tutan bir konu ve yine geç kaldım.

• Teşekkür ederim dostum yavaş yavaş alıştım diyebilirim ama bilmiyenler için gerçekten göründüğü gibi değil.Kültürü olsun yaşanış şekilleri olsun çok farklı.

• Dostum iphone 7 ler şu an kontratlı yani normal satış yok.
    İphone 6 lar 650-750$ arası normal ve plus fiyaları.

Macprolar 1300$
    Imacler 1100$ dolar civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: Imralis

Teşekkür ederim dostum yavaş yavaş alıştım diyebilirim ama bilmiyenler için gerçekten göründüğü gibi değil.Kültürü olsun yaşanış şekilleri olsun çok farklı.

Abinle sürekli takılırsan ingilizcen zor gelişir bir de sürekli kelime ezberle, toefl kelime kitapları var baya işe yarar, yoksa dil okuluna git gel bişi olmaz.

• ata1606 kullanıcısına yanıt
    Zaten akşamları geliyoruz eve ben okulda oluyorum klüpler var aktiviteler oluyor ayrıca bir çok arkadaşım oldu ama dediğinizde haklısınız.
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Poundu 2$ 1 pound ortalama yarım kilo yani kilosu vergiyle 4.5$ dolara geliyor dediğin gibi Tl ye vurursak 13-14 tl.
    Ama burda türkiye gibi kolayla almıyor insanlar taneyle alınıyor genelde

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Dostum sen bana tl fiyatını sormuşsun o yüzden öyle cevap verdim bende dolar alıcam burda tabiki öyle düşündüğün zaman ucuz ama tl ile gelirsen buraya pahalı.
    Benzin dediğin gibi acayip ucuz yani 4 litresi 2$

• Hocam üniversite işini nasıl hallettiniz lys ye girdiniz mi kaç puan aldınız hangi bölüm okuyorsunuz yıllık eğitim ücreti ne kadar orada üniversiteye giriş sistemi nasıl lys puanıyla mı, diploma notuyla mı yoksa sat ile mi
  • İplenemeyen Adam kullanıcısına yanıt
    Türkiyede zaten bir üniversitede okuyordum ekstra bi sınava girmedim daha önceden toefl almıştım onun belgesini verdim ayrıca üniversite ve lise transcribimi verdim yeterli oldu.Dediğim gibi yıllık ücret yok normal bölümde kredi başına veriyorsunuz para.
  • 3 4 aya turist vizesiyle gidip dönmemeyi düşünüyorum Orlando'da tanıdığım var takipteyim gerçi çoğu şeyi biliyorum.

• Imralis kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiiki orası için soruyorum birdaki tl yi ne yapayım ne işime yarar orda. Ordayken öğrenci kredisiekebilir miyim diyorum. Veya ordayken param olmadan okumanın yolu var mı diyorum. Bu ülkeden bağımsız olarak düşünün. Tabii burdan destek alma gibi bir şey varsa onu da söylersiniz ama sorduğum o değil

• BRO EAGLE B kullanıcısına yanıt
    Dostum amerikan kredi cekemezsin veya yardım alamazsın buranın vatandaşı olmadan burs durumlarını ise bilmiyorum
  • o senin okuluna aldığın derslerin içeriğine ve gideceğin okulla senin okulun eğitim programlarına bağlı dostum yani derslerini saydırman lazım ama burda biraz zor çünkü genel olarak gördüğüm ve öğrendiğim kadarıyla amerikadaki eğitim sistemi dersler ve kredi sistemi türkiyeden cok farklı.Bunu okulla konuşman daha iyi.
  • Tabi öyle mümkün dostum öğrenci değişim programını diyosun sen.
  • Hayırlı olsun, az kaldı gelicem.

• Hocam Amerika'da insanların sosyal aktivitleri Türkiye'dekilere göre nasıl? Mutlular mı yoksa sahte mutlular mı? Orada da bizim gibi Asosyal gençlik var mı :D Asosyal toplumda nasıl karşılanıyor?

Birde belki duymuşsunuzdur bazı üniversiteler öğrenicin yetenği varsa sınavsız alıyorlar. Apply diyorlardı buna. Oradaki üniversiteler de kabul ediyor mu böyle? Burs falan verirlermi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.